DJ יהודה מור
-
תפציצו
-
dj יהודה מור Remix Happy Hanukkah
-
אפשר להורדה
-
@שמעון-2 אמר בDJ יהודה מור:
תפציצו
אני מקשיב לך!
היום רמיקס.mp3 אעופה-אשכונה-הפרויקט-של-רביבו-remix.mp3 רמיקס 2020 DJ יהודה מור עוצו עצה ותופר REMIX.mp3 הבל הבלים רמיקס dj יהודה מור.mp3 אימתי קאתי מר רמיקס dj יהודה מור אברהם פריד.mp3 שובה ה' רימיקס.mp3 מחשבות טובות REMIX יהודה מור dj (מוטי וויס moti weiss).mp3 ישראלי'ק_בש_הבל_הבלים_רמיקס_DJ_יהודה_מור (1).mp3
יש לי עוד כמה אבל אסור אותם בפורום....
בגלל שזה לא נפתח אז מי שרוצה את אחד מהשירים שיש למעלה שיתייג אותי ואתן לו את המתבקש! -
@KING-music
הבעיה שזה לא עלה טוב וכדי לדעת איך לעלות טוב
אז כתבתי במדריך משתמשים חדשים באחד מהפוסטים שם תבדוק! -
הבעיה שזה לא עלה טוב וכדי לדעת איך לעלות טוב
אז כתבתי במדריך משתמשים חדשים באחד מהפוסטים שם תבדקי!אוקיי קראתי אותו פשוט אין לי כוח לעלות למג'יקוד וכו'
(אני בן)
-
@KING-music מי אמר מגיקוד!??
כאן כתוב שאם מעלים כמה בבת אחת אז טקסט קישור
-
@KING-music מי אמר מגיקוד!??
כאן כתוב שאם מעלים כמה בבת אחת אז טקסט קישור
פסדר אין לי לכוח לקרוא
-
@KING-music אמר בDJ יהודה מור:
תפציצו
אני מקשיב לך!
[היום רמיקס.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [אעופה-אשכונה-הפרויקט-של-רביבו-remix.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [רמיקס 2020 DJ יהודה מור עוצו עצה ותופר REMIX.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [הבל הבלים רמיקס dj יהודה מור.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [אימתי קאתי מר רמיקס dj יהודה מור אברהם פריד.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [שובה ה' רימיקס.mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [מחשבות טובות REMIX יהודה מור dj (מוטי וויס moti weiss).mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [ישראלי'ק_בש_הבל_הבלים_רמיקס_DJ_יהודה_מור (1).mp3](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר)
יש לי עוד כמה אבל אסור אותם בפורום....
בגלל שזה לא נפתח אז מי שרוצה את אחד מהשירים שיש למעלה שיתייג אותי ואתן לו את המתבקש!מישהו יוכל להעלות את השירים האלה בצורה שתעבוד? תודה
-
אפשר את הרימיקס שהוא עשה לשיר החדש של חיים ישראל "ה' מלך"
תודה! -
**dj יהודה מור וצמד פייר ברמיקס חדש: "פורים בא"**
https://www.jdn.co.il/music/2145687/
כמו בכל שנה גם השנה... היוצר וה-dj יהודה מור שמח ונרגש לשחרר את היצירה החדשה לפורים 2024 בשילוב פעולה אדיר יחד עם הצמד האלוף צמד פייר - והפעם עם השיר הסוחף... -
@שוהם כתב בDJ יהודה מור:
**dj יהודה מור וצמד פייר ברמיקס חדש: "פורים בא"**
https://www.jdn.co.il/music/2145687/
כמו בכל שנה גם השנה... היוצר וה-dj יהודה מור שמח ונרגש לשחרר את היצירה החדשה לפורים 2024 בשילוב פעולה אדיר יחד עם הצמד האלוף צמד פייר - והפעם עם השיר הסוחף...יש להורדה?
אשמח ממש