Why me
-
@shlomo-habani מטורף!!!!!!!! נגינה מגניבה ומרגיעה (מי ההשפעות שלך...?)
הקפיצה בשניה 13 היתה לי חזקה מדי אני הייתי מוסיף עוד תו לפני בשביל המעבר אבל אולי זה דוקא מה שרצית לעשות
מחכה לסולו הבא -
@סלאש תודה רבה
הקפיצה בכוונה ככה בעיקרון ניגנתי הכל על החלק הגבוה אבל לא אהבתי כל כך רציתי משהו יותר נמוך ועמוק פחות גבוה לכן חילקתי לשניים החלק הראשון הוא על אוקטבה פחות ועל האפשרות האמצעית בפיקאפים (שילוב של שני הפיקאפים) ובשניה 13 עברתי לאוקטבה מעל והחלפתי לבריג' ואחר כך אני חוזר לאוקטבה למטה. אגב זה על מדמה מגבר של mesa במחשב של אחי.
השפעות זה די הרבה אני חושב בעיקר מהמבי מטאל המודרני אבל גם מהישנות אם אתה רוצה אני יכול לכתוב איזה להקות אני שומע הרבה (כמובן שסלאש נמצא ברשימה )
-
@shlomo-habani אמר בסולו של השיר שלי שאני עובד עליו:
הקפיצה בכוונה ככה בעיקרון ניגנתי הכל על החלק הגבוה אבל לא אהבתי כל כך רציתי משהו יותר נמוך ועמוק פחות גבוה לכן חילקתי לשניים החלק הראשון הוא על אוקטבה פחות ועל האפשרות האמצעית בפיקאפים (שילוב של שני הפיקאפים) ובשניה 13 עברתי לאוקטבה מעל והחלפתי לבריג' ואחר כך אני חוזר לאוקטבה למטה.
ככה חשבתי... מתי הצפי להקלטה באולפן?
אגב זה על מדמה מגבר של mesa במחשב של אחי.
הבנתי שהמגברים שלהם ממש מטורפים (מטאליקה משתמשים בהם) חבל שההקלטה לא איכותית
השפעות זה די הרבה אני חושב בעיקר מהמבי מטאל המודרני אבל גם מהישנות אם אתה רוצה אני יכול לכתוב איזה להקות אני שומע הרבה (כמובן שסלאש נמצא ברשימה )
סוף סוף עוד בן אדם ששומע Slash... מענין אותי מה איזה עוד רוק אתה שומע אבל אני מפחד להסתבך עם צוות פיקוח
-
@סלאש אמר בסולו של השיר שלי שאני עובד עליו:
ככה חשבתי... מתי הצפי להקלטה באולפן?
לא יודע עדיין
אגב זה על מדמה מגבר של mesa במחשב של אחי.
הבנתי שהמגברים שלהם ממש מטורפים (מטאליקה משתמשים בהם) חבל שההקלטה לא איכותית
גם אני קצת מבואס הבעיה היא שאחי לא עשה עדיין מיקס אז זה נשמע גרוע בהמרה לmp3 לכן נשארתי על ההקלטה הזאת
סוף סוף עוד בן אדם ששומע Slash... מענין אותי מה איזה עוד רוק אתה שומע אבל אני מפחד להסתבך עם צוות פיקוח
גם אני לכן לא כתבתי אבל באיזור הזה של הלהקות
-
@shlomo-habani אמר בסולו של השיר שלי שאני עובד עליו:
סולו שכתבתי לשיר שלי שאני עובד עליו עכשיו אני אשמח לתגובות והערות עליו.
המיקום שלו בין הפזמון לבית השני יהיה בע"ה סולו גם אחרי הפזמון השני הוא באמצע עבודה.
מקווה שעלה בצורה טובה פשוט לא מצאתי דרך אחרת. ההקלטה מהסרטה של הפלאפון שלי לא מהמחשב.
why me solo.mp3(לא ידעתי איך לקרוא לנושא הזה אז קראתי לו ככה אם יש למישהו רעיון אחר אני אשנה)
אהבתי מאוד...
דרך אגב מסכים עם @סלאש הקפיצה קצת מידי חזקה... אה ועוד משהוא הנגינה המרובעת זה בכוונה? כי היה חסר לי קצת יותר עיגול האמרים פולים וכדו'...
