בקשר לשירים שהם חינמיים
-
@מוכן-תמיד-לעזור אמר בבקשר לשירים שהם חינמיים:
אדם שמעלה משהו ליוטיב הוא מאשר לאחרים לגשת לתוכן שלו דרך יוטיוב ולהשתמש בתוכן באופן שאינו מותנה. שימוש זה כולל הפצה, עיבוד, שיחזור וכו'.
-
@תהילוש אמר בבקשר לשירים שהם חינמיים:
אדם שמעלה משהו ליוטיב הוא מאשר לאחרים לגשת לתוכן שלו דרך יוטיוב ולהשתמש בתוכן באופן שאינו מותנה. שימוש זה כולל הפצה, עיבוד, שיחזור וכו'.
ממש לא!
כל חומר שאדם העלה לרשת, חובה לשמור על הזכויות שלו
ואם הורדתם ופרסמתם הוא יכול לתבוע אתכם על זה... -
@margalit אמר בבקשר לשירים שהם חינמיים:
ממש לא!
כל חומר שאדם העלה לרשת, חובה לשמור על הזכויות שלו
ואם הורדתם ופרסמתם הוא יכול לתבוע אתכם על זה...זה ציטוט של משרד עורכי דין.... לא שלי. לכן לפני שפוסלים משהו בהחלטיות בודקים . ואם השימוש היה בלתי הולם אז יכול להיות תביעה.
-
@הלב-שלי אמר בבקשר לשירים שהם חינמיים:
אם סתם העלנו לפורום או משהו כזה בלי לקבל תמורה אין בכך בעיה!
על סמך מה את אומרת את זה?
יש איסור להוריד מיוטיוב ולהפיץ את זה
וחבל להתווכח פה באוויר
פשוט תבררו את זה (אני מדברת אחרי שביררתי את העניין...) -
יש איסור להוריד מיוטיוב ולהפיץ את זה
זה ציטוט של משרד עורכי דין.... לא שלי. לכן לפני שפוסלים משהו בהחלטיות בודקים
-
@תהילוש
מצטטת מתוך הקישור שאת הבאת:
"משום כך, אם גולש אינו מסתפק בצפייה בתוכן דרך יוטיוב אלא מעוניין להוריד את הסרטון למחשבו האישי, הרי שפעולה זו מפירה את זכויות היוצרים של בעל הסרטון ואת תקנון האתר. כמו כן, תיעוד בלתי חוקי של סרטון והעלאתו דרך אמצעים דיגיטליים אחרים ללא אישור בעל הזכויות, מהווה אף הוא הפרת זכויות יוצרים” -
@תהילוש
מצטטת מתוך הקישור שאת הבאת:
"משום כך, אם גולש אינו מסתפק בצפייה בתוכן דרך יוטיוב אלא מעוניין להוריד את הסרטון למחשבו האישי, הרי שפעולה זו מפירה את זכויות היוצרים של בעל הסרטון ואת תקנון האתר. כמו כן, תיעוד בלתי חוקי של סרטון והעלאתו דרך אמצעים דיגיטליים אחרים ללא אישור בעל הזכויות, מהווה אף הוא הפרת זכויות יוצרים”"כאשר אדם מעוניין להעלות תוכן ליוטיוב, הוא נדרש להסכים לתנאים הכתובים בתקנון האתר. אחד מהסעיפים בתקנון האתר מול מעלה התוכן, מחתים את היוצר כי הוא מאשר לאחרים לגשת לתוכן שלו דרך יוטיוב ולהשתמש בתוכן באופן שאינו מותנה. שימוש זה כולל הפצה, עיבוד, שיחזור וכו'. "
אז הם סותרים את עצמם?..... -
@תהילוש מסתבר שהם סותרים את עצמם... חוץ מזה לא נראה לי שהם עד כדי כך מנותקים מהמציאות. כל אדם שמעלה תוכן ליוטיוב יודע בוודאות שכנראה הסרטון שלו יופץ וישכון במחשביהם של כל דרי עולם... חוץ מזה יש אפשרות לעלות סרטון ליוטיוב ולעשות הגנה כך שלא ניתן להוריד אותו. אם מישהו לא עשה את זה אז כנראה שזה לא כ"כ חשוב לו...
-
@אוריה-טטרואשוילי
הוא יודע אבל הוא גם יכול לתבוע את מי שהפיץ -
@אוריה-טטרואשוילי אני מסכים איתך לגמרי
-
@אוריה-טטרואשוילי מסכימה איתך שמבחינה חוקית אין לבעלים דרך לתפוס את כל ה'פורעי חוק' וזה באמת נשמע מופרך אבל מה שבטוח שזה גזל לעשות את זה
-