התחדשנו | קבוצת משתמש מומחה.
-
אז..
כחלק מהתקדמות הפורום בה משקיעים המון @ntz ו @צור וכן כל המסייעים הניסתרים..
פתחנו כמו שראיתם קטגוריה חדשה הנקראת 'פורום מקצועי'.
בפורום המקצועי חברים משתמשים שמתמחים בתחומים שונים במוזיקה.
בקטגוריה הזאת נחכים כולנו ונעקוב אחר ההתפתחויות.
כל חברי הקבוצה הנ"ל יקבלו בקרוב תגית על שם "משתמש מומחה".בנוסף,
יש לנו את המשתמש @מומחה-לקליפים אשר גם הוא משתמש מומחה, וכשמו כן הוא- הוא מתמחה בעריכת קליפים.
בקרוב הוא יתחיל להעלות לנו ביקורת קליפים מכיוון אחר. מאופן עריכתם וכד'..
עקבו אחר הנושאים שלו- תוכלו לשאול אוו שאלות ולבקש ממנו חוות דעת.
כל משתמש שחושב שיש לו מה לתת לפורום יכול לשלוח פניה לניהול ויצרפו אותו.
--
אם אתם משתמשים מומחים ולא קיבלתם תגית- פנו ל @אייצ'ית ...
הפורום המקצועי שלנו- https://miktzav.com/category/52/%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99
הביקורות קליפים בקרוב יהיו תחת הקטגוריה הזו- https://miktzav.com/category/37/%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D
-
@אייצ-ית אמר בהתחדשנו | קבוצת משתמש מומחה.:
אם אתם משתמשים מומחים ולא קיבלתם תגית- פנו ל @אייצ'ית ...
מומלץ קודם כל לבדוק לפי ההוראות בקישור הבא
https://miktzav.com/topic/5004/%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%97%D7%94/1
-
ש שמעון 2 התייחס לנושא זה ב
-
@לוי-ל כתב בהתחדשנו | קבוצת משתמש מומחה.:
שלום
אשמח להצטרף לאחת מהקבוצות באתר
אני מעבד ומפיק מוזיקלי
@בקצבאם תשים לב הנושא הזה לפני יותר משנתיים ונראה לי שמי שהעלה אותו כבר לא כלכך פעיל אם בכלל
אולי כדאי לפתוח נושא חדש בעניין שמתיחס לחברי מקצב הפעילים כיום
וכל אחד יכתוב מה הוא יודע לעשות בתחום המוזיקה וההנהלה כבר תארגן את הקבוצות באתר
אולי זה גם יהיה פתח לכל מיני שית"פ מעניינים דרך הפורום כמו שהיה לפני שנתיים למי שזוכר -
@אילן-פ
ממש נכון!
יכולים להיות מלא שיתופי פעולה מוצלחים ומקדמים.
יש פה מלא מקצועיניים,
כותבים, מלחינים, מעבדים וכו...קיימים בפורום מוזיקלים מקצוענים, חבל שהפורום הפך להיות רדוד מבחינה מקצועית,
בעבר היו יותר משתמשים, והבמה הייתה גדולה יותר, אבל לדעתי אפשר לגבש מחדש קהילה מקצועית איכותית.בכדי להרים את המצב התחלתי בכתיבת הטורים של פיתוח הקול, ב"ה שמחה לראות שקוראים,
אבל אין הענות כמו פעם (לא אשקר- לא כל הטורים אני כותבת במיוחד בשביל הפורום, יש כאלה שכתבתי בעבר ואני מחדשת בקטנה.., כי אין הענות ומלאא קוראים - כך שלא שווה לי לשבת לכתוב...פשוט צריך לעשות פה "חשב מסלול מחדש"- ולתת למקצועיות של המשתמשים פה לפרוץ החוצה...
-
@הדרי הפורום הפך לרדוד מבחינה מוזיקלית עם פחות משתמשים שמוזיקאים אמיתים בגלל החסימה של נטפרי שבעקבותיה רוב המשתמשים המקצועים עברו למוזיקאי(אני אישית התחלתי במוזיקאי ואני עדיין רוב הזמן שם), אני אישית מידי פעם לוקח על עצמי לעבד לחן מאחד הפורומים במידה והוא מספיק טוב וההקלטת ווקאל טובה באיכות בינונית
-
@בקצב כתב בהתחדשנו | קבוצת משתמש מומחה.:
אבל אני חושב גם שצריך להגביל את העלאת הקבצים של השירים או להפסיק אותם לגמרי.
לדעתי זה פחות יעזור, מה שיעזור זה לשכנע את נטפרי לפתוח את הפורום כמו מוזיקאי, גם אם זה דורש לעשות שינויים בפורום.
-
@אבי-לוי
צודק לגמרי ולכן כתבתי@בקצב כתב בהתחדשנו | קבוצת משתמש מומחה.:
מסכים עם כל הנאמר
@בקצב כתב בהתחדשנו | קבוצת משתמש מומחה.:
אבל אני חושב גם
-
@אבי-לוי לא
זה הכי יעזור שבעולם
הפורום הפך בין היתר ללא מקצועי בגלל שזה הפך למקום נוח לעשרות משתמשים ש"אוהבים מוזיקה"
להגיע ולבקש שירים ומידע וקליפים של זמרים במקום לדון על מוזיקה בצורה מקצועית ואמיתית
אני חושב שצריך להפסיק לגמרי את כל עניין הדיונים על זמרים, בקשות שירים וכו', זה מוריד את הרמה המקצועית של הפורום, וזה עובדות -
@לוי-ל כתב בהתחדשנו | קבוצת משתמש מומחה.:
@הדרי אישית מידי פעם לוקח על עצמי לעבד לחן מאחד הפורומים
לפני שנתיים כאן בפורום הלחנתי 6 שירים לחברי הפורום -- היתה תקופה יצירתית ממש הרגשתי כייף
למרות שיש רשומים בפורום כאן יותר מ12000 חברים ???!!!!
מאז החסימה של נט פרי מבחינת שית"פ מרגיש שאין עם מי לדבר כלכך -
פוסט זה נמחק!
-
הפורום כרגע במצב שפל
אני בפורום כמעט שלוש שנים (עוד שבועיים ליתר דיוק ) ואני זוכר את הימים הטובים שלו...
היו פה דיונים, נושאים, והכי חשוב משתמשים פעילים
היום המשתמשים הפעילים זה כל מי שכתב כאן בנושא ועוד כמה בודדים.. (אני מדגיש פעילים לא סתם מחוברים...)
אם רוצים להחזיר את הפורום שיהיה כמו בימים הטובים שלו האפשרות היחידה זה לדון מול נטפרי ולהגיע להסכם (ולצערי ממה שאני יודע הם לא ממש רוצים...)
אבל עד שזה יקרה הדבר הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות לפורום זה פשוט לפרסם אותו
לשלוח לחבר שמבין במוזיקאי ולא בנטפרי, להעביר ולהפיץ את הפורום כי אם כל אחד יכניס לפחות 2 - 3 איש הפורום יתחיל לקבל קצת חיים...זו דעתי ואני חושב שזו גם הדעה של כולם
שימו לב שיש פה חריגה מהנושא המקורי, הבעיה שאני לא יודע אם יש צוות פיקוח שיטפל בזה...
אז אם יש, נשמח שתעבירו לנושא יעודי בשביל זה.. -
י יהודה'לה נעל נושא זה