נ.ב. כמובן זה תלוי מאיזה גיטריסטים אתה מושפע...@shlomo-habani אמר בסולו של השיר שלי שאני עובד עליו:
(לא ידעתי איך לקרוא לנושא הזה אז קראתי לו ככה אם יש למישהו רעיון אחר אני אשנה)
אולי תכתוב את השם של השיר
-
-
-
-
@גיטרה-חשמלית-0 אמר בסולו של השיר שלי שאני עובד עליו:
אהבתי מאוד...
תודה רבה
דרך אגב מסכים עם @סלאש הקפיצה קצת מידי חזקה... אה ועוד משהוא הנגינה המרובעת זה בכוונה? כי היה חסר לי קצת יותר עיגול האמרים פולים וכדו'...
נ.ב. כמובן זה תלוי מאיזה גיטריסטים אתה מושפע...זה סולו ראשון שאני כותב עד היום רק אילתרתי לא בניתי סולו ולא הכי נוח לי האמרים ופולים יותר סליידים לכן הם נמצאים הרבה יותר אני מתאמן לאחרונה הרבה על הדברים האלה בשביל שיהיה לי יותר קל להכניס אותם לכן פחות נראה לי שזה מהשפעות מגיטריסטים
-
@shlomo-habani יופי של ביצוע נשמע בנוי ולא שטחי... אולי כמו ש @סלאש אמר תוסיף תו וחצי שניים לפני הזינוק הגדול
-
||בריאן מיי מנגן מרובע יחסית ואני מת עליו... אבל הוא יודע איפה לעשות זה...||
-
קטע של המעבר התכוונתם למשהו כזה?
זה מנוגן לא באותה גיטרה אז תשמעו את הצלילים בלי הסאונד (מקווה שהבנתם חחח)
מעבר בסולו_2022_04_19_15_44_28_962.mp3 -
@shlomo-habani הכיוון מצוין לדעתי זה נהיה יותר חלק מהסולו ופחות מעבר ואני אהבתי את הסולו יותר כמו מקודם אז אולי כדאי קצת להוריד במעבר שישמש יותר כמעבר...
-
@shlomo-habani מצטרף ל @גיטרה-חשמלית-0
אני אולי מאוד מרובע במוזיקה אבל לדעתי חייבים מעבר אפילו מינימלי כדי שלא יצרום באוזן -
עשיתי מעבר יותר חלק עם 3 אפשרויות לביצוע
1
אפשרות א.mp3
2
אפשרות ב.mp3
3
אפשרות ג.mp3
מה אומרים? -
@shlomo-habani מבחינת מלודיה הכול אותו דבר לא? שמעתי את זה מאה פעם עכשיו
דו מי רה מי לה דו מי -
-
@shlomo-habani אמר בWhy me:
@סלאש אותו הדבר בדיוק ההבדלים הם בסלייד אני מחפש שזה יזרום לכן זה משנה איפה אני שם אותו
הכי אהבתי את השלישי אבל מתלבט אם לעשות סלייד פעמיים או סלייד וההמר אוןלך על הסלייד וההמר און זה יותר מענין
-
במילה אחת?
וואו!!!!שיגעוןןן. אני א-ו-ה-ב-ת להאזין ללחנים חדשים שמומצאים על ידי המשתמשים והם כאלה טובים, שאני לפעמים חושבת שאם היו זמרים מפורסמים מחוברים לפורום בכמויות - הם היו חוטפים אותם בשתיי ידיים.
שאפו!!!
ומחכה לתוצר המושלם....
-
@shlomo-habani אמר בWhy me:
עשיתי מעבר יותר חלק עם 3 אפשרויות לביצוע
1
אפשרות א.mp3
2
אפשרות ב.mp3
3
אפשרות ג.mp3
מה אומרים?קשה לי לחבר את שני הקטעים ביחד (ניסיתי הבנתי בערך...) לכן קשה לי לומר על הקטע עצמו איך הוא נכנס אבל אם אתה משאיר את המלודיה ככה עם המעבר הזה אז אני הכי אהבתי את אפשרות א' נראה לי יותר קל לאוזן לשמוע קודם האמר און ואז סלייד...
-
תודה רבה על כל העצות עזרתם לי מאוד
בעזרת השם יש עוד סולו בשיר אני אעלה אותו כשהוא יהיה מכון בע"ה