למה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@כ-פ אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
@שריתוש לא ביקשת......
תבקשי בבקשות שירים או בנושאים שלהם, מאמינה שהרבה ישמחו לעזור לך.@כ-פ אבל מפחדת כאילו שההנהלה תתעצבן כי הסגנון שלהם פחות אופייני כאן לפורום והם לא אוהבים את זה, אגב ידוע אולי על פורומים שפתוחים גם בנטפרי והם יותר עם ראש פתוח ?
-
@שריתוש הנושאים שלהם בין הפופולרים באתר, פשוט תכנסי לנושאים שלהם ותחפשי את השירים שם..
מאמינה שאת מה שמותר בפורום תמצאי בקלות..@חיה-בקליפ אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
יש בעיה בשיר לב של אבן של עקיבא?
תבקשי בבקשות שירים.
-
@פונץ-בננה אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
@שריתוש הנושאים שלהם בין הפופולרים באתר, פשוט תכנסי לנושאים שלהם ותחפשי את השירים שם..
מאמינה שאת מה שמותר בפורום תמצאי בקלות..@חיה-בקליפ אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
יש בעיה בשיר לב של אבן של עקיבא?
תבקשי בבקשות שירים.
@פונץ-בננה ברור שבין הפופלרים זה מה שהיום הולך....
אבל מה זאת אומרת להיכנס לנושאים שלהם ? איך אני מגיעה לזה ? -
@שריתוש
https://miktzav.com/topic/1472/%D7%97%D7%A0%D7%9F-%D7%91%D7%9F-%D7%90%D7%A8%D7%99-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%9F-%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F
https://miktzav.com/topic/660/%D7%A2%D7%A7%D7%99%D7%91%D7%90-%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%92-%D7%9E%D7%9Fהנושא של עקיבא נעול אבל אני מאמינה שהוא אמור להיפתח, תנסי לבקש מ @אייצ-ית שתפתח אותו.
-
כאחד שיש ללו גישה גם למוזיקה החרדית וגם למוזיקה ישראלית
אני יכול לומר המזיקה החרדית לא רואה ממטר את המזיקה הישראלית
למה:
המזיקה הישראלית הכל סביב נושא אחד דפוק של א0הב... מה שמכניס שטויות לראש כשהכל בעצם מבוסס על דמיונות ושבזה מסתכם החיים הריקניים החילוניםבמוזיקה החרדית יש הרבה יותר דברים שנוגעים לנו ביום יום אמונה וכ'ו ולכן זה דברים שיותר רלוונטים לנו
לדעתי: אין מה לחפש בחוץ בסוף כולם (גם אני) בתקופות הקשות חוזרים למוזיקה החרדית האותנטית!
-
@מוח-שליט-על-הלב אתה התכוונת ברצינות?
או שאתה מדבר רק על מוזיקת המיינסטירם? -
@מזמור-לדוד המוזיקה הזאת היא פח אשפה מה שיפה זו המוזיקה החסידית השורשית את משווה את שולי רנד או ישי ריבו לחיים בנט או משה גולדמן? התחרות מסתיימת עוד לפני שהתחילה
-
פוסט זה נמחק!
-
@הדסוש-0 נפשי????????? זה הדבר הכי יפה שמצאת בחסידי???? זה מעיד כאלף עדים כמה שאין לך טיפת הבנה והיכרות עם המוזיקה החסידית תשמעי את יצחק אונגר חיים בנט ירמיה דמן או משה גולדמן או אפילו מוזיקה מתחדשת יותר כמו פריד או בן דוד ואחרי שתכירי נדבר נפשי לא פחות ולא יותר הכנסת אותי להלם תרבותי והעובדה שאין הרבה שחושבים כך בדור של היום רק מראה על רקבונו ורמתו הנמוכה של הדור לא שום דבר מעבר