יחיאל ליכטיגר
-
@dudi אמר ביחיאל ליכטיגר:
@משה-שולמן בתור קרוב משפחה שלו אני מכיר אותו טוב,
נראלי שהוא ממש טוב בחתונות {יותר בשקט ובחופה} לאחרונה הוא התחיל להביא לכל החתונות שהוא עושה את המקהלת הילדים שלו,
הוא מקצועי ביותר בשירה בכלל ובחזנות בפרט...מה המספר שלו
-
@משה-שולמן אני מעלה לפה כל מה שפתוח בנטפרי
https://youtu.be/zvd-rqvfkj8
https://youtu.be/vLvSrzk-oZU -
יש לו שיר ממש יפה ויחסית ישן (4 שנים ) שהלחין ועיבד לו אלי לאופר שקוראים לו "אמת"
אבל בלייב נראה לי שהוא פחות תופס למרות שלא חרשתי אותו -
@dudi
צודק אבל אני פחות אהבתי גם את השיר שלו לחנוכה וגם ביצוע שלו עם דודו קובלסקי ל'רזא דשבת' אבל לא שמעתי מספיק דברים שלו בשביל לדעת ואולי שם היה לו פחות הצלחה
לפחות לדעתי.... -
@dudi
צודק אבל אני פחות אהבתי גם את השיר שלו לחנוכה וגם ביצוע שלו עם דודו קובלסקי ל'רזא דשבת' אבל לא שמעתי מספיק דברים שלו בשביל לדעת ואולי שם היה לו פחות הצלחה
לפחות לדעתי.... -
@dudi אמר ביחיאל ליכטיגר:
@משה-שולמן בתור קרוב משפחה שלו אני מכיר אותו טוב,
נראלי שהוא ממש טוב בחתונות {יותר בשקט ובחופה} לאחרונה הוא התחיל להביא לכל החתונות שהוא עושה את המקהלת הילדים שלו,
הוא מקצועי ביותר בשירה בכלל ובחזנות בפרט...מה המספר שלו
-
@משה-שולמן @dudi אין לכתוב שני פוסטים ברציפות!!!
@ר-כהן אמר ביחיאל ליכטיגר:
אני לא רואה פה שני פוסטים ברציפות!!!
-
@ר-כהן אמר ביחיאל ליכטיגר:
אני לא רואה פה שני פוסטים ברציפות!!!
-
@משה-שולמן
לא נכנס ל'משפוחה' אבל סגנון השירה שלו יותר נוטה לחזנות ולכן הוא פחות מתאים לשירה רגילה
וכמובן שזה תלוי באיכות ההקלטה והמיקס שכמו שכתבתי קודם שאצל לאופר יצא שיר פצצה שאגב אני ישמח שמישהו יעלה את השיר הזה ובאולפנים אחרים יצא פחות איכותי -
@משה-שולמן
לא נכנס ל'משפוחה' אבל סגנון השירה שלו יותר נוטה לחזנות ולכן הוא פחות מתאים לשירה רגילה
וכמובן שזה תלוי באיכות ההקלטה והמיקס שכמו שכתבתי קודם שאצל לאופר יצא שיר פצצה שאגב אני ישמח שמישהו יעלה את השיר הזה ובאולפנים אחרים יצא פחות איכותי -
יש פה למישהו אולי תוכן שירים וקטעים חזנות וכולי של יחיאל ליכטיגר וגם מהמקהלה שלו שפתותינו נרננה אני ישמח שיעלה!!!
-
@א-י-צ האמת שאני למדתי אצל יחיאל לכטיגר ויש את השיר כרחם אב שאני שר שם במקהלה תסתכלו בקרדיטים כתוב ותי שם
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות