פנדר סטראטוקסטר
-
@גיטרה-חשמלית-0 אמר בפנדר סטראטוקסטר:
@shlomo-habani לא לצחוק עלי אני בעיקר בלוז...
מכאן הסטארט???
אני גם אוהב מידי פעם בלוז אז הכל טוב -
@shlomo-habani אמר בפנדר סטראטוקסטר:
@גיטרה-חשמלית-0 אמר בפנדר סטראטוקסטר:
@shlomo-habani לא לצחוק עלי אני בעיקר בלוז...
מכאן הסטארט???
אני גם אוהב מידי פעם בלוז אז הכל טובהאמת שיש לי בעיה הבלוז לא יוצא לי מהראש היה לי תקופה ששמעתי כל היום בלוז (עד היום יש לי חבר שצוחק עלי וכל פעם שהוא רואה אותי הוא קורא לי בלוז)... באיזהו שהוא שלב זה עבר והתחלתי לעבור לרוק ומטאל אבל כל פעם שאני בא לנגן אלתור תמיד זה מגיע לבלוז... כמה שאני למנסה להפטר מזה... היום אני שומע בעיקר רוק...
-
@סלאש אמר בפנדר סטראטוקסטר:
בסטראט של vigier הידית נכנסת בהברגה גם אבל לא של הידית אלא שמו כמו אום שמחבר בינהם כמו של צינורות משהו מגניב ונחמד מאוד
יש לך תמונות?
החלפתי שוב עם המורה שלי גיטרה אז הנה תמונה של הידית אגב ידית מאוד נוחה לא כמו בפסיפיקה שלי
-
@סלאש אין לי
זאת הגיטרה החדשה
-
@shlomo-habani הגלגלים זה ווליום וטון כמו בשאר הגיטרות?
-
@סלאש כן
הפיקאפים זה 5 מצבים ההאמבקר בריג', סינגל בריג', משולב ההאמבקר (בריג' ונק), סינגל נק, ההאמבקר נק.המפתחות עם נעילה
-
@shlomo-habani תקשיב זה נראה גיטרה חלומית ראיתי ששילמת עליה סכום לא מבוטל (עבודת יד הא... ) ואם תקנה את המגבר שאתה רוצה אני לא יכול לתאר לעצמי מה תוכל להוציא מזה
בכל גיטרה עם פיקאפים כאלה יש חמש מצבים (חוץ מלס פול)? -
@סלאש כן עלתה סכום לא קטן אבל שווה את זה
לגבי הפיקאפים נראה לי רק בישנות זה יהיה בלי פיצול של ההאמבקר לסינגל אבל בחדשות אני חושב שכל הגיטרות ככה. החברות מנסות לייצר גיטרות כמה שיותר פונקציונליות זה נראה לי היום די בסיסי אולי רק באקטיבי לא יהיה פיצול אבל אני פחות מכיר את הפיקאפים האלה.
-
@shlomo-habani אמר בפנדר סטראטוקסטר:
אגב ידית מאוד נוחה לא כמו בפסיפיקה שלי
הידית בפסיפיקה זוועה... אין לי מושג מי ה"חכם" שעיצב אותה בצורה כזאת היא קשה רצח... אני מנגן בלעדיה לחלוטין (אני אפילו לא שם אותה על הגיטרה אלא א"כ בא לי קישוט על הגיטרה...)
-
@גיטרה-חשמלית-0 הופעתי איתה במופע שהמורה שלי אירגן לתלמידים עם ידית את השיר hey jude של הביטלס באינסטרומנטלי היה פשוט קשה לא נוח בשום צורה והשתמשתי איתה שם הרבה