תקלות ייצוא קיובייס
-
@סתם-איש-פשוט אם זה עדיין רלוונטי, יש אפשרות אלטרנטיבית לייצוא בקיובייס, בגלל הבעיות כמו שלך וכללית תופעות מציקות בצורה בה קייובייס מייצא, אפשר לפתוח במקביל לקיובייס תוכנת הקלטה אחרת, למשל אודיוסיטי (חינמי) ולבחור בהגדרות כניסת אודיו של התוכנה את היציאת אודיו של הקייובייס ואז להקליט באודיו סיטי תוך כדי השמעה של הפרוייקט בקיובייס. מקווה שהייתי מספיק ברור אני טיפהל'ה ממהר.
-
פוסט זה נמחק!
-
@מויישה-הבכיר האיכות לא נפגמת כיון שמדובר על הקלטה אלקרונית סו''ס ואגב שכל ייצוא לmp3 מוריד את האיכות, מי שרוצה את הדבר האמיתי שיעבוד עם wave
-
@מויישה-הבכיר אמר בתקלות ייצוא קיובייס:
@מויישה-הבכיר האיכות לא נפגמת כיון שמדובר על הקלטה אלקרונית סו''ס ואגב שכל ייצוא לmp3 מוריד את האיכות, מי שרוצה את הדבר האמיתי שיעבוד עם wave
שאלתי את זה ומיד הבנתי שטעיתי לכן מחקתי את השאלה.
-
@סתם-איש-פשוט החלפתי מסך ונהיה לי גם את הבעיה שהאקספורט לא מופיע, בינתיים אני משנה בהגדרות את הכיוון של המסך לאורך כל פעם שאני מייצא.... (שלא תעיזו לצחוק עלי!, תדמיינו מה זה לעבוד על מחשב כשהעכבר עובד לך באלכסון,והראש מוטה הצידה 90 מעלות...)
אם מצאת פיתרון אחר אשמח אם תחלצני . -
@מויישה-הבכיר
תנסה לשנות רזולוציה בהגדרות תצוגה של המחשב -
@margalit ניסיתי כבר. לא עוזר. בכ''א תודה. אגב איך המקלדת?
-
-
@מויישה-הבכיר תנסה כל פעם להקטין את החלון של הExport (מלמעלה), ואז לגרור את החלון ללמעלה (ואם צריך אז תחזור על הפעולות שוב) עד שיופיע הכפתור של הExport
-
@אהרן-נחום ניסיתי, יש לו איזה גודל מינימום שהוא לא מתפשר על פחות ממנו... הושיעו נא!