אתר למכירת מקצבים לקלידים
-
@הקלידן-הצפוני יש מצב שאתה מעלה את זה עם כוכביות כי נטפרי חוסם את זה
-
פוסט זה נמחק!
-
@הקלידן-הצפוני
זה פוסט שפתחתי בשביל האתר אם אתה רוצה לכתוב על המקצבים שלך תכתוב בקטגוריה הכללית של המקצבים בכלי נגינה... -
הוספתי אפשרות לשמיעת דוגמאות מהסט של ימאהה...
https://6270f50b7c445.site123.me/ -
@חנניה מבחינת הסגנון זה דומה אבל המקצבים בקורג הם קצת פחות ברמה מאשר המקצבים של ימאהה שהם ברמה גבוהה מאוד אבל גם המקצבים של קורג הם ברמה גבוהה ובוודאי שוים את המחיר של 500 ש"ח...
ואגב אני מחפש לאתר סטים נוספים לכל הדגמים של קורג מי שמוכר ומעוניין בשיתוף פעולה אשמח אם יצור קשר באתר... -
לגבי הסט של הקורג אין לי כרגע דוגמאות כי זה לא סט שלי אלא של מישהו אחר שלא יכול להקליט כרגע...
זה תוכנת בעיקרון לקורג 700 אבל אני מאמין שזה מתאים לעוד דגמים...
כמו שכתבתי קודם אני זקוק לעוד סטים ברמה טובה לכל הדגמים של קורג מי שיש לו ומעוניין בשיתוף פעולה אשמח אם יצור קשר... -
@המוזיקאי אמר באתר למכירת מקצבים לקלידים:
לגבי הסט של הקורג אין לי כרגע דוגמאות כי זה לא סט שלי אלא של מישהו אחר שלא יכול להקליט כרגע...
זה תוכנת בעיקרון לקורג 700 אבל אני מאמין שזה מתאים לעוד דגמים...
כמו שכתבתי קודם אני זקוק לעוד סטים ברמה טובה לכל הדגמים של קורג מי שיש לו ומעוניין בשיתוף פעולה אשמח אם יצור קשר...במה מדובר?
-
@המוזיקאי זה קורה לכולם ולכן יש מייל ששולחים אליו
@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כל משתמשי הפורום היקרים.
שימו לב,
עקב תקלה חוזרת ונשנית של בעיות בשליחת פניות לניהול.
הגעתי למסקנה זמנית.
אני אפרסם פה מייל- אליו תוכלו לשלוח פניות באופן זמני בלבד!
אבל,
יש כמה תנאים:אין לשלוח על כל שטות פניה!
בכל פניה כתבו לנו את המייל שלכם לחזרה וכן את שם הניק המלא שלכם באתר. לא את שמכם הפרטי! אלא את השם בו אתם מתכתבים באתר.
שלחו לנו את הפניה- אך ורק מהמייל בו אתם מחוברים לאתר- ולא ממייל אחר!!!!!!!!!
דיווחים רק באתר בצדי ההודעה באפשרת הדיווח. אין לשלוח פניות בענינים של ספאם וכד'.
המענה במייל לא זמין 24/07. האזרו בסבלנות עד שפנייתכם תענה.שימו לב- כל הודעה שתבוא בניגוד לכללים אלו תגרור ענישה.
בהצלחה לכולם!זה המייל:
miktzav.forum@gmail.com -
@חיימקה אמר באתר למכירת מקצבים לקלידים:
@המוזיקאי זה קורה לכולם ולכן יש מייל ששולחים אליו
@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כל משתמשי הפורום היקרים.
שימו לב,
עקב תקלה חוזרת ונשנית של בעיות בשליחת פניות לניהול.
הגעתי למסקנה זמנית.
אני אפרסם פה מייל- אליו תוכלו לשלוח פניות באופן זמני בלבד!
אבל,
יש כמה תנאים:אין לשלוח על כל שטות פניה!
בכל פניה כתבו לנו את המייל שלכם לחזרה וכן את שם הניק המלא שלכם באתר. לא את שמכם הפרטי! אלא את השם בו אתם מתכתבים באתר.
שלחו לנו את הפניה- אך ורק מהמייל בו אתם מחוברים לאתר- ולא ממייל אחר!!!!!!!!!
דיווחים רק באתר בצדי ההודעה באפשרת הדיווח. אין לשלוח פניות בענינים של ספאם וכד'.
המענה במייל לא זמין 24/07. האזרו בסבלנות עד שפנייתכם תענה.שימו לב- כל הודעה שתבוא בניגוד לכללים אלו תגרור ענישה.
בהצלחה לכולם!זה המייל:
miktzav.forum@gmail.com -