-
@מוכן-תמיד-לעזור מה יש לי לענות ?? לי באופן אישי אין בעיה שיכתבו 2 תגובות זו אחר זו...
לצוות יש בעייה ולכן אני לא מתערב שיעשו מה שהם רוצים, ואם להם זה מפריע תכבדולגבי הטור יעלה בשעות הבוקר של ליל שישי... יום ה' בבוקר.
-
@מוכן-תמיד-לעזור אמר בפרק א - תגובות:
@shin אני לא יודע עד כמה זה מתאים בערב החג......
אולי עדיף מחר.... רק ממליץ לא אומר לך מה לעשות
אבל תחשוב על זה בערב ליל הסדר...מחר זה יום חמישי מותק... ומחר אני מפרסם אותו על הבוקר.
-
ישכוח
יש הרבה מקום לטור כזה מזוית קצת שונה
דברת על המוזיקה שחוזרת על עצמה וכו' וכו' וכו'
אני כבר שנים עוקב אחרי המוזיקה החסידית(זוכר שיצא האלבום משיח של מ.ב.ד...) והטענה הזאת מלווה אותה כבר הרבה שנים אז כנראה שהבעייה היא בנואז מה אני אומר...
המוזיקה לטעמי אבדה את היכולת כבר להשפיע עלינו וזאת משני סיבות
האחד שומעים יותר מדי מוזיקה ככל ששומעים יותר יש לנו פחות קשב לשיר (כי מה לעשות קשב הוא דבר מוגבל) אם בכלל ומילא מושפעים פחות....
השני עסוקים יותר מידי בחיצוניות מי המלחין ומי כתב ואיך שר ומתי יצא בהתפעלות מהטקסט המקורי/המוזר/המדרש שלא הכרנוובקיצור
יש הרבה חומרים טובים גם כיום רק איך שהוא מכל מיני סיבות בדרך זה לא מגיע לאוזניים שלנו או יותר מדויק לקשב שלנואז מה אני מציע
מה שאני עושה מפעם לפעם זה תענית מוזיקלית ופשוט לשמוע שיר פעם ב... ותגלו איזה שירים יפים יוצאים היום
יש לי עוד הרבה לכתוב בעניין של איך ליהנות ממוזיקה רק שמדובר בפוסט תגובות....... -
@סול אתה סול מזו'ר !!! אתב בהחלט צודק. וזה ספירת העומר...
ואני ידבר על זה בעז''ה בהמשך- פשוט תעקוב.
אתה האחרון שמגיב כאן לטור הראשון בפוסט טור ראשון שינעל היום.
הטור החדש כבר היום ד בערב מחכה לכם קראו והגיבו בפוסט התגובות לטור ב...
בהצלחה !! -
מחכה לכם... כאן ובמייל :
-
@shin בקשר למה שכתבת שהכל מתישן מתפוגג ס"ה כי מגיעים דברים יותר מטורפים ואין טעם לשמוע שירים שנשמעים כמו חזנות של איזה זמר למשל כל המאה דיסקים בערך של אברהם פריד לא נראה לי ששמעת את זה
1- זה שירים שכבר אין להם משמעות בדורינוסיבת הסיבות שמתפוגג אם יצא השיר זה מחייב לשמוע אותו 4 פעמים ביום וחוץ מזה אתה כתבת העם רוצה עוד שירים
||אני ימשיך עוד מעט כי קראתי את זה עם עין אחד בשעה 07":00||
-
@shin וואו!!! טור נדיר ויפה, מאוד נהניתי מההשקעה והכתיבה המטורפת, מחכה כבר לטורים הבאים!
-
טוב אז מקריאה ראשונית
אתה אלוף הכתיבה שלך קולחת ויפה
אהבתי
מדויק ביותר (למרות שאולי היה אפשר להרחיב קצת אבל יותר מידי זה גם מעצבן לפעמים )
עד כאן מקריאה ראשונית
בהמשך אקראה שוב ואולי גם אגיב שוב -
@שמעון-2 אחרי שתמשיך תדבר איתי... אני הסכמתי בהחלט שיש חדשנות. אבל לא תמיד היא מקצועית.
