פנדר סטראטוקסטר
-
@shlomo-habani אני העדפתי להשקיע באפקטים כי באירועים אתה מגיע בלי מגבר(בדרך כלל) והסאונד ממש מושפע מהאפקטים (לא שאני מופיע הרבה אבל חושב על העתיד)
כרגע אני על מגבר vox vx50 gtv שהוא גם סבבה וגם חזק מאוד
@גיטרה-חשמלית-0 למה מולטי? -
@גיטרה-חשמלית-0 זה אוברדרייב???? לא נגעתי בו מאז שיש לי פדאל של דיסטורשיין
אני פחות מתחבר לכל המכשירים האלקטרונים יותר מתחבר לאנלוג קצת בהשפעת המורה שלי הוא מכור לאנלוג יש לו מגבר מנורות וינטג' חלומי אבל יש ממש מעולים אז זה יכול להיות אחלה בשביל מי שאוהב את זה@סלאש אני פחות בקטע של הופעות וארועים לבינתיים יותר הקלטות עם אחי אז יוצא שאו שאני על המגבר שלי או על פלאג בתוכנה של אחי
-
@סלאש אמר בפנדר סטראטוקסטר:
@גיטרה-חשמלית-0 למה מולטי?
בעיקר עניין של טעם... אבל מקום לדיון בנפרד...
-
@shlomo-habani אמר בפנדר סטראטוקסטר:
@גיטרה-חשמלית-0 זה אוברדרייב???? לא נגעתי בו מאז שיש לי פדאל של דיסטורשיין
מה שנכון נכון...
@Shlomo-Habani (סליחה על התיוג...)
רק רציתי לומר שעם קצת משחק במגבר הנ"ל אפשר להוציא סאונד לא רע בכלל (חוץ מההגברה עצמה שמה לעשות הרמקולים שם לא באיכות מי יודע מה וכדי לפתור את זה אני משתשמש באוזניות...)
דרך אגב רציתי לשאול מה היה הגיטרה הקודמת שלך (ניחוש פרוע Yamaha Pacifica 112J או Yamaha Pacifica PAC012...)
וכן מהיה הגיטרה הקודמת של @סלאש... -
@גיטרה-חשמלית-0 Epiphone Les Paul Standart
-
@סלאש לא רע בכלל... זה החשמלית הראשונה שלך?
-
@גיטרה-חשמלית-0 חשמלית ראשונה לפני זה היה אקוסטית Yamaha A1R מתחבר מאוד לגיטרות עם בס ועומק לכן קשה לי קצת עם הסטראט נקוה שיהיה בסדר
מה עם הגיטרות שלך? -
@סלאש ממש השקעת בחשמלית הראשונה...
לי יש סט כלי זמר קלאסי מגבר צ'מפיון 20 וגיטרה Yamaha Pacifica 112J...
אני פחות מתחבר לסיגנון של הלס פול כי לדעתי הם הסאונד שלהם יותר מרובע כזה הסטייל סטראט לאמת זאת מוציאות סאונד יותר שובבי (נשמע פחות דוקטור... מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב...) -
שלי pasifica לא זוכר בדיוק איזה היא סגורה מאז שקניתי את החדשה עלתה כשקניתי אותה 1200 היום הרימו את המחיר ל1400 נראה לי
-
שלי pasifica לא זוכר בדיוק איזה היא סגורה מאז שקניתי את החדשה עלתה כשקניתי אותה 1200 היום הרימו את המחיר ל1400 נראה לי
@גיטרה-חשמלית-0 אמר בפנדר סטראטוקסטר:
Yamaha Pacifica PAC012
כנראה זה. גם כן סט כלי זמר קלאסי...
אני ממש עצבני עליהם מי שמגיע לשם חייב לצאת עם ימהה... -
Yamaha Pacifica PAC012
כנרא זה גם כן סט כלי זמר קלאסי...
אני ממש עצבני עליהם מי שמגיע לשם חייב לצאת עם ימהה...אני בעזרת השם סיימתי איתם לא אוהב את המחירים יקר על כלום הזמנתי מיתרים של אליקסיר מאמזון בחצי מחיר מהם ועם משלוח חינם רק אם אני ארצה איזה פנדר או גיבסון זה יהיה דרכם אבל אני לא בטוח שאני אלך על החברות האלה יותר PRS או ESP ודומיהם
-
אני ממש עצבני עליהם מי שמגיע לשם חייב לצאת עם ימהה...
אני דווקא מבסוט מהYamaha שלי אבל הי עלתה בהתאם...
-
פנדר או גיבסון
נראה לי עדיף יד 2
@סלאש אמר בפנדר סטראטוקסטר:
אני דווקא מבסוט מהYamaha שלי אבל הי עלתה בהתאם...
האמת שגם אני אבל לא אהבתי את הקטע שמגיע מישהו שאין לו ידע על גיטרות וקונה עכשיו את החשמלית הראשונה (כן אני מדבר על עצמי...) ולא משנה מה הוא יגיד להם שהוא בירר ושאל את ההוא וההוא ואמרו לו כך וכך הם יגידו שהוא אמר שטויות והם ממליצים על............
-
פנדר או גיבסון
נראה לי עדיף יד 2
עדיף בוודאות אבל עדיין אני גם ככה לא עף עליהם אולי יהיה לי איזה סטראט אחת ולס פול אבל לא נראה לי יותר
-
בכללי יש לקנות יד שניה גיטרות איכותיות בתו פור יו שם בדרך כלל מי שמפרסם למכירה זה נגנים מקצועיים ויש שם אחלה מחירים על גיטרות מאד טובות
-
@טיטו עדיין כדאי לבדוק את הגיטרה לפני הקניה כי יש גם מוזקאים שמנסים להפתר מכלים סדוקים או בעיות באלקטרוניקה
-
@טיטו אמר בפנדר סטראטוקסטר:
בכללי יש לקנות יד שניה גיטרות איכותיות בתו פור יו שם בדרך כלל מי שמפרסם למכירה זה נגנים מקצועיים ויש שם אחלה מחירים על גיטרות מאד טובות
יש גם באקט מוסיקאלי
-
@טיטו עדיין כדאי לבדוק את הגיטרה לפני הקניה כי יש גם מוזקאים שמנסים להפתר מכלים סדוקים או בעיות באלקטרוניקה
דיי ברור. אני קניתי לא מזמן משם גיטרה של וינטאג׳ והיא מאד איכותית וטובה אבל קניתי רק אחרי שהייתי אצל הבנאדם וראיתי אותה ואניגנתי קצת כדי לראות שהיא לא פגומה או משו
-
אני מחפש סטראט אמריקאית אבל בתנאי שהיא מציאה... אני יש לי בעיה לא מוכן לשלם מחיר אמיתי רק פחות... מי שמוצא שיעדכן מיד ויבורך משמיים
-
@טיטו אמר בפנדר סטראטוקסטר:
דיי ברור. אני קניתי לא מזמן משם גיטרה של וינטאג׳ והיא מאד איכותית וטובה אבל קניתי רק אחרי שהייתי אצל הבנאדם וראיתי אותה ואניגנתי קצת כדי לראות שהיא לא פגומה או משו
תתחדש
אגב אם כבר אני קונה פנדר או גיבסון זה וינטג' ולכיף מהסאונדאגב איזה סגנונות אתם מנגנים רוק מטאל ג'אז פאנק וכו'?
אני בעיקר הארד רוק והבי מטאל