מתוך חוקי היסוד של הפורום: אסור לחלק לייקים בצורה מופרזת בשביל לפתוח את הצ'אט
-
אני רואה שהחוק הזה לא מספיק ברור.
במקרה שפוסט הועיל לך, אתה יכול לתת לייק !!
זה כולל מקרה שמישהו העלה סינגל שביקשת,
או כל דבר שעזר לך....@מעט-אור אמר במתוך חוקי היסוד של הפורום: אסור לחלק לייקים בצורה מופרזת בשביל לפתוח את הצ'אט:
א. האם כשאני מזדהה עם פוסט מסויים, איני אמור לתת לייק?
ב. כשאני נהנה או צוחק מפוסט מסויים, איני אמור לתת לייק?בהחלט לא, הלייקים נועדו לשקף את רמת המשתמש ואת הרצינות שלו בפורום.
@מעט-אור אמר במתוך חוקי היסוד של הפורום: אסור לחלק לייקים בצורה מופרזת בשביל לפתוח את הצ'אט:
ג. האם עדיף לפתוח הודעה נוספת ובה לכתוב - נכון, מסכים, ?
בהחלט לא, אין מצווה לכתוב על כל פוסט האם אתה מסכים לו או לא...
זה סתם מספים את הפורום...
@מעט-אור אמר במתוך חוקי היסוד של הפורום: אסור לחלק לייקים בצורה מופרזת בשביל לפתוח את הצ'אט:
האם החוקים פה שונים משאר הפורומים?
אני לא חושב, אתם יכולים לבדוק איפה תמצאו את עצמיכם - באם תתחילו לחלק יותר מדי לייקים במתמחים למשל...
אבל גם אם כן, אז מה?!
ולמה בכלל יש למישהו בעיה עם לייקים בנדיבות?
אם לייק היה סתם לקישוט, אולי לא היה אכפת לנו...
אבל לייק מציג גרף של וותק/מקצועיות/רצינות של המשתמש בפורום, ולכן כשמחלקים יותר מדי יכול להיות שיהיו למשתמש הרשאות של משתמש וותיק למרות שהוא נרשם רק אתמול...
למה בכלל חיבור לצ'אט תלוי בלייקים? מה הרעיון? תתלו את זה ב- וותק, בתגובות ענייניות וכו'...
יש לכם ידע בתיכנות??
נשמח שתבנו בוט שמבדיל בין תגובה עניינית לתגובה מספימה (כל התודות למינהם "תודה רבה" "אין מילים" וכו'....)
מאחר וכל מי שמבין בזה קצת מבין שזה לא אפשרי, זה מה שהכי נכון לעשות כרגע....המשך צהריים טובים !!
-
@ntz אמר במתוך חוקי היסוד של הפורום: אסור לחלק לייקים בצורה מופרזת בשביל לפתוח את הצ'אט:
@תהילוש אמר במתוך חוקי היסוד של הפורום: אסור לחלק לייקים בצורה מופרזת בשביל לפתוח את הצ'אט:
לא הבנתי, אם אני מחלקת ליקיים בצורה 'מופרזת' אז זה משפיע עלי(על הוותק שלי) או על מי שאני מלייקת אותו?
למי שמקבל את הלייק כמובן...
אז למנהלים אפשר לתת חופשי?........
-
@ntz ראשית [קצת חנפנות, לא הרבה] תודה למנהלים היקרים על אתר כה נעים, שימושי, וחברותי.
על השקעה רבה ברמה, בתוכן, בפיקוח, וביעילות.
תודה על התייחסות לכל שורה ותיבה, לכל הערה ותהיה. מכבד אותנו ואתכם!
למי שרגיל להשתמש בפורומים, יודע עד כמה מסקרן לדעת מי קרא את דברי החכמים, המועילים, הנעימים והגאוניים... למי הועלתי, ואת מי עצבנתי, והלייק הוא חלק מהכח בזה. לחשוב שבע פעמים או יותר לפני כל לייק אם זה בגלל שעזר לי או רק החכים אותי, שימח אותי או חסך לי מילים... קצת מגביל.. אבל עדיין מובן.
בתקוה שלא יצא לייק מיותר או תקלה תחת ידינו...