שירים של NCS
-
אשמח שיעלו מנגינות וביצועים שלו! בMP3
-
@שמעון-2 זה לא DJ אחד
ויקיפדיה
NoCopyrightSounds או NCS (בעברית: מוזיקה ללא זכויות יוצרים) הוא ארגון בריטי שנוסד על ידי בילי וודפוד ב-2011. הארגון מאתר מוזיקה לשימוש ללא זכויות יוצרים.
NCS מפיץ מוזיקה שנוצרה על ידי מגוון של מוזיקאים ללא קבלת תמלוגים בין היתר מתפעל הארגון ערוץ יוטיוב שנכון ל-1 בספטמבר 2020 נצפו בו מעל ל-9 מיליארד צפיות. הארגון מפיץ בעיקר מוזיקה אלקטרונית.
-
אתה צריך לשאול את @צוות-פיקוח אם זה בסדר הנושא כי זה חברה של אמריקאיים שיוצרים מוזיקה אלקטרוניטית וזה לרוב עם מידי פעם מילים ולפעמים אפילו בנות אז לדעתי זה כמו לפתוח נושא על זמר חילוני שיהיה בו רק תכנים ראויים
-
@טיטו אז אם אפשר רק מנגינות כשרים?
אמרתי לך כבר זה לא קשור אליי בגלל זה תייגתי את @צוות-פיקוח הם אלה שיחליטו אם כן או לא ואם לא אז אני מאמין שם פשוט ינעלו את הנושא אז בא נחכה לתגובה מהם
-
@טיטו אז אם אפשר רק מנגינות כשרים?
אמרתי לך כבר זה לא קשור אליי בגלל זה תייגתי את @צוות-פיקוח הם אלה שיחליטו אם כן או לא ואם לא אז אני מאמין שם פשוט ינעלו את הנושא אז בא נחכה לתגובה מהם
הנושא מאושר!
אבל-
שימו לב
רק מנגינות כשרות!!
כרגע כל מה שביקשו בפוסט העליון פתוח בנטפרי- לכן הוא מותר.
אם הנושא יגלוש לנושאים לא מתאימים זה ינעל/ימחק לאלתר! -
אשמח שיעלו מנגינות וביצועים שלו! בMP3
בבקשה-
-
Cartoon - On & On (feat. Daniel Levi) [NCS Release]
Cartoon - On & On (feat. Daniel Levi) [NCS Release].mp3 -
DEAF KEV - Invincible [NCS Release]
DEAF KEV - Invincible [NCS Release].mp3 -
Jim Yosef - Link [NCS Release]
Jim Yosef - Link [NCS Release].mp3
-
-
@אייצ-ית אני יכול לשים קישורים שעדין לא נבדקו בנטפרי לא ניראה לי שיש לו שירים לא טובים
@אייצ-ית אין לי אבל נראה לי שיש ל- @ntz ול- @y-a-m-music שירים שלהם בMP3 אז אם אפשר שתעלו לכאן שירים כשרים!
-
שלחתי בחמש דקות האחרונות 10 פניות על שירים שיפתחו לי
1
2
3
4
-
פוסט זה נמחק!
-
נפתח בנטפרי
יצא ב4 ביוני וכבר יש חצי מליון צפיות
@אייצ-ית|| @פונץ-בננה ההיתי ממליץ לך לשמוע את הסגנון הזה ||