בירור | מעונין באולפן הקלטה ביתי
-
מחפש קישור לקניית :
מיקרופון + כרטיס קול +מסך / טאבלט + תוכנה
כולל הקלטת ערוצים וכל הנדרש
ללא חיבור לרשת [אפשרי גם מכשיר שדורש ניתוק ]
במחיר טוב באיזור 1,500 ש"ח [עדיף בעברית] -
-
@margalit כוונתי למסך
או כל מה שאוכל לשלוט בתוכנה ובהקלטות -
@מוזיקה-אוטנטית אין אפשרות לשלוט עם מסך לבד
חייבים מחשב -
@מוזיקה-אוטנטית אז ככה: או שתלך על תוכנה פרוצה, המעלות: שישאר לך תקציב לציוד ברמה יותר גבוהה, החסרונות: ראיתי פה באתר מישהו שטען שזה יכול להיות עילה לתביעה משפטית מצד סטיינברג, (נראה קצת לא-סביר) וטוענים שהקיובייס הפרוצה פחות יציבה, ופה אנחנו נכנסים לשאלה איזה ז'אנר אתה מעונין ליצור, כי אם אלקטרונית זה הקטע ש'ך, אז פרוטילופס חינמית ומצויינת לזה. (אני אישית מסתדר עם קיובייס פרוצה) אבל לאקוסטית, זה לכאו' קיובייס למרות שיש גם שנהנים עם אבלטון שגם אותה יש פרוצה, ככה שבכל מקרה נשאר לך 1500 לציוד.
מקלדת שליטה: (חובה)
ובכן, מקלדת שליטה טובה אמורה לעלות באזור ה500 (טיפ: אל תתפתה לשלם יותר על כמה שיותר קלידים, זה בגדול מיותר וראיתי מלא בעלי אולפנים שאחרי שנה מכרו את הגדולה וקנו קטנה, אני עדיין תקוע עם 49
מיקרופון:
אם אתה עובד בבית, ואין לך תוכנית לקנות בשלב זה מוניטורים, שזה אפשרי בתור התחלה אבל כשתגיע למיקסינג מן הסתם שתהיה מוכרח לקנות, אתה יכול לקנות מיקרופון עם חיבור usb ישירות למחשב, 100 שקל ומעלה... או שכבר עכשיו תקנה מיקרופון עם כרטיס קול מה שיהווה את התשתית למוניטורים בהמשך כי למוניטורים חייבים כרטיס קול, מה שמייקר את הסיפור בעוד 150 לערך לפחות, זה אומר שנשאר לך בערך 600 שקל למחשב.
אוזניות: זה תורה ענקית, אבל אם אתה מקליט באולפן אתה צריך אוזניות גב סגור שזה גם איזה 150 ומעלה, תוודא טוב טוב טוב שיש ייצוג שוה לכל התדרים אחרי זה אוכלים אותה! הבעיה היא שבאוזניות קשת הגדולות לפעמים התדרים הנמוכים, גם נמוכים בעוצמה שלהם וזה מסוכן למיקס, כי אתה מפצה על זה בפרוייקט ואז כששומעים את זה באוזניות כפתור הם נקרעות מהבאס. (זה מה שטוב במוניטורים) אם היה יותר תקציב הייתי ממליץ על אוזניות גב פתוח שהם יותר מדוייקות וגם הרבה יותר יקרות, אבל אין להם בידוד ולכן קצת קשה להקליט איתם.
מחשב: (הכרחי)
לקיובייס-
מעבד i3 ושיהיה באיזור ה 2.5 גיגה הרץ לפחות, עדיף כמה שיותר ולפחות 4 ראם ובחלק הזה הייתי ממליץ להשקיע ב6 או 8 (זה מה שיקבע כמה פרוייקטים תצטרך לשחזר אחרי שהתוכנה תקרוס...) בשביל הפריצה אתה חייב וינדוס 10, וכל זה שולח אותך ישר ליד2.
