שרשור שירים חדשים כל יום | קיץ תשפ"ב
-
אם נתלווה ליומו העמוס של יאיר דוד, אילו נביט בהיסטוריית העשייה הציבורית שלו מאז שהיה נער, ספק אם נצליח להספיק להדביק את הקצב המהיר שלו בשלל התפקידים אותם הוא ממלא לטובת אזרחי מדינת ישראל על כל גווניה.ולמרות הסיפוק העצום שממלא את ליבו ומעניק לו את היכולת הכמעט בלתי אנושית לוותר על הרבה מאוד שעות שינה, יש דבר אחד שלא עוזב את יאיר מאז שהוא זוכר את עצמו – הרצון לשיר ולשמח.
יאיר דוד הוא שחקן בעל רזומה מכובד במוזיקה היהודית, הוא הופיע במגוון במות נחשבות ברחבי הארץ ובאירועים פרטיים והוציא לא מעט להיטים במהלך השנים כדוגמת "אם ה' איתי אז מי יכול נגדי..." שהוציא לפני כארבע שנים שהפך להמנון וממשיך גם בימים אלו להתנגן בתחנות הרדיו, בזכות המילים הישירות, הלחן הקליט, העיבוד המרים והקול המדויק.
רמי לב ורן כרמי - הצוות המוזיקלי שהפיק עבורו את השיר הזה, התכנס בשנית על מנת לכבוש שוב את פסגת ההשמעות והלבבות של המאזינים, לחזק ולקרב אותם ולתת להם תקווה.
"דקה של טוב" – שיר הודיה מרגש לבורא, תוך הכרת הטוב והשלמה עם הקיים, ממבט של עיניים טובות ומעריכות. יאיר דוד, בקולו החם והמרגש מגיש את הסינגל החדש בחודש אלול המהווה מעין דיאלוג עם הבורא שתמציתו תודה.
מילים ולחן: רמי לב.
עיבוד והפקה מוזיקלית: רן כרמי.
קלידים ותיכנותים: רן כרמי.
תיכנותים נוספים: ליאב כרמי.
גיטרות: רמי לב.
כלי הקשה: חזי יעקב.
מיקס ומאסטרינג: אלי מלמד.
הוקלט באולפני: Liav Studio רן כרמי.
הפקה: יאיר דוד (P).
https://archive.org/download/hadshotmusic_20220905_1811/יאיר דוד - דקה של טוב.mp3 -
שמואל פרדניק בסינגל חדש- "תן לי תפילה"
שמואל - תן לי תפילה _ Shmuel - Give Me One Prayer.mp3||#תןליתפילה
היי יקרים! הרבה זמן חיכיתי להשמיע לכם את תן לי תפילה...
תן לי תפילה הגיע אליי בעוצמה מאוד גדולה. הוא מנסה להביע את הגעגוע להרגיש את הגעגוע. לגעת בקרבה המתוקה שנוצרת מהמרחק הכי גדול. ניסיתי לרתום את כוחות החיים שמתגלים דווקא מתוך החושך, ומתוך זה 'תן לי תפילה' הגיע אליי, וכמו חבר טוב, הוא תמיד חוזר אליי ברגעים שאני הכי זקוק לו.. ולפעמים תפילה אחת כנה זה כל מה שאנחנו צריכים.
כתיבה וחתימה טובה,
אוהב, שמואל|| -
אבא בייליס - מסוד
הפקה: איצי וולדנר. לחן: אברהם אהרון וינגרטן. עיבוד: יהודה גלילי. מקהלה: דייויד טויב. -
מראה הנגינה & מוטי יפה - מלכויות זכרונות שופרות
-
אליעזר בוצר - רק רוקד
מילים לחן: אליעזר בוצר. עיבוד והפקה מוזיקלית: אורי אבני ובוב סטארק. -
הראל טל וישיבת תורת חיים-"עוקד והנעקד"
-
יוסף נטיב בסינגל חדש "קול דודי דופק"
יוסף נטיב - קול דודי דופק __ Yossef Nativ - Kol Dodi Doffek.mp3||חברים יקרים וקהל יקר,
אני מתחיל מסע לעבר שירים חדשים, אלבום חדש,
בשבילי זה גם מסע לעבר חיים חדשים.
"קול דודי דופק" כל הזמן, להעיר אותנו להתחדש ולקבל את האור הגדול שהבורא והיקום מציע לנו.
לפעמים אני נסגר וזה בסדר, תקופת עיבור, הכנה, התכווננות, אבל תמיד זוכר את רגעי הלבלוב שתמיד מגיעים מיד אחר כך.
אלו ימים מדהימים - החום מתחיל לאט להישבר ומרגישים התחלה חדשה, מלאה באהבה ובאוויר נקי.
אני אוהב אתכם ומאחל לכם לבלוב, אהבה, פריחה, התחדשות
וכמובן שנה טובה!
אשמח כמובן לתגובות ושיתופים - זה מחזק ונותן המון כח.
תודה ענקית לכם,
יוסף נטיב.|| -
רולי דיקמן סלחתי
https://kcm.fm/News/3685 -
רולי דיקמן - סלחתי
לחן: יאיר שובל. עיבוד ניצוח והפקה מוזיקלית: יואלי דיקמן.
-
יהודה שמעה & איציק דדיה - אלול
מילים: אידית דריקס. לחן: אבשלום דריקס ויהודה שמעה. עיבוד והפקה מוזיקלית: אבשלום דריקס. -
-
פוסט זה נמחק!
-
הזמר והיוצר אליהו חייט משחרר סינגל חדש אותו הלחין בעצמו - "ניגון המדבר", זהו ניגון קצבי, סוחף ויוצא דופן שמשתלב בסגנון המוזיקה המגוונת של אליהו.
עיבוד והפקה מוזיקלית: ג'ק שור ואליהו חייט||חייט: "את הניגון הזה הלחנתי כשהייתי בישיבה וחשבתי על הקושי והנסיון של
עם ישראל כשהיו במדבר 40 שנה, והדרך שבה הם הצליחו לעמוד בנסיון זה
ע"י ניגונים ושירת הים, וכך כל יהודי עובר את הקשיים איתם הוא מתמודד ע"י
שירה.|| -
-
דיסק חדש למשפיע הרב יואל רוטה שליט"א
איך בין נישט אלייןכל הדיסקים הקודמים שלו
ניגונים -
דוד חפצדי | במחרוזת חדשה- "כי אשמרה שבת"