הצעה | שכל משתמש יקבל התראות על פוסטים חדשים שנכתבו ע"י משתמשים שהוא עוקב אחריהם
-
שמתי לב שבפורום פה אין משמעות לעניין של העוקבים, כי זה שולח התראה רק על נושא חדש.
במקביל שמתי לב שהפורום מאוד גדל ב"ה, ויש המון פוסטים שעולים בו זמנית... כשאני נכנסת לפורום יש כעשר נושאים שלא נקראו ועשרות פוסטים חדשים, ואין לי זמן לעבור על הכל אז אני פשוט מסמנת הכל כנקרא וחבל. כי יש משתמשים שכותבים דברים לעניין והם מתפספסים..
לכן עלה בראשי רעיון להגדיר שכל משתמש יקבל התראות על פוסטים חדשים שנכתבים ע"י משתמשים שהוא עוקב אחריהם.
כך הפורום יהיה כמו טוויטר למי שמכיר.. כלומר אם משתמש א' שעוקב אחרי משתמש ב' יקבל התראה על פוסט חדש, ייכנס ויגיב. יבוא משתמש ג' שאינו עוקב אחרי משתמש ב' אבל כן אחרי משתמש א', יקבל התראה על התגובה שלו, ואז אוטומטית יקרא גם את הפוסט של משתמש ב', ויראה שהוא ג"כ משתמש לעניין ויש לו מה למכור, ייכנס לפרופיל שלו ויעשה לו עוקב...
זה גם יהיה תמריץ למשתמשים לכתוב פוסטים ברמה ולא סתם דיבורים רדודים.. וכן לא להגזים בכמות הפוסטים כי אף אחד לא רוצה לקבל כל שניה התראות...
אפשר יהיה גם להוסיף אפשרות לדרג את המשתמשים לפי כמות העוקבים שלהם - זה גם יהיה מדד לאיכות ולרמת המשתמשים..מקווה שזה בר ביצוע, לדעתי זה יכול לשדרג מאוד את הפורום ולהעלות את הרמה מכל הבחינות..!!
-
@ב-ב יש את זה בהרבה פורומים, אחרת באמת אין משמעות לעניין העוקב, מלבד ההודעה שמקבל העוקב 'אתה עוקב עכשיו אחרי נחמן' [כאילו שלא ידעתי את זה...] ולנעקב... 'מעט אור עוקב אחריך'... [מעניין למה? עצבנתי אותו? הוא נהנה ממני, מעניין מי הוא, כמה זה מחמיא לי שעוקבים אחרי, בעצם זה די מפחיד... מזכיר לי סיפורים מהילדות... ואולי הוא בסה"כ ילדון בן 7 ששיחק במקלדת... איזה מתח!
-
אני בהחלט חושבת שההצעה הזו מיותרת.
אם כל כך חשוב לך הנושאים של האנשים שאת עוקבת אחריהם-פשוט תדאגי להיות בפורום בשעות הפעילות שלו.
הרמה של האתר לא תלויה בכמות ההתראות שאני יקבל באישי-
אלא ברמת המכובדות של התגובות, בדיסטנס בין המשתמשים באתר-בפורום בכלל-
וקל וחומר שבצאטים הפרטיים!!!!!!!!
בנושאים שעולים וכו...
אם אכן התגובות יהיו ברמה, וכולם ישמרו יחד על האתר-
לא יהיה לך צורך לדפדף על מלא הודעות "מיותרות"- כי כולן תהיינה ברמה.
מקווה שהובנתי נכון. -