פנדר סטראטוקסטר
-
@shlomo-habani תודה רבה להקליט עכשיו זה קצת בעיה (מאוחר) אולי בכל המועד ואז נעלה לפורום המקצועי וזה המקום והזמן לבקש מכם להצטרף @Shlomo-Habani @גיטרה-חשמלית-0 אנחנו חייבים אתכם שם
-
@סלאש אדרבה תצרף...
-
@גיטרה-חשמלית-0 צריך לשלוח בקשת הצטרפות ולנמק למה מגיע לך להצטרף, יאללה נראה אתכם שם!
-
@המאסטרו-הנסתר אמר בפנדר סטראטוקסטר:
@גיטרה-חשמלית-0 צריך לשלוח בקשת הצטרפות ולנמק למה מגיע לך להצטרף, יאללה נראה אתכם שם!
איפה?
אני פשוט די חדש כאן... -
@גיטרה-חשמלית-0 בפניה לניהול
-
פוסט זה נמחק!
-
@סלאש נראית ממש טוב תודה על התמונות
הבורר מצבים נתקלתי בזה בגיטרה שיש לה hsh שזה נותן אפשרות לסינגל בהאמבקר מעניין איך זה עובד כאן אם זה באמת נותן אפשרות להאמבקר עקרונית זה אפשרי פשוט הוא משתמש בסינגל האמצעי בתור המבטל רעשים
מעניין אותי לדעת על הידית אם היא נוחה ואיך מכניסים אותה בהברגה או בקליק כזה כמו בחלק מהאיבנזים
בעזרת השם אני אצטרף פשוט לא היה לי זמן לשלוח בקשה די עמוס לאחרונה ולא רק בגלל החגבכל אופן תתחדש ותהנה היא נראית מדהים
-
@shlomo-habani אמר בפנדר סטראטוקסטר:
עקרונית זה אפשרי פשוט הוא משתמש בסינגל האמצעי בתור המבטל רעשים
איך אבל בהאמבקר צורת הליפוף של החוטים שונה מסינגל? אזאיך הוא יכול להשתמש בסינגל השני?
-
@shlomo-habani המוכר אמר לי שבכל הפנדר הידית נכנסת בהברגה חוץ מבדלוקס שהיא בקליק (שזה ממש מגניב אבל קצת מפחיד, מרגיש כאילו אני עוקר את הגיטרה)
-
@גיטרה-חשמלית-0 אמר בפנדר סטראטוקסטר:
עקרונית זה אפשרי פשוט הוא משתמש בסינגל האמצעי בתור המבטל רעשים
איך אבל בהאמבקר צורת הליפוף של החוטים שונה מסינגל? אזאיך הוא יכול להשתמש בסינגל השני?
אם אני זוכר נכון יש איזה טריק שהמציאו בפיקאפים האלה שיש אפשרות להאבקר אבל חוץ מזה יש האמבקר מיני כלומר בגודל של סינגל אבל יש בו גם ישר וגם הפוך מה שכן כאן לא נראה ששמו כי בדרך כלל אין לו את הברגים או המגנטים כמו בסינגל אלא 2 פסים של מתכת בכל אופן לא נתקלתי בזה בסטראט אז באמת שאין לי מושג מה זה בדיוק צריך פשוט לשחק עם הרבה דיסטורשיין ואז לבדוק אם יש רעשים או שאין
@סלאש אמר בפנדר סטראטוקסטר:
@shlomo-habani המוכר אמר לי שבכל הפנדר הידית נכנסת בהברגה חוץ מבדלוקס שהיא בקליק (שזה ממש מגניב אבל קצת מפחיד, מרגיש כאילו אני עוקר את הגיטרה)
בסטראט של vigier הידית נכנסת בהברגה גם אבל לא של הידית אלא שמו כמו אום שמחבר בינהם כמו של צינורות משהו מגניב ונחמד מאוד
-
בסטראט של vigier הידית נכנסת בהברגה גם אבל לא של הידית אלא שמו כמו אום שמחבר בינהם כמו של צינורות משהו מגניב ונחמד מאוד
יש לך תמונות?
-
צריך פשוט לשחק עם הרבה דיסטורשיין ואז לבדוק אם יש רעשים או שאין
תכלס אין באמת האמבקר (אלקטרומגנטי) שמסנן טוב בדיסטורשיין חזק לדעתי אולי יותר כדאי לנסות באוברדרייב חזק יחסית...
-
פוסט זה נמחק!
-
@סלאש אין לי תמונה טובה של הידית והיא כיום כבר לא אצלי החלפתי עם המורה שלי גיטרות לשבוע וזאת הגיטרה שלו
בכל אופן אין לי מושג גם אחך מעלים לכאן תמונה@גיטרה-חשמלית-0 אמר בפנדר סטראטוקסטר:
צריך פשוט לשחק עם הרבה דיסטורשיין ואז לבדוק אם יש רעשים או שאין
תכלס אין באמת האמבקר (אלקטרומגנטי) שמסנן טוב בדיסטורשיין חזק לדעתי אולי יותר כדאי לנסות באוברדרייב חזק יחסית...
גם בדיסטורשיין חזק אתה תשים לב להבדל בסינגל לא תשמע כלום חוץ מרעש אבל אם יש אוברדרייב אז זה מעולה פשוט אצלי עדיין אין אני באמצע שידרוג של הסט שלי השתדרגתי בגיטרה הבא בתור זה מגבר
-
@shlomo-habani כשאתה שם אוברדרייב חזק אין לך רעש?
ואיזה גיטרה קנית? -
@סלאש יש קצת לכלוך שאני אוהב באקטיבי אני לא אוהב את האטימות שלו הפסיבי יותר כיף בגלל שיש קצת רעש כמובן שכשאני מקליט אני שם לו noise get אבל תמיד משאיר קצת רעש
הגיטרה שקניתי זה
VIGIER G.V ROCK 2H ROSEWOOD FINGERBOARD AMBER -
@shlomo-habani יש הבדל ברעש של הדיסטרושן בין הינגלים להאמבקרס' או שזה רק הבדלי סאונד?
-
@סלאש אמר בפנדר סטראטוקסטר:
@shlomo-habani יש הבדל ברעש של הדיסטרושן בין הינגלים להאמבקרס' או שזה רק הבדלי סאונד?
תפקידו של האמבקר בעיקרון הוא לסנן רעשים (פידבק בלע"ז) מהגיטרה
-
@גיטרה-חשמלית-0 מה הכוונה סינון רעשים, מווליום מסוים? כי רעש מהדיסטורשן תמיד יהיה זה המהות שלו
-
@סלאש יש הבדל גם ברעש וגם בסאונד האמבקר מבטל את רוב הלכלוך שנוצר באוברדרייב אבל בדיסטורשיין כבד הוא לא מצליח לגמרי לכן המציאו את האקטיבי שהוא עובד על סוללות בכללי אני מאוד אוהב את הקלין שלי על סינגל אבל כשאני עובר לאוברדרייב ולדיסטורשיין אני מעדיף את ההאמבקר
זאת העדפה אישית וגם תלוי כמה דרייב אתה מכניס יש רמות שגם בסינגל זה מאוד יפה@סלאש אמר בפנדר סטראטוקסטר:
@גיטרה-חשמלית-0 מה הכוונה סינון רעשים, מווליום מסוים? כי רעש מהדיסטורשן תמיד יהיה זה המהות שלו
הרעש המדובר זה יותר כמו רעשים סטטיים שלא רק כשאתה מנגן הוא משמיע אלא תמיד