הערשי וויינבערגער
-
@פרה-אדומה אני מתכוון לומר שיוסי גרין השירים שלו בנויים מאוד, מהפן המוזיקלי, וכאשר אתה מתחבר לשיר שלו זה כי אכן השיר מוזיקאלי (כמו חב''ד לדוגמא), לדוגמא קנא לשמך או עוד ישבו שאין שם איזה קרעכץ שמדבר אליך אלא השיר בעצמותו טוב. מה שאין כן פינקי שמה שיפה בשיר זה הקרעכץ המרגש שיש בו, והראיה לדברי-לדעתי- שאצל פינקי הרבה פעמים כשאתה שר את הקטע הראשון, אתה מחכה מתי יבוא הקטע השני שהוא הפאנץ' כגון לעכטיג או אזכרה ישראל ורדיגר שבהם הפאנץ הוא בהמשך והקטע הראשון הוא רק מכניס לאווירה אבל אצל יוסי כל קטע וקטע הוא חלק אינטגרלי מהשיר. זו דעתי!!! אבל אפשר לחלוק עלי זה לגיטימי...
-
@פרה-אדומה אני יכול לספור לך אותם על האצבעות בלי להוריד ת'נעל... תניא, ערי ישראל, פינקי'ס הלל, ועוד כמה של מיכאל שניצלער. אבל לא יותר מזה ואין בכלל מה להשוות להיה עם פיפיות של אייזיק האניג שזה לדעתי מהטובים של יוסי שהוא מאוד עמוק וראוי להכנס לנוסח של ימים נוראים, (לדעתי). אבל אני רוצה להבהיר שאין על פינקי יש לו רגש שלא מעלמא הדין, ולדעתי הסיבה שהוא נקרא מלך הבדחנים בחו''ל זה בגלל הרגש ולא בגלל הכתיבה והחרוזים, שבהם יש לו תחליף...
-
@יענקל-לוי אמר בהערשי וויינבערגער:
@איש-אחד-מאיזה-מקום אותו הומור של קאפלה...
נכון, התכוונתי על אותו משקל...
-
-
-
@יואל-מעצב-תמונות כתב בהערשי וויינבערגער:
נפתלי קמפה והערשי וינברגר בביצוע ללהיט 'אידן אין אמעריקע'
יש מצב שמשהו מעלה את זה להורדה
היה לי את הסרטון והוא נמחק
ואין לי איך להוריד מיוטיוב