סקר | שוואקי מהעבר וההווה.
-
@מוכן-תמיד-לעזור אמר בסקר | שוואקי מהעבר וההווה.:
@אפרת השבוע יצא סקר חדש?!
לא שידוע לי, אבל תמיד תוכל לשלוח רעיונות לסקרים בפנייה לניהול.
||אגב,
הנה התשובה שלי לנושא שפתחת ומחקת-
@מוכן-תמיד-לעזור אמר במדוע אין אפשרות לדווח על פוסט של "כתב מקצב"?!...:אשמח לתשובה !!
כבר שאלו את זה פעם ב"אנחנו שואלים".
מעתיקה לך-@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כי זאת המציאות! מה לעשות?...
אתה מעוניין לשנות את נהלי הפורום?לא הבנתי, הם מלאכים?!
לא. ואני אומרת את זה מידע אישי:) אבל גם על צוות פיקוח לא ניתן לדווח- ואלו חוקי ותנאי הפורום...||
-
@מוכן-תמיד-לעזור
צודק אבל עדיין שיריו הישראלים עולים יותר
41%-39% שמתם לב איזה צמוד זה
הי שמתם לב שחסר אחוז אחד בסקר כאילו יש רק 99% אחוזים בסקר... נכון לשעה 12:44 -
פוסט זה נמחק!
-
@c050 אמר בסקר | שוואקי מהעבר וההווה.:
@מערכת-הפורום הי שמתם לב שחסר אחוז אחד בסקר כאילו יש רק 99% אחוזים בסקר... נכון לשעה 12:44
נראלי שזה קצת מורכב לחשבן את זה אבל יש 95 מצביעים שמתחלקים לשלוש ככה שזה לא אפשרי לחלק את זה למאה אחוז אז המחשב מחלק את זה למספר הכי קרוב שאפשר למאה
אגב תאחד פוסטים||@מוכן-תמיד-לעזור @אילנית גם על צוות פיקוח וכתב מקצב אפשר לדווח אבל רק מי שכתב מקצב או צוות פיקוח או משתמש ותיק יכול לעשות את זה. ולשאלה למה, אז אני אמנם לא יודע בבירור אבל ההגיון אומר שמי שהוגדר בדברים האלה שהוא מכיר את כללי הפורום כי הכותרת הזאת מגיעה רק אחרי שאתה רוצה לעזור בתחום שאתה מבין בו ורואים שאתה באמת מבין שזה מספיק זמן כדי לדעת מה אסור ומה מותר. סתם לרעיון גמאני לפני חצי שנה בערך הושהתי למספר ימים עקב טעות ששיתפתי קובץ דרייב עם בקשת אישור שזה חושפ את המייל שלי אז מחקתי והושהתי וזה לגיטימי כי אנחנו כמו כולם סך הכל בני אדם שמשתמשים בפורום ומחוייבים לכללים באותו הרמה וכשצריך לחרוג מבקשים אישור ואם אין אז אי אפשר לחרוג כמו כל משתמש רגיל. ||
-
פוסט זה נמחק!