למה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?
-
@חסידייה-אוטנטית כבר דיווחתי
-
פוסט זה נמחק!
-
@נעמי16 אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
אבל עדיין,יש כל כך הרבה אנשים שמקשיבים לשירים לועזיים,לשירים בסגנון קייקפופ ומה לא....
ורק שזה מגיע לסגנון קצת יותר שמור ואיכותי הם נסוגים בטענה שזה לא שפת האם שלהם...נו באמת.אז הטענה לא צודקת
זה בגלל הסגנון של המוזיקה ולא בגלל השפה
וחוץ מזה שיש באידיש משהו שהוא קצת פחות נעים לאוזן (הרבה יחלקו עליי אבל אצלי זה ככה)
יש שפות שיותר נחמד לי לשמוע ויש שפות שממש קשה לי לשמוע@נעמי16 אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
ורק שזה מגיע לסגנון קצת יותר שמור ואיכותי הם נסוגים בטענה שזה לא שפת האם שלהם
יש שמור ושמרני גם בעברית
וזה בסדר לא לשמוע משהו שרחוק מהעולם שלהם
אפשר לשמוע מוזיקה שמרנית גם אם היא לא באידיש... -
פוסט זה נמחק!
-
-
אנשים המנסים לעורר עניין ע"י תגובות מוזרות כדוגמת כתב סתרים וכדומה, מסתבר שקצת משעמם להם בבית. אז הם פתחו גוגל, כתבו מוזיקה והגיעו לאתר מקצב.
הלאה. הם רואים שהאתר קצת משעמם. כי זה אשכרה 'רק מוזיקה'. אי שום דבר 'מעניין'. שום ריגוש, כמו שאומרים...
אז הם מתחילים לכתוב בעקיפין ובכתבי חידות את כוונותיהם הזדוניות. כגון:
'כפי שיותר מלכאורה הובן אני הנני ישיבע-בוחער ואין לי מחשב זמין אך אחת ל... אני השביל כך כו' וכו'
נ.י.ב.
אולי אסור אפילו לבקש; רק לו היו אפשרויות לתקשר יותר ב.. הרי מה טוב.
היי... אללי לי שכוונתי רצוי' = מידי רצוי'.והמבין יבין.
אז כנראה שלא כל המשתמשים כאן מושבעי ספריה של מיה קינן, ועל כן אינם הבינו רבע מדבריך, משתמש יקר. אולם כאן לא המקום להעביר את זמנך במלל חסר תכלית אמיתית.
ובזה אכתוב שוב לשאר המשתמשים - לשים לב רק לדווח, בבקשה. אל תגיבו לתגובות מעין אלה, זה רק יוצר ספאם מיותר וחבל!
||ושלא יתלכלך המושג 'ישיבע בוחער'. אז ככה שמי שכותב תגובות מעין אלה - אני רוצה רק לציין שהוא אינו כלול בהגדרה הזו.||
בתקווה שלא אצטרך לכתוב תגובות מבישות מעין אלו, הנושא נעול כרגע.
-
-
@ב-ב
בדור שלנו מה שקשור ברוחניות באופן כללי בירידה
ואין מה לעשות הדור שלנו פחות חסידי ויותר ישראלי וזה מתבטא גם בחיבור למוזיקה
יותר מתחברים לשירים עם תוכן כללי שמתיחס לניסיונות ,משברים , חיי יום יום וכ"ו
"דבר איתי בגובה עיניים "
ומוזיקה החסידית -- זה בשביל אבא שלי , מתאים ולשבתות וחגים ולארועים של שמחות||יש לי עוד הרבה מה להוסיף בנושא אבל לא רוצה להאריך ||
-
אני ממש אוהב מילים מהמקורות הכי מרגש ונוגע בנשמה יותר מהישראלי
-
@מיוזיק-בנשמה צריך לדעת איך לשיר את זה
-
@אילן-פ זה כל כך נכון מה שאמרתה...!
@קשה-לחשוב אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
למה מי אמר? המוזיקה החסידית הרבה יותר יפה ועמוקה ופנימית (אם היו לי עוד מילים הייתי מוסיף), ולא כ"כ רדודה.
בוא ניקח את השיר לדוג.. רסיסים, או בשבילך שהם אחד המרגשים! ,יש כאלה שירים בחסידית עם עוצמת הרגש שיש בשירים האלה?.(חוץ מנפשי...) התשובה היא לא! (אני יודעת שישי כאלה שיחלקו עלי אבל רובם לדעתי יסכימו איתי...)אולי לך המוזיקה החסידית יותר יפה ועמוקה ,מעריכה מאוד! אבל לא נראה לי אצל הרבה אנשים עם דעה כמו שלך...(בדור שלנו.. ) ..
-
@הדסוש-0 אוי ואבוי!!!
גם בדור שלנו אנשים עם קצת, ממש טיפת חשיבה (האמת לא יודע אם צריך להגיע לזה ע"י חשיבה) ששומעים מוזיקה חסידית (מהמלחינים הרציניים, פינקי וובר, יוסי גרין הישן, וכו') יגידו שהמוזיקה החסידית הרבה יותר קשורה ללב.
עוצמות הרגש שנמצאים בשירה החסידית אין בשום מקום בעולם!!!
ומזה שאמרת\ת חוץ מנפשי..., מראה עד כמה אין לך טיפת ידע במוזיקה החסידית!!!
תשמעי קצת יותר... תשני את דעתך.
נקודה למחשבה...
נ.ב.
אני אף פעם לא התרגשתי משירי ההרס ש... אני מיסכן וחוטא... וד"ל
מצטער אם דיברתי קצת קשוח, העלת לי את הפיוז קצת -
אין כאן תשובה חד משמעית וזה מאוד תלוי מי הבן אדם ומה הטעם שלו
"וכמו שפרצופיהם שוני כך גם הדעות "---אבל ......
נקודה מעניינת -- ואולי אני טועה
יש לי איזה תחושה שאנחנו מאוד לא אוביקטיביים --ויש לחץ סמוי מסוים
להעדיף את החסידי -כי על זה התחנכנו --ואם לא נחשוב ככה
זה כאילו אומר שמשהו איתנו לא בסדר - ויש כאן בעיה -
@חיה-בקליפ אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
אני חושבת שהמוזיקה הישראלית מעניינת יותר
כי יש בה יותר טקסט ויותר מילים ואפשר יותר להתחבר והלרגיש קרוב רגשית לאומן@חיה-בקליפ אני גם חושבת שיש עוד נקודה חשובה שלא תמיד שמים לב עליה,
שלא לחינם יש לבנות הרבה יותר נטייה לשירים ישראליים, ולו מהסיבה הפשוטה שזאת השפה שלהם ולא לשון הקודש וכל מיני פסוקים שאנחנו בקושי מבינות מה הזמר שר...
ומי מדברת על שירים בלשון ארמית וכו -
@שרי-1 אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
@חיה-בקליפ אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
אני חושבת שהמוזיקה הישראלית מעניינת יותר
כי יש בה יותר טקסט ויותר מילים ואפשר יותר להתחבר והלרגיש קרוב רגשית לאומן@חיה-בקליפ אני גם חושבת שיש עוד נקודה חשובה שלא תמיד שמים לב עליה,
שלא לחינם יש לבנות הרבה יותר נטייה לשירים ישראליים, ולו מהסיבה הפשוטה שזאת השפה שלהם ולא לשון הקודש וכל מיני פסוקים שאנחנו בקושי מבינות מה הזמר שר...
ומי מדברת על שירים בלשון ארמית וכו@חיה-בקליפ אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
@שרי-1 אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
ומי מדברת על שירים בלשון ארמית וכו
שלא נדבר על אידיש
@שרי-1 @חיה-בקליפ מסכימה עם כל מילה שלכם...
לא לחינם השירים והקליפים שיש לי ומה שיש לאחי שהוא לא הבחור ישיבה הכי קלאסי
הבדלים שמיים וארץ, כי כמו שכתבת לנו הבנות הרבה יותר כיף לשמוע סגנון ישראלי
ולכן גם אני חושבת שזה מיותר כל הלהום הזה שעושים על כל זמר שמוציא שיר שהוא קצת יותר עדכני עכשווי ופחות בסגנון החסידי הקלאסי..
יש לזה קהל יעד עצום שצמא לזה ולא דווקא בחורי ישיבות ברמה רוחנית פחותה, לדוגמא בסמינר שלנו אפילו הבנות היותר טובות גם להם היו שירים של חנן בן ארי עקיבא וכאלה