יומולדת שנה לפורום - מסכמים שנה !!
-
הפורום הזה הכי טוב בעולם מכמה סיבות
- אנשים עוזרים פה לשני בלי שום סיבה וזה גורם חסד בזכותכם
- התוכן פה נקי מאוד
מה שאהבתי בפורום שאחד עוזר לשני בצורה מדהימה
אנשים עוזרים לאחרים אפילו שהם לא מכירים אותם בכלל
זה פשוט פורום של חסדתודה רבה!
-
לא ראיתי עד עכשיו את הנושא אבל אכתוב אפילו שזה מאוחר...
כאשר ראיתי את הפורום לפני חצי שנה בערך כאשר הצטרפתי הייתי מרוגש כי אני אחד שבטבע אוהב מוזיקה וזה בנשמה שלי אבל כשאתה אם חברים גם אם הם אוהבים מוזיקה זה לא כמוך ובפורום הזה זה מרכז את כל אוהבי ומביני המוזיקה כאחד ואפשר לדון פה רק על מה שתרצה אם תשובות מיד
אז טוב שיש מי שנמצא בפורום שמחכימים אחד את השני
ותודה לצוות שמתחזק אותו כי בלי הפורום כל אחד היה חובב מוזיקה אנונימי... -
-
אני חדשה פה אבל כבר בזמן הקצר שהייתי פה הספקתי לראות כמה דברים:
דבר ראשון: את הפירגון שקיים פה בכמויות!!! אף פעם לא ראיתי כזה פורום עם כל כך הרבה פירגון!!! הלוואי שכל הפורומים החרדיים היו ככה!
דבר שני: המקצועיות. הפורום הזה מקצועי. הוא מרכז את כ-ל, ממש כל מה שקשור למוזיקה!!! אף פעם לא ראיתי פורום כל כך ממוקד! כל כך מקצועי! בלי ספאם מיותר שמקשה על השימוש... פשוט תענוג! (בהזדמנות זו אודה ל @צוות-פיקוח על העבודה הנפלאה! שאפו!)
דבר שלישי: העיצוב החיצוני, הפורום ממש נח, קל להשתמש בו, הוא מובן מסביר ומאיר עיניים.
ו... אני מאמינה שזה לא הכל. אבל מה לעשות בסופו של דבר אני עדיין חדשה ולכן אסתפק בזה...
ועכשיו לתודות, אז, דבר ראשון תודה ענקית ל @ntz ל @צוות-פיקוח ולכל המנהלים.
דבר שני תודה ל @shin על המדור המחכים ל @טיטו על המילון השימושי ול @Y-A-M-music על היצירות המופלאות שלך!
ודבר שלישי תודה לכל המשתמשים האלופים ובפרט ל @בן-מנחם שנותן הרבה מההילה לפורום הזה.
-
@ntz
האמת שאני ממש לא חדש פה (אין סיכוי שעוד לא נתקלתם בי... ) וזה ממש פשע שעוד לא נתקלתי בנושא הזה, אבל כעת בזכות ש @אני-4 השאירה הודעה והנושא עלה ל'נושאים שלא נקראו' אז שמתי לב אליו.
אז קודם כל אני רוצה להביע את התפלאותי לנוכח מספרים הגבוהים שראיתי כעת בהודעה הראשונה של נושא זה, ואני בטוח שמאז שנכתבה ההודעה המספרים רק קפצו ועלו (אני עצמי לפעמים שם לב כשאני פותח את רשימת המשתמשים לראות שרוב המשתמשים שנראים בדף הראשון התחברו ביממה האחרונה!), אז ממש כל הכבוד, וברור שכל זה לא רק בגלל המשתמשים אלא בעיקר בגלל המנהלים וצוות הפיקוח היקרים שפתחו וכעת מתחזקים ומנהלים את האתר הנפלא הזה, המשיכו והצליחו!!
וכעת לדברי השבח: כמובן כפי שנאמר פה באחת ההודעות שכל האתר לא יספיק להכיל את מילות השבח שיכולים להיאמר פה (ולא רק בגלל זה אני לא מרבה, אלא גם בגלל שאין לי כוח, זה המון!.....), אבל את הדברים העיקריים אני רוצה לומר, שזה השמירה הנקיות והמקצועיות שיש לאתר הזה. לפעמים, כן, זה מעצבן לנו ומרגיז שיש צוות פיקוח, אבל אני רק משאיר לכן לתאר איך האתר היה נראה בלי זה... כן, גם מבחינה רוחנית וגם מבחינת מקצועיות וריאליות.
אז:יש''כ על הכל, והמשך הצלחה.
# -
למנהלי הפורום
משהו אחד יש לי להגידתודה
מילה קצרה בלי הרבה התחכמויות
מילה פשוטה שאומרת המוןןןןן
תודה
כיף לעלות לפה כל פעם מחדש
הכל מסודר מכל הבחינות
הכל מקצועי
כל אחד תורם המון
{אני יכול לכתוב מגילה] -