סקר | סקופים לשווא.
-
@רחל אמר בסקר | סקופים לשווא.:
אנחנו לא יכולים להכנס לראש שלהם
ואנחנו כן יכולים לומר להם מה אנחנו מרגישים, ושיעשו עם המידע הזה מה שנראה להם,
או יותר נכון היחצנים שלהם....@נשר אמר בסקר | סקופים לשווא.:
זה מעצן אבל ההם לא חייבים לי כלום!!
זה לא ענין של חייבים או לא,
זה ענין שרוצים שיעקבו אחריהם, יאמינו להם, יזמינו אותם לחתונות, יסמכו על המילה שלהם, יתנו בהם אמון....
הם צריכים אותנו יותר מאשר אנחנו אותם, בוא נהיה אמיתיים..... -
אולי זה מאכזבבבבבב ומבהססססס
כאני מחכה לשירים של זמרים מסוימים שאני מאד אוהבת זה מעצבן מצד אחד
אבל הצבעתי מעצבן וכמו שכולם אומרים לא חייבים לי כלוםםםםםםםםםםם
אבל בכל אופן זה לא כייף
ויש בזה נראה לי גם משהו בכוונה של חלק זמרים הם רוצים שישאלו אותם למה הם עוד לא הוציאו ואולי הם רוצים שכולם ירצו לשמוע ואז להוציא...................
(לפעמים אנשים אוהבים את השיר אפילו אם הוא משהו אולי כי הם ציפו לו או משהו כזה........) -
@אני-4 נכון שהם לא חייבים לי כלום
אבל שלא יגידו תאריך שהם לא בטוחים
זמר אומר שמחר הולך לצאת את הסינגל שלו
וכולם מחכים ווו.... אין כלום
לא מעצבן ??? -
@יואלי-יורוביץ הוא באמת תכנן להוציא את הקליפ אבל ברגע האחרון היו לו בעיות וגם יכול להיות שהוא עבר עוד פעם על הרמיקס והתאכזב ורוצה להקליט מחדש
-
אחרי שאני קוראת את כל התגובות כאן זה מרגיש לי כאילו אתם חושבים וגם אני לפעמים שכאילו הזמרים מלאכים והם חייבים לעבוד לפי הספר אבל בעצמם גם הם בני אדם ויש עיכובים ואילוצים שונים כמו לכל אחד.
-
@ברוריה בהחלט, אז כמו ש-
@דיזיין אמר בסקר | סקופים לשווא.:למה שהם לא יגידו שהם עובדים על חומרים, כדי שלא ישכחו מהם,
וכשהוא מוכן, אז יציבו יעדים,ואז זה בטוח יצא בזמן...
או אפילו קצת לפני שהוא מוכן יציבו יעד הגיוני, שהם כמעט בטוח יעמדו בו, ואז הם יהיו חייבים לעמוד בו, -
אני כתבתי אחר.
ואני אסביר.
יש זמרים שאיך שהם מפרסמים איזה סקופ על שיר שהולך לצאת, אני מבינה שזה סתם פעולת יח"ץ מעצבנת, ויודעת שיש עוד זמן עד שהשיר ייצא בפועל.
כשזה הופך להיות שיטתי זה באמת מעצבן.
אבל סתם כך כששיר מתעכב, אין מה להתעצבן על הזמר, יש הרבה בלמ"תים שגם את הזמר הם מרגיזים נורא (מנסיון של שיר שהייתי מעורבת בו והיה אמור לצאת לפני כמעט חודשיים ועדיין מתעכב....
זה מעצבן את המעורבים בשיר הרבה יותר מהקהל, תחשבו על זה, זמר משקיע, מתאמץ, הוא רוצה כבר להראות לכולם את התוצר שלו!)