מחפש חנות שמוכרת אוזניות בתצוגה פתוחה
-
מכיוון שכנראה נולדתי עם אוזניים של איש סאונד {מה שנקרה אודיופיל} ואני מחפש כבר תקופה ארוכה אוזניות בסאונד שאני אוהב ולא מוצא אשמח אם מישהו מכיר באזור המרכז חנות שמוכרת ציוד למוזיקה בתצוגה פתוחה שאפשר לבדוק את המוצרים ויש להם מבחר גדול {אני לא מדבר על חנות שמוכרת אוזניות של סמסונג או JBL אלה חנות שמוכרת מוצרים יותר מקצועיים מאזור ה 200 ש"ח ומעלה}
-
@המוזיקאי אמר במחפש חנות שמוכרת אוזניות בתצוגה פתוחה:
מכיוון שכנראה נולדתי עם אוזניים של איש סאונד {מה שנקרה אודיופיל} ואני מחפש כבר תקופה ארוכה אוזניות בסאונד שאני אוהב ולא מוצא אשמח אם מישהו מכיר באזור המרכז חנות שמוכרת ציוד למוזיקה בתצוגה פתוחה שאפשר לבדוק את המוצרים ויש להם מבחר גדול {אני לא מדבר על חנות שמוכרת אוזניות של סמסונג או JBL אלה חנות שמוכרת מוצרים יותר מקצועיים מאזור ה 200 ש"ח ומעלה}
אני אישית הייתי ממליץ לך על דמוי אפל!!
זה הכי זול, וזה עושה את העבודה בשירים כמו אפל.
אם זה רק לשירים- ויש לי באזור המרכז- אם תרצה באלעד משהו שיעזור לך בזה. -
אם כבר מדברים על אוזניות, למישהו יש המלצה לאוזניות גב פתוח ספציפיות?
אתם מכירים את זה שבאוזניות קשת גדולות הבאס חלש וזה דופק את המיקסינג? אם למישהו יש המלצה על אוזניות מדוייקות עם טווח תדרים שווה, דהיינו ייצוג שווה לכל התדרים, אז שיגלה לי בדחיפות! -
@מויישה-הבכיר אמר במחפש חנות שמוכרת אוזניות בתצוגה פתוחה:
אתם מכירים את זה שבאוזניות קשת גדולות הבאס חלש וזה דופק את המיקסינג? אם למישהו יש המלצה על אוזניות מדוייקות עם טווח תדרים שווה, דהיינו ייצוג שווה לכל התדרים, אז שיגלה לי בדחיפות!
תחפש בגוגל {עדיף באנגלית} "אוזניות גב פתוח עם סאונד ניטראלי מאוזן"