נותי ליברמן
-
@NAAMA-0 ברור שיש שירים שאתה פחות מתחבר...
אבל בכללי, השירים שלו באמת בהתחלה לא מבינים מה הוא חשב שהוא הוציא את זה... ואחרי שאתה שומע כמה פעמים ומתחיל להבין אתה קולט שזה באמת אחלה שיר! ועם רמה ומסר...
(למרות שלשיר לונה פארק באמת עדיין קצת קשה לי ממש לאהוב, נחמד- אבל לא כמו השאר... ) -
@שלומקה-כהן-0 אני לא יודע מה אתכם אבל השירים שלו הקודמים היו ממש טובים.
השיר האחרון "שדה עקרב" פחות נראלי מתאים לו.
תגידו לי אם אני טועה אבל מי שראה את הקליפ דיי בטוח יסכים איתי שזה נראה כאילו הוא עושה את הכל מאולץ בגלל שהיחצנים וההפקה שלו אמרו לו שצריך, הריקודים בסגנון הזה נראים יותר מידי מאולצים עליו והשיר עצמו אולי מילים ממש חזקות אבל לחן ועיבוד שבכלל לא מתאימים לסגנון שלו ולבנאדם שהוא הציג עד עכשיו, נראה ממש כאילו הוא פשוט לקח את הקטע של הפרסום צעד קדימה וההפקה שלו חשבו שאם הוא יהיה יותר מודרני בקליפ והסגנון מוזיקה זה יצליח ממש וזה לא...
לטעמי זמר טוב זה מישהו שבא אותנטי עם מה שהוא ולא עם מה שרוצים, זה מה שמיחד את חנן בן ארי לדוגמה שעם כל הפרובוקציות הוא הכי מצליח בארץ בכל המגזרים והיו בטוחים שככה גם נותי אבל לדעתי אם זה עכשיו יתחיל להיות שירים כמו שדה עקרב אז הוא ירד מהר. -
@טיטו יש בזה משהו אבל ברור לי שזה שיר יותר נורמלי מלונה פארק ואגב קליפ שימו לב שמתחילת המלחמה הרבה התחילו להוציא קליפים ללא השקעות... אבל לדעתי כל שיר עד היום שיצא לנותי בהתחלה ממש ממש לא אהבתי ולאט לאט אני כבר מתחבר כנל על שדה עקרב כיום אני כבר מחובר לשיר הזה והקטע של הטייס שחוזר על עצמו מותר לו לשכפל אבל הוא לא השקיע בקליפ לפחות שיעשה הרבה כיוני צילום וכאלה.
-
@אני-ואני אני לא חושב שזה עניין של השקעה, תני למוטי שטיינמץ לרקוד טיקטוק זה יראה מוזר ומאולץ, ככה גם נותי, זה לא תואם את מי שהוא ומה שהוא מייצג לרקוד ככה והאמת שהכריאוגרפיה שלו לא ממש טובה.
ואני מדבר בעקרון על המכלול כי גם השיר לא ממש יושב לו על הקול ונשמע שהוא שר נטו כדי להוציא שיר ולא משהו אמיתי וכנה.
במילה אחת, מאולץ. בשתי מילים, פחות אהבתי, ובשורה אחת, אם הוא ימשיך ככה הוא ירד לגמרי כי כמוהו יש הרבה אם הוא לא אותנטי. -
@טיטו
השיר עקרב -הוא ממש בסגנון ים הדמעות מבחינת הסגנון הלחן והעיבוד
הבעיה שלו לדעתי --זה המילים די בנליות כאלה ---והקליפ שמציג אותו יותר מידי
"מקרוב " -- בגלל זה משהו כאן נראה טכני מידי ומלאכותי
את ההצלחה של ים דמעות לדעתי ---הוא כבר לא יצליח לשכפל בעתיד -
@טיטו נראה לי שהגזמת אם הוא ימשיך ככה הוא לא ירד מהדרך אלא ירד מדרכך לדעתי שיר מאד נחמד אפילו שהוא לא מידי משהו אבל בכל מקרה הוא זמר מתחיל והשיר הזה מטורף לזמר מתחיל תשמע/י את השיר עוד שלוש פעמים(בלי מטרה שזה שיר דפוק) ואני אומר לך שכבר לא יהיה כזה גרוע כמו שזה נראה לך לגבי הקליפ נכון שזה קליפ מפושל אבל לא עד כדי שטיינמץ רוקד...
(אני בן.)
-
וואו אחרי כל ההודעות הלכתי לראות שוב את הקליפ
קצת הלכתם רחוק
נכון שהקליפ לא מאה אחוז אבל הוא גם לא שטיינמץ רוקד בטיקטוק
ודווקא השיר הזה הכי מזכיר את ים של דמעות
בשונה ממילים ולונה פארק שלא שמעתי אותם שוב אחרי הפעם הראשונה
אותו כן שמעתי שוב בשביל לנסות להבין את השיר יותר טוב ובאמת אחר כך הוא היה נשמע סבבה
ממש לא כמו שמישו טען כאן: השיר לא ממש יושב לו על הקול ונשמע שהוא שר נטו כדי להוציא שיר ולא משהו אמיתי וכנה.
אני חושבת פשוט שההצלחה המסחררת שלו בים של דמעות הייתה קצת לרעתו
מצפים ממנו לפיצוצים שהוא עדיין זמר מתחיל... -
נראלי כתבתי פשוט לא מובן מספיק וכמובן שהקצנתי אבל הקליפ של השיר הזה נראה באמת מאולץ תנסו לשים את השיר על השתק ולצפות בקליפ ותבינו על מה אני מדבר, זה לא נראה משהו שמתאים לו ומשהו שהוא רוצה לעשות אלא עושה את זה כי זה מה שההפקה רוצים, השיר עצמו יותר טוב ובאמת אמרתי את זה בה חלה שהשירים הקודמים שלו היו ממש טובים אבל זה פחות עיבוד שמתאים לו.
מי שאמר שים של דמעות אותו סגנון אז שמעתי את שניהם ברצף וזה לא אותו עיבוד, זה אילי אותו סגנון כי זה אותו מעבד אבל העיבוד הרבה יותר קפיצי והאמת קצת בנאלי ויבש, המילים ממש חזקות והלחן גם ממש יפה אבל העיבוד והקליפ פחות התחברתי אישית.נ.ב. יש קטעים שכן דומים לים של דמעות אבל עצם זה שהשיר מתחיל בסגנון שונה ופחות יפה לקול שלו אז אנשים כבר אז לא נשארים לשמוע עד הקטע היפה בהמשך, העיקר בעיבודים זה הקטע של ההתחלה כדי למשוך את האוזן לשמוע עד הסוף.
-
@נעמי-ה @אילן-פ אמר שזה אותו עיבוד.
לגבי הקליפ יש סיכוי שזה בגלל שאין לו את זה ברקוד אבל תכלס לא כזה מצוי במוזיקה החרדית סגנון כזה מלבד אצל מאיר גרין, זה בא מהמוזיקה החילונית ומילא אם רוקדים טוב ויוצרים כריאוגרפיה שנראית סביר אבל זה באמת נראה עליו מאולץ, תראי את נהוראי אריאלי לשם הדוגמאות שגם יש לו קטעים של ריקוד כזה אבל אצלו זה יותר יושב טוב ועריך טוב, בקליפ של נותי נראה שמעבר לכריאוגרפיה גם העריכה של הקליפ עם המילים וכל זה הייתה ממש מודבקת על הסרטון שלו רוקד וזה נראה תאטרון ולא שיר, אני מעדיף לשמוע את השיר בלי לראות את הקליפ כי הקליפ סתם הרס לדעתי. השיר עצמו ממש יפה (אומנם פחות מתאים לדעתי לקול של נותי אבל זה עניין של טעם, השיר עצמו כמילים ולחן ממש יפה) -
@טיטו
לקליפ אין פואנטה מענינת..
נגיד..- ל"ים של דמעות"- הקליפ היה יותר פיקנטי ומענין כזה (ועם עלילה מושכת יותר...)
אבל לשיר החדש-- מסכימה איתך שאין לו את זה בתנועות...
ויש בזה משהו שזה ניראה "מאולץ"..., (אין מה לעשות, מרגישים אם הזמר שר מהלב או לא..)ב"ים של דמעות"- הקליפ הוסיף המון משמעות בישבילי, יצא לי לשמוע אותו לראשונה ברדיו- ואמרתי "נחמד"
ואז שראיתי את הקליפ- המשמעות של השיר השתנתה לי לטובה...
וכאן זה הפוך..) -
-
פוסט זה נמחק!
-
@אין-על-הקב-ה מההה???
הוא מוציא עוד שיר??
יש מצב את זה להורדה??
הסינון לא פותח לי... -
@טיטו
זה נכון שבקליפ ככה זה נראה אבל שיר זה לא רק הקליפ ויש משהו גם בשירה
בשירה מרגישים שזה שירה אמיתית אני חושבת
אבל איך שכל הזמן מסתכלים דרך הקליפ על השיר