נספח | שאלות ותשובות ל'מילון המוזיקלי'
-
@תהילוש אמר בנספח | שאלות ותשובות ל'מילון המוזיקלי':
ואווו!
@טיטו איזה מדור יפה כתבת!
אהבתי כל מילה שנכתבה.
את התמציות האפשרית, והפשטות בכתיבה, והירידה לעם(.......)
תודה!!
יש חוסם רעשים כזה:
הוא טוב במידה ואין אפשרות לאקוסטיקה בחדר? או שהוא בנוסף.?בעזרת השם אני אכתוב עוד חלק אחד או שתיים כפי הצורך והאורך שבהם אני גם אפרט על כל הפרתרונות האקוסטיים שיש שביניהם גם מה שהצגת בתמונה
-
@תהילוש אמר בנספח | שאלות ותשובות ל'מילון המוזיקלי':
יש חוסם רעשים כזה:
@שמעון-2 אמר בנספח | שאלות ותשובות ל'מילון המוזיקלי':
מה שיש על הרמקול הזה זה כבר מבודד רעשים
אתם מערבבים כמה מושגים
בידוד רעשים, שום אקוסטיקה לא תעזור את זה צריך לעשות בבניה של החדר, בתוך הקירות עצמם כדי שלא ישמעו רעש מבחוץ.
ספיגת רעשים, שזה כל חומרי האקוסטיקה שהמטרה שלהם לספוג רעשים כדי שלא יהיו החזרי תדרים למיקרופון.
והפופר, המטרה שלו לחסום את ה"מכות" שהמיקרופון חוטף כשאומרים אותיות כמו פ', ב' וכו' (תגידו "פרפר" ותשימו את היד מול הפה ותרגישו...) -
-
@שמעון-2 אמר בנספח | שאלות ותשובות ל'מילון המוזיקלי':
@טיטו
מה שיש על הרמקול הזה זה כבר מבודד רעשים
פופר הרמקול של השדרנים והכתבים
מה שיש על הרמקול הזה זה כבר מבודד רעשיםזה לא מבודד רעשים זה מקרופון קונדנסר על סטנד מיוחד לקונדנסרים בשם עכביש. מעבר לזה פופר נועד לעשות את ההשלמה שיש בדינמי כלומר לבודד את הרוח שיוצאת מהפה בשירה ואת הנשימות כדי שלא ישמעו בטייקים.
בכל מצב, אני שם לב שהשאלות הם יותר על דברים שעדיין לא כתבתי כלומר על סטנדים או אקוסטיקה וכדו. אז בלי נדר שבוע הבא אני אוסיף גם תמונות כדי שיהיה לכם יותר מובן. ואם שכחתי אשמח לתזכורת שבוע הבא. לגבי השבוע בלי נדר אני אוסיף במוצאי שבת תמונות שיהיה לכם יותר מובן -
פוסט זה נמחק!
-
-
-
-
-
-
@פינחס-דולינסקי יפה מאוד טור מאוד מאוד מושקע
|| הרב שמואל טל זה הראש ישיבה של תורת החיים??||