עזרה בתוכנת מנהל ההרחבה של ימאהה
-
אני מנסה ליצור קובץ הרחבה בתוכנה של ימאהה מתוך תיקיה של מקצבים ודגימות {צלילים} שיש לי והתוכנה מזהה רק את המקצבים ולא את הדגימות {זה מראה כאילו התיקיה ריקה} ניסיתי אם דגימות מכמה מקומות...
אם למישהו יש מידע איך לסדר את זה אשמח שיכתוב כאן תודה. -
@המוזיקאי
@אייצ-ית זכור לי שאת מבינה בזה
תוכלי לעזור פה||אני מנסה ליצור קובץ הרחבה בתוכנה של ימאהה מתוך תיקיה של מקצבים ודגימות {צלילים} שיש לי והתוכנה מזהה רק את המקצבים ולא את הדגימות {זה מראה כאילו התיקיה ריקה} ניסיתי אם דגימות מכמה מקומות...
אם למישהו יש מידע איך לסדר את זה אשמח שיכתוב כאן תודה.|| -
@נוי אמר בעזרה בתוכנת מנהל ההרחבה של ימאהה:
@אייצ-ית זכור לי שאת מבינה בזה
דווקא לא
הייתי שמחה לעזור..
אבל התחום שלי זה גיטרה.
בכל אופן @טיטו בטוח מבין בזה... או שאולי קבוצת @משתמש-מקצועי יכולים לעזור... -
אתה מנסה להעביר את הדגימות לאורגן או לאחסון חיצוני כי בחיצוני זה לא אמור לקלוט אותו. המערכת הפעלה של האורגן פועלת כדי לקלוט מקצבים מאחסון חיצוני וכמו שאם יהיה לך שירים וקליפים הם לא יפעלו כך גם דגימות.
הדרך הסטנדרטית להעביר דגימות היא עם כבל usb3 ישר מהמחשב לאורגן רק צריך להעביר את זה נכון כדי לא לדפוק בטעות את המערכת הפעלה של האורגן.
(אם אני לא טועה זה אמור להופיע תיקייה של vst שמכניסים אליה את הדגימות). -
@טיטו נראה שלא הבנת מה הבעיה...
אני מנסה ליבא קבצי דגימות מכונן חיצוני לתוכנת מנהל ההרחבה כדי לעשות מהם קובץ הרחבה אחד וכשאני עושה בתוכנה הוסף קבצים זה מראה לי שהתיקיה של הדגימות ריקה {רק הדגימות כי את המקצבים וכו' הוא כן מראה} על אף שמנהל הקבצים של המחשב כן מראה את הקבצים...
{זה אמור להיות דגימות שהתוכנה אמורה לזהות כי הוצאתי אותם מתוך האורגן של ימאהה והאורגן פתח אותם....} -
@המוזיקאי נראה לי שבימאהה אתה צריך לעתיק את הדגימות והמקצבים בנפרד
זה לא קורג שאתה מעתיק את כל הקובץ וזהו
אני ממליץ לך שתעשה את זה ביחד אם משהוא שמומחה בזה כי בימאהה זה ממש מסובך
מקסימום תכניס אותם באורגן אחר של ימאהה ותבדוק אם הם עובדים ואם כן. אז כנראה שהמחשב פשוט לא מזהה אותם אבל הם בפנים
[ אולי תרחיב יותר שאני יוכל לעזור לך בזה ] -
@יואלי-יורוביץ זה נכון שאם אתה מעתיק סתם כך מקצבים ודגימות אתה צריך להעתיק בנפרד אבל אני לא מדבר על להעתיק לאורגן אלה מהאורגן אל תוכנת מנהל ההרחבה שזה בעצם תוכנה שיוצרת לך מהדגימות והמקצבים שאתה מכניס קובץ הרחבה אחד שנטען בפעם אחת לתיקית expansion באורגן {זה לא התקיה הרגילה של המשתמש זה נמצא בנפרד} והבעיה שלי שהתוכנה לא מראה לי את הדגימות...