גרגורי או יעקב רוזנפלד
-
@שמעון-2 גרגורי לוקח כבר 250 ש"ח ל45 דקות, הוא תותח, הייתי אצלו, כל הזמרים הגדולים למדו אצלו
@מי-כעמך-ישראל מי זה גריגורי?
-
@מי-כעמך-ישראל מי זה גריגורי?
@yaakov מורה לפיתוח קול
-
@yaakov מורה לפיתוח קול
@מי-כעמך-ישראל והזמרים האלה באמת למדו אצלו?
-
@yaakov כן, מלא זמרים גדולים בארץ
-
@yaakov גרגורי הוא מומלץ מס' 1, אני הולך אליו, למדו אצלו-זאנויל ויינברגר כולל אחים שלו, יואלי קליין, מנדי וייס, ישראל אדלר(החזן), אברימי מושקוביץ, ועוד הרבה זמרים גדולים........ הוא עושה את זה במומחיות רבה!!!!!
יש לו הרבה נסיון וכ'ו וכ'ו....... המספר שלו 0584007173 הוא לוקח 250 ש"ח ל45 דקות (זול יחסית למקצועיות) -
@yaakov גרגורי הוא מומלץ מס' 1, אני הולך אליו, למדו אצלו-זאנויל ויינברגר כולל אחים שלו, יואלי קליין, מנדי וייס, ישראל אדלר(החזן), אברימי מושקוביץ, ועוד הרבה זמרים גדולים........ הוא עושה את זה במומחיות רבה!!!!!
יש לו הרבה נסיון וכ'ו וכ'ו....... המספר שלו 0584007173 הוא לוקח 250 ש"ח ל45 דקות (זול יחסית למקצועיות)@מי-כעמך-ישראל וואו כזה מפורסם?
-
יש לו הרבה נסיון וכ'ו וכ'ו....... המספר שלו 0584007173 הוא לוקח 250 ש"ח ל45 דקות (זול יחסית למקצועיות)@מי-כעמך-ישראל על איזה ישראל אדלער אתה מדבר?
-
@מי-כעמך-ישראל על איזה ישראל אדלער אתה מדבר?
@yaakov הזמר-חזן
-
@yaakov הזמר-חזן
-
@yaakov כן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות