מה הופך מוזיקה חסידית ל"חסידי מודרני"
-
מוזיקה חסידית אמיתית - שאובה מחצרות החסידים ובהשראת הניגונים.
כיום אפשר לומר ששטיינמץ וזואנוויל מאוד נאמנים למוזיקה החסידית האותנטית -בטקסטים, בעיבודים ובמקצבים.
מוזיקה שמושרת בעבריס/ עברית רגילה בעיבוד אלקטרוני -חדשני וקצב פופ( כמו רב השירים היום) מוגדרת כחסידית -מודרנית -
-
@תמר-מהמרכז ממש לא
כל ובהדגשה לכל הזמרים החרדיים באו ממשפחות מיינסטרים חרדים ,בכל המובנים
וסליחה שאני מגיבה מאוחר מדיי -
דיי נסחפתם!!!
אני חושבת שמוזיקה (חסידית) מודרנית זה בסך הכל מוזיקה ששר אותה זמר חסידי מהבית
אבל---
השיר לא בהברה חסידית! (כמובן שיש עוד דברים שהופכים חסידי למודרני כמו טראנסים מוזרים, מוזיקה אלקטרונית, ראפ, ו... נראה לי שהבנתם את הכוונה)
אבל בכללי זמר חסידי מודרני זהב בסך הכל זמר שהוא כמו שנאמר- חסידי אבל בסגנון יותר פתוח!
זוהי דעתי. -
מתוך ויקיפדיה!
וזיקה חסידית מודרנית הנשענת על בסיס המוזיקה החסידית המסורתית בליווי כלים חדשים ובמקצב מהיר יותר, בהשפעה בולטת של סגנונות הרוק, הפופ, הדאנס ומוזיקה מערבית אחרת.בין האמנים הבולטים בתחום זה ניתן למנות את הזמרים אברהם פריד, מרדכי בן-דוד, יעקב שוואקי, ליפא שמלצר, בני פרידמן, דדי גראוכר, אוהד מושקוביץ, ועוד, את המלחינים (חלקם גם מעבדים) יוסי גרין, פינקי ובר, ישראל לאם, משה מרדכי (מונה) רוזנבלום, משה לאופר, רובי בנט, הרב ברוך חייט, הלל פלאי ועוד.
-
@מוח-שליט-על-הלב הרבה פעמים ההגדרה במילון\בויקיפדיה- היא שונה מהמחשבה של האנשים. מה שאנשים חושבים על משהו מסוים זה לא בהכרח ההגדרה של המילון אז לכן זה לא כל כך משנה מה כתוב במכלול כי בת'כלס הדעה של האנשים היא לא בדיוק ככה...
-
פוסט זה נמחק!
-
@תמר-7 אמר במה הופך מוזיקה חסידית ל"חסידי מודרני":
כל ובהדגשה לכל הזמרים החרדיים באו ממשפחות מיינסטרים חרדים
בתור מה את מחליטה את זה?
לא בא לי להזכיר שמות של כאלו שבאו לא מהמשפחות הכי סטנדרטיות, אז תני לי שם של מישהו שבא ממשפחה סטנדרטית - גם לא חוצניקית. (יכול להיות שקיים, אפילו בטוח, אבל עצם זה שלא עולה לי בראש אף זמר שבא ממשפחה מיינסטרים לגמרי, אומר שכנראה זה לא מאוד מצוי...)||דרך אגב, אם את עונה למישהו אחרי הרבה פוסטים שכתבו בינתיים, את יכולה לעשות ציטוט (ללחוץ על ציטוט במקום על תשובה או להדגיש את המילים וזה נותן לך את האפשרות), ואז ככה רואים על מה ענית....||
-
@תמר-מהמרכז רולי דיקמן
אבי אילסון
יואלי דיקמן
ויש עוד המון רק אם תתחילו לחשוב.....