מדריך | הצטרפות לקבוצות מוזיקה במייל
-
יש מייל של סטטוסים והסרטות מחתונות ועוד? חוץ ממיוזיק סקופ
-
@איילת אמר במדריך | הצטרפות לקבוצות מוזיקה במייל:
@איציק-1 יש את מיוזיק צאט, לבקשת התחברות אפשר לפנות ל apunpv@gmail.com
(רק לבנים ולא לבנות מה שידוע לי...)האם הצאט עדיין פעיל?
שלחתי בקשה להצטרפות ולא עונים לי -
ט טליה התייחס לנושא זה ב
-
סורי על ההקפצה
אבל גם אני שלחתי בקשה כבר לפני כמה ימים למיוזיק צאט
ולא קיבלתי שום תשובה
מישהו יודע אם זה עדיין פעיל? -
היי אשמח לדעת איך מתחברים למיוזק סקופ בעבר התחברתי לזה ואז פתאום הם הפסיקו וכמו כן גם למוזיקה VIP אשמח לדעת תודה רבה
-
היי אשמח לדעת איך מתחברים למיוזק סקופ בעבר התחברתי לזה ואז פתאום הם הפסיקו וכמו כן גם למוזיקה VIP אשמח לדעת תודה רבה
@בן-מנחם הם פתחו קבוצה בגוגל קבוצות
אתה צריך לשלוח מייל לכאן -125478music+unsubscribe@googlegroups.com -
@בן-מנחם הם פתחו קבוצה בגוגל קבוצות
אתה צריך לשלוח מייל לכאן -125478music+unsubscribe@googlegroups.com@סודי-ביותר זה מיוזק סקופ או מוזיקה VIP ??
-
@סודי-ביותר זה מיוזק סקופ או מוזיקה VIP ??
מיוזק סקופ
-
-
מיוזק סקופ
יכול להיות שבאתרוג זה לא נותן להתחבר מוזר לי זה לא עובד אשמח לעזרת האתרוגים

-
@טליה שלחתי להם מייל וזה מה שהם כותבים לי = קיבלנו את בקשתך לבטל את המינוי ל--125478music. עם זאת, לא נראה שאתה חבר ב--125478music, ולכן לא נקטנו פעולה נוספת.
אם יש לך שאלות הקשורות לקבוצה זו או לכל קבוצת Google אחרת, היכנס למרכז העזרה בכתובת https://groups.google.com/support/.
- והכתובת חסומה לי באתרוג
אשמח לעזרה לא הבנתי כלום 
-
@טליה שלחתי להם מייל וזה מה שהם כותבים לי = קיבלנו את בקשתך לבטל את המינוי ל--125478music. עם זאת, לא נראה שאתה חבר ב--125478music, ולכן לא נקטנו פעולה נוספת.
אם יש לך שאלות הקשורות לקבוצה זו או לכל קבוצת Google אחרת, היכנס למרכז העזרה בכתובת https://groups.google.com/support/.
אשמח לעזרה לא הבנתי כלום 
-
@בן-מנחם לא יודעת ... ממש מוזרר
פתאום אני גם לא מצליחה , אולי בגלל שאני כבר מחוברת
אבל אולי תשלח להם מייל למיל הרגיל שלהם והם יראו מה אפשר לעשות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות