סקר | זמר החודש.
-
מרדכי הפתיע אותי עם הדיסק (חששתי כבר שהוא גמר עם המוזיקה אפילו עם כל הדיווחים על העבודות שלו עד שלא ראיתי חששתי מזה)
-
שוקי סולומון הפתיע אותי בזה שכל הפורים שמעתי מכל אדם כמעט בחורים/קבוצות בין בנים בין בנות וגם משפחות קיצור הפתיע אותי
-
[מהאפשרויות שיש] הצבעתי מ.ב.ד. משום שסו''ס אחרי כ''כ הרבה זמן הוא הוציא את הדיסק המיוחל, וזה קרה החודש, ולכן בשבילי הוא זמר החודש.
-
@מערכת-הפורום אחר
הכי אהבתי את קובי גרינבוים ואחריו את עקיבא ושתיהם לא כתובים -
פוסט זה נמחק!
-
@כשאמצע-שם-ניק-אשנה אמר בסקר | זמר החודש.:
@כשאמצע-שם-ניק-אשנה כי הם לו יפים
?
||
אגב, כדאי לאחד פוסטים.... מצד שמאל של ההודעה יש עריכה., ובעמוד עצמו למעל יש לחצן של תגובה, כך שאפשר ללחוץ עליו כדי שיתאפשר להגיב ישר. בלי צורך בלצטט מישהו(ובמיוחד את עצמך...)||
-
-
@hhkkkk מאז שהוא שילב את המוזיקה, והראה לה חשיבות בין כל התחביבים והכישרונות שהשם חנן אותו . והוא עושה את זה יותר ממצוין !! שיצליח.
-
@פונץ-בננה בעיני הוא לא זמר סורי הוא אדם עם כסף שמוציא שירים עם מפורסמים..
בא נגיד שאם הוא לא היה.... לא היו מתיחסים אליו כלל. -
@hhkkkk אמר בסקר | זמר החודש.:
@פונץ-בננה בעיני הוא לא זמר סורי הוא אדם עם כסף שמוציא שירים עם מפורסמים..
בא נגיד שאם הוא לא היה.... לא היו מתיחסים אליו כלל.זמר זה מישהו ששר... ושוקי שר. נכון שיש לו כסף, והוא משתמש בזה לדברים טובים, וגם למוזיקה!
עריכה: ותכלס למה לא? מה הבעיה בזה? הוא גם עושה את זה נכון וטוב, ואנשים נהנים, ועוד יש לו לחנים ומילים משלו, זה לא שהוא מצטרף לזמר, זה הזמרים שמצטרפים אליו!! ושרים את השירים שלו!! -
@hhkkkk אמר בסקר | זמר החודש.:
@תהילוש אמר בסקר | זמר החודש.:
זמר זה מישהו ששר...
לא ברצינות..?
כי אני יכול לפרט 200 ששרים וזמרים הם לא!!אני גם שר אז אני זמר???
"זמר הוא בעל מקצוע המשתמש בקולו כדי לבצע מוזיקה. יש זמרים שכותבים או מלחינים את שיריהם (זמר-יוצר), בעצמם או בשיתוף פעולה עם מלחינים או תמלילנים, ויש שמבצעים שירים שנכתבו על ידי אחרים. "
אופס.... ויקפדיה לא אני....!