מה תעדיפו לשמוע-שיר מהופעה או שיר באולפן
-
דעתי היא,
ששיר בהופעה הרבה יותר יפה כיון שההופעה נותנת לשיר את העוצמות כמובן זה תלוי בזמרים, ישי ריבו ומוטי וויס וכן מרדכי שפירא ממש גרועים בלייבים וזה רק הורס(השיר נשמע חסר וזייפני) אבל זמרים עם קול צלול ועוצמתי כמו יעקב שואקי או זאנוויל שנותנים את הקול שלהם כמו שצריך בלי שום עבודים ותיקונים וזה פשוט מושלם לשמוע אותם בהופעה.
דבר נוסף ולא פחות חשוב זה התזמורת שמלווה נגיד יואלי דיקמן ותזמורתו שמלווה את שוואקי זה רק יהרוס אבל אם המנגנים ילוו אותו זה יהיה מטורף -
@דניאל-0 ברור צודק אבל אחרי זה תישמע את זה את מה שבהופעה או הרגיל?
יש שירים שניכנסים חזק בהופעות ספציפיות ואז ששרים את השיר אומרים גם את מה שהז מר מוסיף באמצע זה מצחיק לישמוע 10 בנות שרות ביחד וכולם זוכרות להוסיף בסוף השיר בחרנו נכון וכו
לדוגמא השירים בחרנו נכון בהופעה של אמיר דדון ואברהם פריד
עקיבא עם ישי ריבו אל תעזבי ידיים
ניצחת אותי הכול ישי ריבו בן עיון ודדון -
@המחבל-המחופש
אם זה עומד בקריטריונים כדלעיל ובדגש על איכות הקלטה מקסימלית אז אני יקשיב להופעה
אגב דוגמה להופעה מצוינת ואיכותית זה לייבפארק של שוואקי מ-2019 או מופע אידיש נחת מהשנה שעברה(סתם דבר שמרגיז אותי זה שרוב ההופעות בארץ מוקלטות באיכות זבל של ממש וכן חתונות, אם תשמעו הקלטות של חתונות והופעות
מחו''ל תשמעו סאונד הרבה הרבה יותר איכותי) -
פוסט זה נמחק!
-
@ac1 אמר במה תעדיפו לשמוע-שיר מהופעה או שיר באולפן:
אם מדובר בחנן בן ארי ושוואקי, אז זה לא משנה
הם כ"כ מדוייקים בהופעות, שזה הזוי....שוואקי? הגזמה לדעתי..
הוא אחד הזמרים הכי לא מדויקים בהופעות... -
@שריוש אמר במה תעדיפו לשמוע-שיר מהופעה או שיר באולפן:
זה ממש קשה להחליט כי שיר באולפן נשמע מסודר ויפה ושיר בהופעה הזמר משתף את הקהל ויוצר הרמוניה מהממת אז את שניהם
צודקת, אבל לפעמים פחות מעניין אותי הדיוק (ואפילו יותר מזה, שונאת את זה שזה כל כך לא אמיתי.. והכל מעובד)
לפעמים מה שכובש זה דווקא הקהל והספונטניות..