וגם לא כתבתי לשמוע חזנות... תקרא עד הסוף לפני שתגיב...||פעם שני חברים למדו בבא קמא, וחבר אחד קרא "ארבעה אבות" ואז הם התחילו להתלמדן.. הרי יש שלוש אבות...
פתחו ראשונים אחרונים כלום !!! :)|| -
@shin הכתיבה שלך כ"כ מושכת שחייב לגמור הכלל- למרות האורך .
אתה עושה את זה בענק. תמשיך להפתיע ולהעשיר אותנו בידע מסקרן -
@שמעון-2 אמר בפרק ב'- תגובות:
@shin בקשר למה שכתבת שהכל מתישן מתפוגג ס"ה כי מגיעים דברים יותר מטורפים ואין טעם לשמוע שירים שנשמעים כמו חזנות של איזה זמר למשל כל המאה דיסקים בערך של אברהם פריד לא נראה לי ששמעת את זה
1- זה שירים שכבר אין להם משמעות בדורינוסיבת הסיבות שמתפוגג אם יצא השיר זה מחייב לשמוע אותו 4 פעמים ביום וחוץ מזה אתה כתבת העם רוצה עוד שירים
זה ממש לא נכון, השירים שיוצאים היום לא יותר יפים מהשירים "שנשמעים כמו חזנות" של פעם.
ואגב, לשירים האלה יש מלא משמעות בדורנו, וזה שאתה לא שומע אותם כבר, זה לא אומר שאין להם משמעות.
וחוץ מזה, סיבת הסיבות זה לא שיר כזה גדול כמו שעשו ממנו, רק פשוט בגלל שזה של ישי ריבו, הפכו את זה ללהיט. -
@שמעון-2 זה לא רק אצלי, זה בחיים בכלל !
תמיד אפשר להאריך ולצדד לכאן ולכאן..
מי שקרא את הטור עד הסוף !!
ראה שאני גם מסכים עם המיושנים יותר וגם עם החדשים יותר.. אני מצדד..
וזה התפקיד שלי לדבר ולנסות לעשות "הצד השווה" אם נהנתם היה זה שכרי...
@המאסטרו-הנסתר אל תפתח חזית מול אף אחד, זה לא קשור ל-מה, אלה למי.. יש אחד שישמע ויש אחד שלא,
אני באופן אישי מסכים וזה לא בהכרח שאני שומע מוזיקה של פעם (גם לא של לפני שנה) !!! -
@המאסטרו-הנסתר אמר בפרק ב' - תגובות:
השירים שיוצאים היום לא יותר יפים מהשירים "שנשמעים כמו חזנות" של פעם.
כן נכון זה דעתי אין להחליף אני שונא שירים ישנים אין בזה משמעות שירים על איזה רב שמגיע לשם או לשם שיר לעילוי נשמה של מישהו שירים ישנים בקיצור שאין להם משמעו בדורינו
ואגב, לשירים האלה יש מלא משמעות בדורנו, וזה שאתה לא שומע אותם כבר, זה לא אומר שאין להם משמעות.
אצלי אין משמעות מכיון מה שכתבתי בתכילת הפוסט
וחוץ מזה, סיבת הסיבות זה לא שיר כזה גדול כמו שעשו ממנו, רק פשוט בגלל שזה של ישי ריבו, הפכו את זה ללהיט.
יכול להיות אבל גם בגלל שזה של ישי ריבו זה לא גדול איזה שירים של ישי ריבו כן משדרין ברדיו כל יום
@shin אמר בפרק ב' - תגובות:
זה לא רק אצלי, זה בחיים בכלל !
אני לא קורא לזה חיים זה שירי אבלות
-
טור מעולה ויפה
בנושא אלי קליין ואיצי ברי הם מוכשרים מאד גם בכלים חיים
וגם בנושא הטראקים אפשרי לעשות את זה מקצועי ומעודן
בעניין סגנון השירים הנה השיר ירא שמים לדוגמא הוא ארקורד חסידי אבל [אולי לזה התכוונתה ] זה שיר שמדבר ללב השומע