מה תעדיפו לשמוע-שיר מהופעה או שיר באולפן
-
@תמר-החיה-בסרט @היידה-מיוזיק-0
יש אלבום כזה.[לייב] -
@hhkkkk ברור שיש, היא רצתה שיר, אבל אסור להעלות את האלבום, הוא עם זכויות יוצרים, רק את השירים שהוא פרסם ברשת מלכתחילה.
-
@היידה-מיוזיק-0 בעיקרון כל השירים מפורסמים ברשת ורק האלבום שהוא ליייב זה אחרת0..
-
ממש זכור לי שהיה דיון כזה, אבל לא בטוחה ואין לי כוח לחפש, אם מישהו מוצא שיכתוב פה ויעבירו את כל הדיון לשם.
בכל אופן, אני בעיקרון אוהבת שירים מאולפן, כי הסאונד יוצא יותר טוב והכל יותר מדויק וזה כיף לשיר עם זה, אבל יש יופי בשירים של הופעה דווקא בגלל שהם 'בתנאי שדה', כי יש אלתורים חמודים וכל מיני תוספות שעושים כדי שלא יהיה משעמם.... בשביל פעם ראשונה ושניה עדיין הייתי מעדיפה שיר מקורי מהאולפן, אבל נחמד לשמוע שירים מהופעה בשביל גיוון. -
@hhkkkk אמר במה תעדיפו לשמוע-שיר מהופעה או שיר באולפן:
@אפוש-פאר אמר במה תעדיפו לשמוע-שיר מהופעה או שיר באולפן:
יש משהו יפה ושונה מהופעה כמובן..
לדעתי זה בכללל שתי דברים שאין לדמות.
זה מה שהתכוונתי..
-
תלוי לפעמים יבוא לי לשמוע שירים בקטע יותר מקצועי של שירים רגילים מאולפן, אבל הרבה פעמים אני יאהב לשמוע דווקא מהופעות כשיבוא לי משהו שמכניס קצב וחיות לשיר.
-
יש קטע של שיר הופעה בלייב ,אז אתם מחוברים לזמר ומרגישים את אוירת השיר עם התנועות המתלוות.
אבל אם פתאום הזמר פקשש בשניה זה פשלה ויש קהל שרואה ושומע, והוא צריך לדעת לעבור הלאה להמשיך ולא להתקע ...
לעומת,שיר באולפן חתוך וערוך ומעובד כמו שצריך ועדיין חסר את האנרגיה של הקהל והאוירה ....||אני לא מדברת על שיר ספציפי ואני מקווה שהסברתי את עצמי....||
-
דעתי היא,
ששיר בהופעה הרבה יותר יפה כיון שההופעה נותנת לשיר את העוצמות כמובן זה תלוי בזמרים, ישי ריבו ומוטי וויס וכן מרדכי שפירא ממש גרועים בלייבים וזה רק הורס(השיר נשמע חסר וזייפני) אבל זמרים עם קול צלול ועוצמתי כמו יעקב שואקי או זאנוויל שנותנים את הקול שלהם כמו שצריך בלי שום עבודים ותיקונים וזה פשוט מושלם לשמוע אותם בהופעה.
דבר נוסף ולא פחות חשוב זה התזמורת שמלווה נגיד יואלי דיקמן ותזמורתו שמלווה את שוואקי זה רק יהרוס אבל אם המנגנים ילוו אותו זה יהיה מטורף -
@דניאל-0 ברור צודק אבל אחרי זה תישמע את זה את מה שבהופעה או הרגיל?
יש שירים שניכנסים חזק בהופעות ספציפיות ואז ששרים את השיר אומרים גם את מה שהז מר מוסיף באמצע זה מצחיק לישמוע 10 בנות שרות ביחד וכולם זוכרות להוסיף בסוף השיר בחרנו נכון וכו
לדוגמא השירים בחרנו נכון בהופעה של אמיר דדון ואברהם פריד
עקיבא עם ישי ריבו אל תעזבי ידיים
ניצחת אותי הכול ישי ריבו בן עיון ודדון