פנדר סטראטוקסטר
-
@סלאש
vigier זאת לא חברה של חיקויים זאת חברת מותג צרפתית אחת הטובות בעולם כל הגיטרות עבודת יד לכן לפעמים לוקח שנה עד שמתחדש המלאי
(אני מתכוון שסטייל זה לאו דווקא חיקוי)
אבל כמובן גם אני מעוניין לגעת פעם בסטראט אמיתיתאגב התחדשתי בגיטרה חדשה שלהם ולדעתי שמה את לס פול (יצא לי לנגן על כמה דגמים) בכיס הקטן אבל זה עניין של טעם
-
@shlomo-habani מענין לבדוק. תודה על העזרה בכל אופן...
-
@סלאש אמר בפנדר סטראטוקסטר:
מעונין להתחדש בסטראט. אשמח לשמוע המלצות על דגם ספציפי שניגנתם עליו ואהבתם את הסאונד (לא משנה מחיר. רק דגמים)
אם לא משנה המחיר אז וינטז' שנת יצור 1961
-
@סלאש היום דיברתי עם אריק שחר ושאלתי אותו על דגמי סטראט והוא המליץ על הסדרה אולטרה שזה סדרה חדשה של סטראט שהוא טוען שיש להם סאונד ממש טוב (לא ניסיתי מניסיון אישי... ואיני לוקח אחריות...) אם כי אני עדיין חושב שאין כמו הגיטרות הישנות יותר...
-
יש להם דגם בשם HSS מקסיקו שהוא נשמע מאד טוב ואני אהבתי אותו מעבר לזה יש את הסקוואר שלהם שהוא נחמד אבל אני אישית פחות התחברתי
-
@גיטרה-חשמלית-0 כשאני דיברתי עם אריק הוא לא רצה להמליץ על דגם מסוים אלא אמר שהכל ענין של טעם אישי והכי כדאי פשוט לבדוק לכן פניתי לעזרת החברים פה (הוא הזכיר את האולטרה אבל אמר שמבחינתו גיטרה יקרה יכולה להישמע פחות טובה מזולה וכו')
@טיטו אני מחפש גיטרה עם שלושה סינגלים אבל תודה בכל אופן -
@סלאש יש עדכונים? גם אני בדרך לקנות סטראט חדשה...
-
@גיטרה-חשמלית-0 קניתי מיד 2 דגם שנקרא דלוקס יש לו גשר עליון יחודי עם פיקאפים של נויזלס הגיטרה שנת 2006 ב4500 לוקח לי זמן להתרגל לסאונד אבל נשמע טיל
-
@גיטרה-חשמלית-0 קניתי מיד 2 דגם שנקרא דלוקס יש לו גשר עליון יחודי עם פיקאפים של נויזלס הגיטרה שנת 2006 ב4500 לוקח לי זמן להתרגל לסאונד אבל נשמע טיל
אמריקאי? מה זה יחודי? איזה פיקאפים 3 סינגלים או עם האמבקר? תעלה תמונות...
-
@סלאש מגניב תתחדש
אם תוכל לעלות תמונה וקטע קול או וידיאו זה יהיה מעולה -
@גיטרה-חשמלית-0 (יש נעילת מפתחות)
שימו לב לידית הקטנה ליד הבורר מצבים זה משהו שבעל הגיטרה התקין שנותן לי עוד מצבים של סאונד בין הפיקאפים אשמח עם @Shlomo-Habani ידע לספר לנו על זה (אם הוא נתקל בכזה דבר) -
@גיטרה-חשמלית-0 (יש נעילת מפתחות)
שימו לב לידית הקטנה ליד הבורר מצבים זה משהו שבעל הגיטרה התקין שנותן לי עוד מצבים של סאונד בין הפיקאפים אשמח עם @Shlomo-Habani ידע לספר לנו על זה (אם הוא נתקל בכזה דבר)אני נתקלתי (ראיתי כזה...) בעבר אבל לא ניסיתי...
עריכה: @Shlomo-Habani צודק לא אמרתי לך תתחדש... -
@shlomo-habani תודה רבה להקליט עכשיו זה קצת בעיה (מאוחר) אולי בכל המועד ואז נעלה לפורום המקצועי וזה המקום והזמן לבקש מכם להצטרף @Shlomo-Habani @גיטרה-חשמלית-0 אנחנו חייבים אתכם שם
-
@סלאש אדרבה תצרף...
-
@גיטרה-חשמלית-0 צריך לשלוח בקשת הצטרפות ולנמק למה מגיע לך להצטרף, יאללה נראה אתכם שם!
-
@המאסטרו-הנסתר אמר בפנדר סטראטוקסטר:
@גיטרה-חשמלית-0 צריך לשלוח בקשת הצטרפות ולנמק למה מגיע לך להצטרף, יאללה נראה אתכם שם!
איפה?
אני פשוט די חדש כאן... -
@גיטרה-חשמלית-0 בפניה לניהול
-
פוסט זה נמחק!
-
@סלאש נראית ממש טוב תודה על התמונות
הבורר מצבים נתקלתי בזה בגיטרה שיש לה hsh שזה נותן אפשרות לסינגל בהאמבקר מעניין איך זה עובד כאן אם זה באמת נותן אפשרות להאמבקר עקרונית זה אפשרי פשוט הוא משתמש בסינגל האמצעי בתור המבטל רעשים
מעניין אותי לדעת על הידית אם היא נוחה ואיך מכניסים אותה בהברגה או בקליק כזה כמו בחלק מהאיבנזים
בעזרת השם אני אצטרף פשוט לא היה לי זמן לשלוח בקשה די עמוס לאחרונה ולא רק בגלל החגבכל אופן תתחדש ותהנה היא נראית מדהים