סקר פרשת חוקת | לאיזה רדיו מוזיקאלי אתה הכי אוהב להאזין?
-
@מוזיקה אמר בסקר פרשת חוקת | לאיזה רדיו מוזיקאלי אתה הכי אוהב להאזין?:
@מוישיז אמר בסקר פרשת חוקת | לאיזה רדיו מוזיקאלי אתה הכי אוהב להאזין?:
@השקדן אמר בסקר פרשת חוקת | לאיזה רדיו מוזיקאלי אתה הכי אוהב להאזין?:
יש גם בקול פליי מעלה שאין פרסומות...
יש דקה פעם בכמה זמן
קוראים לזה הפסקת פרנסה נראה לי60 שניות ו-חזרנו....
-
@מוזיקה אמר בסקר פרשת חוקת | לאיזה רדיו מוזיקאלי אתה הכי אוהב להאזין?:
@ntz
אין בזה כלל ברור!
יש שעות שקול פליי יותר מענינים (לדעתי...) ויש שעות שמיוזיק יותר מענינים
יותר הוגן לעשות סקר לפי תוכניותא. קול חי מיוזיק הוא ותיק יותר.
ב. קול פליי הוא באווירה צעירה יותר, וזה אגב הסיבה לכך שמעדיפים את "לילה מנצח" על פני "אזור התעשייה".
ג. רדיו שמשדר מוזיקה זה אומר איזה מוזיקה אתה הכי אוהב. ואם יש בזה כללים ברורים מתי שמים שירים שקשורים לפרשה ומתי שירים שקטים/רועשים מזרחי/חסידי אז זה תלוי ממש באיזה שיר בדיוק אחזו כשפתחת את הרדיו.
ד. המטרה של הרדיו היא המוזיקה, כך שלהגשה יש פחות משקל בעדיפות לאיזה רדיו להאזין.
ה. מסתבר שהיה משקל של מה שהרדיו עושה מלבד לשדר כגון מגזין "קול פליי" או כל מיני הופעות שעושה כל תחנת רדיו. -
פוסט זה נמחק!
-
@ריינבואו ומצד שני !!
אין על המקצועיות של יואלי !! מבחינת ידע של עולם המוזיקה העיבודים שירי העבר הנוסטלגיים
היסטוריה של כל זמר אפי' המבוגרים ממנו בעשרות שנים !!! -
@מוזיקה-אוטנטית נכון, אבל בכל זאת. כל תוכניות הרדיו שלהם נראות כך... נורא מפריע לי.
-
@ריינבואו נכון ! אני בכלל לא מאזין להם !! למעט התוכנית לילה מנצח שבה אני מעשיר את ידיעותי בכל תחום המוזיקה ונאלץ לסבול את החסרונות .......
-
@ריינבואו אמר בסקר פרשת חוקת | לאיזה רדיו מוזיקאלי אתה הכי אוהב להאזין?:
מה זה משדר לכם אם לא: אנחנו קטנים; אנחנו חדשים; אנחנו מתחילים; קול חי הגדולים; קול חי גדולים עלינו?!
זה משדר אווירה של צעירים שלא מוגבלים מכל מיני כללים לא ברורים וטקט שמבוגרים שחושבים שיעשה אותם יותר נורמלים ותקינים.
בינינו, כל בחור ישיבה מרגיש בנח לאכול טשולנט עם חברים בליל שישי או לצאת לכייף עם חברים, דבר שמבוגרים ממש יתביישו לעשות. וזה המסר של יואלי, אנחנו לא מבוגרים שצריכים להסתכל על כל דבר ולחשוב מה יחשבו עלינו! אם זה לא נוגד את כללי ההלכה והטקט הקיצוני אז עושים את זה באווירה משפחתית... -
@מוזיקה-אוטנטית טוב, אתה עדיין חושב ש'אין על יואלי דיקמן !!!'
ד"א, זה מה זה לא מסתדר עם הניק שלך -
@ריינבואו אין על העיבודים שלו !!!! מתחרה בכיף עם מונה ושאר הטובים [למרות גילו ..]
ואין מה לעשות , המוזיקה האוטנטית מהניינטיז זה מה שאני שומע אוהב ומחפש ... -
@בנימין-לוריא ממש! אבל ממש! לא!
איך היית מגיב, בוא ניקח את זה מוקצן, אם בצילום בסוף ישיבת קבינט היית רואה את כל בכירי ושרי הממשלה מוכתמים בשפמיהם בשאריות צ'ולנט???
עלבון לאנושות.
כאילו, אתם חושבים שזו רמת המשכל שלנו, שמתאים לנו שדרנים שפשוט אוכלים להנאתם? אנחנו בבית אמורים עוד ליהנות מהאנקדוטה?! -
@ריינבואו בישיבת קבינט אמורים לשמור על ממלכתיות ורשמיות, ב"קול פליי תמיד צעיר" אמורים להרגיש צעירים שלא מחוייבים לפוזות וכללים רשמיים אלא פשוט זורמים...
-
@בנימין-לוריא אז זו זירת המחלוקת בינינו: האם עדיף רדיו צעיר (ותינוקי?) או תחנה מבוגרת, ממלכתית ואולי טיפ-טיפה מקובעת.
-
ניתן לעיין בדיון בעניין זה כאן
-
@ריינבואו אמר בסקר פרשת חוקת | לאיזה רדיו מוזיקאלי אתה הכי אוהב להאזין?:
@בנימין-לוריא אז זו זירת המחלוקת בינינו: האם עדיף רדיו צעיר (ותינוקי?) או תחנה מבוגרת, ממלכתית ואולי טיפ-טיפה מקובעת.
שעתיים ביום בסגנון מסוים מאד עדיין לא עושים את כל התוכניות תינוקי! כמו שטובים השניים בקול חי לא גורם שכל התוכניות כאלו....
למשל בלילה מ8:00 עד סיום השידורים בקול פליי השירים יותר איכותיים (בקול חי מיוזיק זה בחירה של מאזינים...) -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!