איך מורידים צלצולים לפלאפון הזה
-
@רחל לא, אני ששאלתי את זה אגב
@מוכן-תמיד-לעזור מה מכשיר כשר?
-
@מוכן-תמיד-לעזור מה מכשיר כשר?
-
@מוכן-תמיד-לעזור היא התכוונה במילים אחרות: בשביל להעביר בבלוטוס לפלאפון שלך את/ה צריכ/ה חוץ מהפלאפון שיש לך גם מכשיר נוסף שמשם יעברו השירים: או מחשב נייד (כי בנייח אין בלוטוס), או נוקיה סי2 או פלאפון/טאבלט בלי חסימה.
-
@מוכן-תמיד-לעזור היא התכוונה במילים אחרות: בשביל להעביר בבלוטוס לפלאפון שלך את/ה צריכ/ה חוץ מהפלאפון שיש לך גם מכשיר נוסף שמשם יעברו השירים: או מחשב נייד (כי בנייח אין בלוטוס), או נוקיה סי2 או פלאפון/טאבלט בלי חסימה.
@תמר-מהמרכז אהה אוקיי
-
@תמר-מהמרכז @גיטריסטית
במחשב נייח יש גם בלוטוס -
@תמר-מהמרכז @גיטריסטית
במחשב נייח יש גם בלוטוס@הודיה-1 באמת?? אז בטח רק המחשבים הממש מתקדמים, לא?
אני רואה את החתימה שלך והייתי חייבת לומר משהו - ה' שומע בשתי דרכים - כן / יש לי משהו יותר טוב.... הוא לא עונה לא!...
-
@הודיה-1 באמת?? אז בטח רק המחשבים הממש מתקדמים, לא?
אני רואה את החתימה שלך והייתי חייבת לומר משהו - ה' שומע בשתי דרכים - כן / יש לי משהו יותר טוב.... הוא לא עונה לא!...
@תמר-מהמרכז אולי לי יש מחשב די חדש ויש בו בלוטוס זה ממש נוח
-
@תמר-מהמרכז במחשב נייח שהמוח לא מופרד מהמסך, והמסך הוא גם המחשב - בד"כ יש בלוטוס.
-
@תמר-מהמרכז במחשב נייח שהמוח לא מופרד מהמסך, והמסך הוא גם המחשב - בד"כ יש בלוטוס.
@eti איך אפשר לדעת אם יש בלוטוס או אין?
-
@eti איך אפשר לדעת אם יש בלוטוס או אין?
@מוכן-תמיד-לעזור תבדוק בהגדרות, או שפשוט תחפש את המילה: bluetooth במחשב...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות