כן לאמרגנות בחתונות, או לא...
-
לאחרונה אנו עדים לנושא הרגיש הנ"ל שצף שוב ושוב....
האם נכון להמשיך לסגור תזמורות לחתונות דרך האמרגנים הגדולים, ואמרגני אמרגנים... האלה שבישיבות והאלה שמעליהם....
כשבתווך ההורים המחתנים משלמים על התזמורת עוד כ1,000-3,000 ש"ח!! שהולך ישירות לאמרגנים ומתווכיהם.. שלא עשו באמת דבר מיוחד ושווה כ"כ, המצריך תמורה כזו גדולה...
או נימא, שזה המצב, וא"א לשנות.... וגם אם נשנה, בסוף בעלי המנגנים צריכים מישהו שישווק אותם... אז אולי זה כן נצרך....
ויש המצדדים כמובן שכל התיאוריות, הבלים. והאמרגנים לא מקבלים כ"כ לכיסם...
נשמע את דעתכם.. -
@מזמור-לדוד לדעתי צריכים אמרגנים, וברור שמותר להם לעשות כסף
אבל, וכאן מגיע האבל
צריכים פיקוח עליהם, לדעת כמה הם לוקחים באמת, וכמה מותר להם לקחת בכדי שלא יתעשרו על חשבון המחותנים, שגם ככה ההוצאות הם למעלה ראש
אבל זה ברור שכשיש אמרגן, כולם יותר רגועים, בטלפון אחד הכל מסודר -
@מזמור-לדוד אני חושבת שגם להאמרגנים יש עבודה-
ואם הם הגיעו למצב שהם לוקחים סכום גבוהה, זה נטו כי הם הצליחו לשווק את עצמם , והגיעו לרמה הזו-
כי שום מארגן מתחיל לא יקח סכום יקר- אם אין לו קהל יעד.
חוץ מזה-
שאדם אמור להכיר במעמדו, ולקחת תזמורת כפי יכולותו, ולא לפי שם..וכזה...
נ.ב.@מזמור-לדוד אמר בכן לאמרגנות בחתונות, או לא...:
1,000-3,000 ש"ח!! שהולך ישירות לאמרגנים ומתווכיהם.. שלא עשו באמת דבר מיוחד ושווה כ"כ, המצריך תמורה כזו גדולה...
אני לא חושבת שבאמת הם לא עובדים- ומקבלים על כך כסף.
כי שופ תזמורת לא תיקח לעצמה מארגן שלא עובד בשבילה--- -
@riizi אמר בכן לאמרגנות בחתונות, או לא...:
צריכים פיקוח עליהם
למה זה נראה לך בי"ס פה?? שצריך פיקוח???
בעלי השמחה צריכים לראות ולהחליט אם מתאים להם לעמוד בסכומים כאלה...
אני לא מגבה רק את האמרגנים, בהחלט יש כאלה שלוקחים סכומים מטורפים.
אבל-
אם אין את היכולת...לא חייב ללכת על זה--- -
@אייצ-ית לגבי אמרגנות אז דעתי כך בוודאי שצריך אמרגן לכל תזמורת וזמר ובפרט זמרים גדולים שאני אישית יצא לי כמה וכמה פעמים לדבר עם אבי אילסון שללא ספק הוא נחשב היום מהגדולים שבזמרי החתונות בציבור שלנו והוא אמר לי עד כמה זה נצרך שיש לו משרד שמנהל לא את הכל ועכשיו לגבי המחירים בוודאי שצריך לעשות איזה שהיא רפורמה בעינין אבל בל נשכח שאם יש לך זמריפ פשוטים ממש ממש ולא אנקוב בשמות שעפים על עצמם ולוקחים לך בלי למצמץ 3500 או 4000 ש"ח אז מה אנחנו מגיעים בתביעה על הגדולים יותר ועוד נקודה היום רוב ככול האמנים מיוצגים ע"י משרדי הפקות גדולים אם זה ישראל לובין שיש לו את הרצליך אילסון נמואל ומאיר גפני ועוד איזה אחד מתחיל בשם ווסרמן ובהרכבים יש לו את אכילביץ דני אבידני דביר כהן עמי כהן ואלכס מיטלמן ואבי דרור ושמואל יפת כך שגם אם תפנה אליהם ישירות הם יפנו אותך ישירות ללובין
-
@אייצ-ית את האמת אני מתעסק בזה המון הרבה מהתעשייה חברים שלי וגם לי ולהם כואב לפעמים שיש מארגנים חיצוניים שמעלים מחיר כדי לזכות בעמלת תיווך יותר גדולה לכן תמיד עדיף לבדוק אם זה חתן מישיבה שהאחראי עובד ישירות עם המארגנים של האמנים עצמם ולא שיהיו צד שלישי בעינין ואם זה אירועים אחרים אפשר לפנות ישירות לאמרגנים ולקבל את המחיר הרגיל של ההרכב והזמר בלי שום שטיקים וטריקים
-
@מזמור-לדוד לגעתי אמרגן תמיד טוב שיהיה כי הוא אחראי לכל בעי'...
אבל בדקתי את הענין וראיתי שאם אתה מזמין בלי אמרגן עולה לך אותו כסף כי זמר/ קלידן לוקח אותו מחיר רק השאלה אם כל הכסף ילך אליו או שקצת ילך גם לאמרגן אז למה לא לתת קצת לאמרגן כדי שהאירוע ידפוק [בדקתי באירועים רגילים בלי תזמורות וכד']
וחוץ מזה יש זמרים וקלידנים שעובדים רק דרך אמרגן שלהם... -
אם זה עולה אותו מחיר מה זה אמור לעניין אם הזמר שגם ככה עושה מספיק כסף יעשה קצת פחות