קיובס מי יכול לעזור ?
-
תגובה: קיו בייס 5 ו10.5 פרו להורדה
-
תגובה: קיו בייס 5 ו10.5 פרו להורדה
-
@משה-משה שום קישור של התוכנה לא מצליח להעלות לי למחשב
מישהו יכול לעזור לי פעם אחת ולתמיד תודה.@משה-משה אם תעלה לפה את המייל שלך אנסה (לא מתחייב)לשלוח לך בג'מבו מייל בימים הקרובים שתי גרסאות שאחת מהן עובדת , לחילופין בקש מההנהלה שיקשרו ביננו. בהצלחה בהמשך.
-
@משה-משה אם תעלה לפה את המייל שלך אנסה (לא מתחייב)לשלוח לך בג'מבו מייל בימים הקרובים שתי גרסאות שאחת מהן עובדת , לחילופין בקש מההנהלה שיקשרו ביננו. בהצלחה בהמשך.
@מויישה-הבכיר אמר בקיובס מי יכול לעזור ?:
@משה-משה אם תעלה לפה את המייל שלך אנסה (לא מתחייב)לשלוח לך בג'מבו מייל בימים הקרובים שתי גרסאות שאחת מהן עובדת , לחילופין בקש מההנהלה שיקשרו ביננו. בהצלחה בהמשך.
אסור לכתוב מיילים בפורום אז זה רק דרך ההנהלה...
-
@מויישה-הבכיר אמר בקיובס מי יכול לעזור ?:
אסור לכתוב מיילים בפורום אז זה רק דרך ההנהלה...
@טיטו סורי אני חדש. לא הדגשתי שאני מדבר רק על 10.5 פרו. עברתי עם ההתקנה סרטים כך שרכשתי ניסיון לא רע, מקווה שאצליח לעזור לו.
היידה שילך יביא פתק מהמנהל... -
N ntz העביר נושא זה מ-תוכנות מוזיקה ופלאגינים ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות