בקשת מידע | נקודות הפצה לגיליונות "קול פליי" מודפסים
-
אשמח אם כל היודע על נקודת הפצה של קול פליי בכל מקום שהוא בארץ,
יועיל לעדכן על כך באשכול זה.
(לי ספציפית רלוונטי נקודות הפצה בירושלים, אך לתועלת כלל חברי הפורום, כדאי לעלות על נקודות הפצה בכל הארץ ולא רק בירושלים) -
אשמח אם כל היודע על נקודת הפצה של קול פליי בכל מקום שהוא בארץ,
יועיל לעדכן על כך באשכול זה.
(לי ספציפית רלוונטי נקודות הפצה בירושלים, אך לתועלת כלל חברי הפורום, כדאי לעלות על נקודות הפצה בכל הארץ ולא רק בירושלים) -
@השקדן כל חנות פיצוחים בגאולה מביאה את הגליונות, היום בצהריים במקרה עברתי ולא ראיתי שהגיע לאף חנות---, אולי מחר
יש גם מכולות שכונתיות, לומר או שזה מספיק? -
@איילת אני נטפרי ולא יכול להיכנס לאתר שלהם אולי תשלחו את כל הנקודות...
אגב הייתי בחנות אחת בירושלים שמשם אני לוקח תמיד ולא היה כבר שם... -
הם אמרו שהמגזין יגיע לחנויות בשישי, כלומר מחר
-
@פסנתר-כנף אני ראיתי את זה בחנות כבר ביום חמישי
-
@השקדן כל חנות פיצוחים בגאולה מביאה את הגליונות, היום בצהריים במקרה עברתי ולא ראיתי שהגיע לאף חנות---, אולי מחר
יש גם מכולות שכונתיות, לומר או שזה מספיק? -
@פסנתר-כנף איזה עיר אתה גר?
-
יש בקניון רמות בקיוסק איפה שהלוטו
-
יש רשימה של נקודות הפצה כמעט בכל הריכוזים החרדיים! ירושלים, בני ברק, חיפה, בית שמש, ביתר, אלעד, נתיבות, קרית גת, אשדוד, מודיעין עילית, אופקים, באר שבע, גבעת זאב, חדרה, ונתניה, זה מתעדכן מידי פעם.
חייגו למספר שרשום בחתימה למטה והקישו 130.
בהצלחה. מקווה שעזרתיC כל הזכויות שמורות!
-
יש רשימה של נקודות הפצה כמעט בכל הריכוזים החרדיים! ירושלים, בני ברק, חיפה, בית שמש, ביתר, אלעד, נתיבות, קרית גת, אשדוד, מודיעין עילית, אופקים, באר שבע, גבעת זאב, חדרה, ונתניה, זה מתעדכן מידי פעם.
חייגו למספר שרשום בחתימה למטה והקישו 130.
בהצלחה. מקווה שעזרתיC כל הזכויות שמורות!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות