למה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?
-
@כ-פ אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
@שריתוש לא ביקשת......
תבקשי בבקשות שירים או בנושאים שלהם, מאמינה שהרבה ישמחו לעזור לך.@כ-פ אבל מפחדת כאילו שההנהלה תתעצבן כי הסגנון שלהם פחות אופייני כאן לפורום והם לא אוהבים את זה, אגב ידוע אולי על פורומים שפתוחים גם בנטפרי והם יותר עם ראש פתוח ?
-
@כ-פ אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
@שריתוש לא ביקשת......
תבקשי בבקשות שירים או בנושאים שלהם, מאמינה שהרבה ישמחו לעזור לך.@כ-פ אבל מפחדת כאילו שההנהלה תתעצבן כי הסגנון שלהם פחות אופייני כאן לפורום והם לא אוהבים את זה, אגב ידוע אולי על פורומים שפתוחים גם בנטפרי והם יותר עם ראש פתוח ?
@שריתוש הנושאים שלהם בין הפופולרים באתר, פשוט תכנסי לנושאים שלהם ותחפשי את השירים שם..
מאמינה שאת מה שמותר בפורום תמצאי בקלות..@חיה-בקליפ אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
יש בעיה בשיר לב של אבן של עקיבא?
תבקשי בבקשות שירים.
-
@שריתוש הנושאים שלהם בין הפופולרים באתר, פשוט תכנסי לנושאים שלהם ותחפשי את השירים שם..
מאמינה שאת מה שמותר בפורום תמצאי בקלות..@חיה-בקליפ אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
תבקשי בבקשות שירים.
@פונץ-בננה אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
תבקשי בבקשות שירים.
@פונץ-בננה ברור שבין הפופלרים זה מה שהיום הולך....
אבל מה זאת אומרת להיכנס לנושאים שלהם ? איך אני מגיעה לזה ? -
תבקשי בבקשות שירים.
אבל מה זאת אומרת להיכנס לנושאים שלהם ? איך אני מגיעה לזה ?@שריתוש
https://miktzav.com/topic/1472/%D7%97%D7%A0%D7%9F-%D7%91%D7%9F-%D7%90%D7%A8%D7%99-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%9F-%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F
https://miktzav.com/topic/660/%D7%A2%D7%A7%D7%99%D7%91%D7%90-%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%92-%D7%9E%D7%9Fהנושא של עקיבא נעול אבל אני מאמינה שהוא אמור להיפתח, תנסי לבקש מ @אייצ-ית שתפתח אותו.
-
תבקשי בבקשות שירים.
אבל מה זאת אומרת להיכנס לנושאים שלהם ? איך אני מגיעה לזה ? -
@בנות-ברק אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
אפילו הבנות היותר טובות גם להם היו שירים של חנן בן ארי עקיבא וכאלה
אני לא חושבת שיש בעיה בשירים הישנים של חנן בן ארי
ועקיבא אין בעיה בשום צורה!@חיה-בקליפ יש בעיה בשירים של עקיבא ואפילו שלום בבית לא ממש טוב יש לו לפעמים שירים טובים אבל רובם לא
-
כאחד שיש ללו גישה גם למוזיקה החרדית וגם למוזיקה ישראלית
אני יכול לומר המזיקה החרדית לא רואה ממטר את המזיקה הישראלית
למה:
המזיקה הישראלית הכל סביב נושא אחד דפוק של א0הב... מה שמכניס שטויות לראש כשהכל בעצם מבוסס על דמיונות ושבזה מסתכם החיים הריקניים החילוניםבמוזיקה החרדית יש הרבה יותר דברים שנוגעים לנו ביום יום אמונה וכ'ו ולכן זה דברים שיותר רלוונטים לנו
לדעתי: אין מה לחפש בחוץ בסוף כולם (גם אני) בתקופות הקשות חוזרים למוזיקה החרדית האותנטית!
-
למה:
המזיקה הישראלית הכל סביב נושא אחד דפוק של א0הב... מה שמכניס שטויות לראש כשהכל בעצם מבוסס על דמיונות ושבזה מסתכם החיים הריקניים החילוניםבמוזיקה החרדית יש הרבה יותר דברים שנוגעים לנו ביום יום אמונה וכ'ו ולכן זה דברים שיותר רלוונטים לנו
לדעתי: אין מה לחפש בחוץ בסוף כולם (גם אני) בתקופות הקשות חוזרים למוזיקה החרדית האותנטית!
@מוח-שליט-על-הלב אתה התכוונת ברצינות?
או שאתה מדבר רק על מוזיקת המיינסטירם? -
@מוח-שליט-על-הלב אתה התכוונת ברצינות?
או שאתה מדבר רק על מוזיקת המיינסטירם?@חיים-גל מה הכוונה מוזיקת המינסטריים?
אני התכוונתי מוזיקה ישראלית אמנים ישראלים כמו אייל אושר וכ'ו -
היום אנחנו רואים כמה שהמוזיקה הישראלית תופסת יותר ויותר גם בתוככי המיינסטרים החרדי....
שולי רנד מחבר כבר יותר למוזיקה מאשר עוד איזה זמר חסידי קלאס... זמר כמו ישי ריבו הוא כבר ממש חלק מהזאנר החרדי,
ואפי' שיר חדש של חנן בן-ארי, רץ יותר מאלבום החדש של שוואקי.... שירים ישראליים ישנים מעובדים מחדש וצוברים תאוצה (כמו 'על-כפיו-יביא' וכדו'..)
מעניין לשמוע. -
למה:
-
בעיקרון המוזיקה הישראלית יותר מענינת..., אבל אני אוהבת לשמוע גם מוזיקה ליטאית...(כמו לחי עוילמים...-וזה מה ששומעים אצלינו בסמינר...)
אבל החסידי המידי כבד אני פחות מתחברת... -
@זאלוני תודה על המחמאה

