ביצוע יאני ווקאלי יואלי דיקמן
-
@ענק-הענקים-בדורינו מטורף הלווי שיהיה רק כאלו ווקאלי!!!!!!!!
-
-
@shin 1 אני לא בטוח שזה ווקאלי כי לפי בדיקה שעשיתי הוא מראה לי
אז @ענק-הענקים-בדורינו אני רוצה מקור לדף מאיפה שהבאת את זה כדי להיות בטוח!!!
-
@שמעון-2 ידינו היקר ! זה בכלל לא קשור !!!
הווקאלי הזה זה קול של יואלי אחרי 2000 עריכות וודאי שלא תראה שזה קול של בן אדם...
תקרא מה שכתבו כאן למעלה על זה....
גם את השיר תיכף יבוא של שרולי ונתנאל לא תצליח להפריד רק את הוקאלי.
למרות שהוא 100% ווקאלי, בגלל העריכות... -
-
@צוות-פיקוח אני חושב שיש לנעול את הפוסט הזה, הוא מיצה את התועלת..
בעניין ההלכתי-כל אחד ינהג כפי רבותיו.
בעניין המקצועי-מוזיקה ווקאלית שנשמעת כמו זו, אינה נכללת בווקאלי והיא יותר עיבוד אלקטרוני כמו כל עיבוד אלקטרוני...
\סוף פסוק ::
@ארי-0 לא אחלוק שזה אכן מדהים.. כאומנות... הוא גאון אין מה לומר..
ואפשר לשמוע גם את "חיבור חזק" שלו בווקאלי לדעתי מיוחד מאוד !!||בהתחלה הייתי בטוח שהכוונה "יעאני" ווקאלי...
רק אח''כ ראיתי שזה YANI
הודות לכותרות המובנות שלכם...|| -
זה וואקאלי,
3000 ערוצים,
יש גם אפקטים שהוא שם על המיקרופון לכן זה נשמע כך.
אגב הוא שלח את זה ליאני והוא מאוד אהב.
זה מדהים. -
@מוכן-תמיד-לעזור נראה לי זה סוג של אתגר לכל הזמרים מי מצליח לעשות משהו שהכי לא נשמע ווקאלי....
אני לא מעיזה לשמוע כזה ביצוע..... מצטערת, אפילו אם אני אראה את זה בעיניים ואשמע שזה הכל הוא עושה בלי שום עיבוד (מה שלא מאוד מסתבר...) עדיין יהיה לי קשה, זה לא ווקאלי טהור.
לא מבינה, גם אני מאוד אוהבת מוזיקה, גם לי קשה קצת בלי זה, אבל בתור יהודים עברנו כל כך הרבה דברים.... אז חודש לא נשמע מוזיקה, מה קרה? -
@ענק-הענקים-בדורינו השיר הזה עבר מלא עריכה, עד שלא נשאר כלום כמעט מהקול האנושי.
אבל אני חייבת לציין שיש אנשים (כל מיני שלא מתאימים לפורום וגם משלנו) שיכולים לעשות ביצועים כאלה בלי שום עריכה. -
חברים זה משהו ישן ווקאלי
וזה של לייבלה ליפסקר בקטע של יאני
זה לא ווקאלי
-
@shin אמר בביצוע יאני ווקאלי יואלי דיקמן:
@שמעון-2 היקר !! זה בדיוק הסיבה שמותר ווקאלי, כי זה צריך להישמע ווקאלי ולא ככה....
בכל אופן הנושא הזה כבר דובר רבות עיין "טור ד מעבר למקצב"...
לגבי המאמר ההלכתי, ביעקרון אסור לכתוב מאמר הלכתי כאן בפורום,
אבל @ntz אישר ל- @טיטו לכתוב משהו אצלי במסגרת "מעבר למקצב" ואני מחכה רק לו...משום מה לא הצלחתי להכנס לפורום מיום רביעי אז לא היה לי איך לכתוב, בכל מצב עקב זה שביקשו ממני גם במילון מוזיקלי לכתוב על המוזיקה הווקאלית ככל הנראה אני אכתוב שם באריכות על סוגי הווקאלי ויצירתם ובסוף גם אפרט לגבי ההלכה. סליחה מראש על העיקוב (אני אכתוב רק ברביעי. תחילת זמן בכל זאת...)