לפרוטילופס-
המעבד יכול להיות הרבה יותר חלש, אפי' 1.5 גיגה עם הראם לא הייתי ממליץ להוריד אבל זה הרבה יותר גמיש (סתומרת 6 יהיה מצויין) ווינדוס 7 גם טוב.
נירלי זהו בגדול. בהצלחה!!! -
@מויישה-הבכיר אמר בבירור | מעונין באולפן הקלטה ביתי:
ובכן, מקלדת שליטה טובה אמורה לעלות באזור ה500 (טיפ: אל תתפתה לשלם יותר על כמה שיותר קלידים, זה בגדול מיותר וראיתי מלא בעלי אולפנים שאחרי שנה מכרו את הגדולה וקנו קטנה, אני עדיין תקוע עם 49
זה מה שאמרו לי...
די מהר התחרטתי שקניתי מקלדת קטנה
אני עדיין תקועה איתה ועוד לא החלפתי (25)
היא מקלדת מצויית אבל הגודל זה משו משמעותי...
אבל אם מתכוונים לעשות ממש מוזיקה אז אני דווקא ממליצה ללכת על מקלדת גדולה יותר@מויישה-הבכיר אמר בבירור | מעונין באולפן הקלטה ביתי:
מעבד i3
הוא לא יסחוב...
לפחות i5 ועדיף יותר -
@margalit דווקא אני הסתדרתי עם dual core לא רע. (8 ראם) והיה תקופה שהיה לי אי5 אין הרבה הבדל אם בכלל.
אגב אני די תקוע עם המקלדת שלי, אולי נחליף? m-audio oxigen49. -
אולי נחליף?
אני אשמח...
יש לי Arturia MiniLab (מאוד שמורה, נראית חדשה לגמרי)
אבל קח בחשבו שהקטנות זולות יותר.. -
@margalit אולי תעלי תמונה? המחיר המקורי לאכפת לי לי עלה 350 יד שנייה חדש מהאריזה
-
@מויישה-הבכיר
@מויישה-הבכיר אמר בבירור | מעונין באולפן הקלטה ביתי:המחיר המקורי לאכפת לי לי עלה 350 יד שנייה חדש מהאריזה
אז לי עלה יותר יקר
ככה היא נראית
אבל חרגנו יותר מידי מהנושא
אני שולחת בקשה לניהול ליצירת קשר
עריכה
ניסיתי לשלוח וזה עשה לי שגיאה... -
@margalit אני גם ניסיתי לשלוח בערך 50 פעם פנייה, אז פשוט נעשה ככה: @צוות-פיקוח אנא קשרו ביני לבין @margalit לצורך החלפת מקלדות השליטה שלנו! נ.ב. למה אתם לא זמינים בפנייה לניהול?
-
@מוזיקה-אוטנטית
יש לך וואצאפ? -
@margalit אני גם ניסיתי לשלוח בערך 50 פעם פנייה, אז פשוט נעשה ככה: @צוות-פיקוח אנא קשרו ביני לבין @margalit לצורך החלפת מקלדות השליטה שלנו! נ.ב. למה אתם לא זמינים בפנייה לניהול?
אני צריכה הסבר יותר מפורט.
שלח פניה למייל הזה:
miktzav.forum@gmail.com -
-
@margalit אמר בבירור | מעונין באולפן הקלטה ביתי:
@אייצ-ית אמר בבירור | מעונין באולפן הקלטה ביתי:
שלח פניה למייל הזה:
miktzav.forum@gmail.comשלחתי
מעולה.
אענה לך שם בעז"ה היום. -
@מויישה-הבכירצריך מעבד הרבה יותר חזק. אם אתה רוצה שזה יחזיק לך פרויקטים גדולים. אחרת אם תשתמש אם פלאגנים כבדים הכל יפול לך וחבל.... והראם גם לא פחות מ8.....
-
פוסט זה נמחק!