וזה נכון כי תחל'ס לחילונים אין באמת משמעות לחיים כך שגם השירים שלהם לא מגיעים לאיזשהו מטרה בסוף חוץ מ.... שברון לב.... ''להשלים אם הכאב''.....
לעומת זאת המוזיקה שלנו וכ'ו -
@שרי-1 אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
ומי מדברת על שירים בלשון ארמית וכו
שלא נדבר על אידיש
@חיה-בקליפ השירים באידיש זה החומר הכי יפה במוזיקה החסידית חד משמעית
-
@הדסוש-0 אוי ואבוי!!!
גם בדור שלנו אנשים עם קצת, ממש טיפת חשיבה (האמת לא יודע אם צריך להגיע לזה ע"י חשיבה) ששומעים מוזיקה חסידית (מהמלחינים הרציניים, פינקי וובר, יוסי גרין הישן, וכו') יגידו שהמוזיקה החסידית הרבה יותר קשורה ללב.
עוצמות הרגש שנמצאים בשירה החסידית אין בשום מקום בעולם!!!
ומזה שאמרת\ת חוץ מנפשי..., מראה עד כמה אין לך טיפת ידע במוזיקה החסידית!!!
תשמעי קצת יותר... תשני את דעתך.
נקודה למחשבה...
נ.ב.
אני אף פעם לא התרגשתי משירי ההרס ש... אני מיסכן וחוטא... וד"ל
מצטער אם דיברתי קצת קשוח, העלת לי את הפיוז קצת

@קשה-לחשוב דברים כדרבנות חיילך נהניתי מכל מילה האמת שבהם זועקת
-
@אילן-פ זה כל כך נכון מה שאמרתה...!
@קשה-לחשוב אמר בלמה המוזיקה הישראלית מעניינת יותר?:
למה מי אמר? המוזיקה החסידית הרבה יותר יפה ועמוקה ופנימית (אם היו לי עוד מילים הייתי מוסיף), ולא כ"כ רדודה.
בוא ניקח את השיר לדוג.. רסיסים, או בשבילך שהם אחד המרגשים! ,יש כאלה שירים בחסידית עם עוצמת הרגש שיש בשירים האלה?.(חוץ מנפשי...) התשובה היא לא! (אני יודעת שישי כאלה שיחלקו עלי אבל רובם לדעתי יסכימו איתי...)אולי לך המוזיקה החסידית יותר יפה ועמוקה ,מעריכה מאוד! אבל לא נראה לי אצל הרבה אנשים עם דעה כמו שלך...(בדור שלנו..
) ..
-
@זאלוני א' אסור להגיב יותר משלוש פעמים ברצף אתה יכול לעשות עריכה ולהגיב עם עוד תיוג
מומלץ לקרא את כללי האתר
ב' הפכת את זה כאילו זה דעה ברורה ומובהקת ומי שלא חושב כך הוא שוטה ובור
זה לא נכון!
יש שעוד לא למדו את זה על בשרם חכה קצת הם יתפכחו. -
@זאלוני תודה על המחמאה

וזה נכון כי תחל'ס לחילונים אין באמת משמעות לחיים כך שגם השירים שלהם לא מגיעים לאיזשהו מטרה בסוף חוץ מ.... שברון לב.... ''להשלים אם הכאב''.....
לעומת זאת המוזיקה שלנו וכ'ו@מוח-שליט-על-הלב כמו המשל שאמר החזון איש לבן גוריון על העגלה המליאה מול רעותה הריקה שלא שם חלקנו כהם וגורלנו ככל המונם שהבדילנו מן התועים וחיי עולם נטע בתוכנו זכינו
-
@זאלוני א' אסור להגיב יותר משלוש פעמים ברצף אתה יכול לעשות עריכה ולהגיב עם עוד תיוג
מומלץ לקרא את כללי האתר
ב' הפכת את זה כאילו זה דעה ברורה ומובהקת ומי שלא חושב כך הוא שוטה ובור
זה לא נכון!
יש שעוד לא למדו את זה על בשרם חכה קצת הם יתפכחו.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות