נותי ליברמן
-
@BINYAMIN-OFFICIAL כן, צודק פשוט שמעתי את זה חלש מהרמקול של המחשב....
-
שיר נחמד, קצת בנאלי... אבל עדיין נכון..
אבל השמע גרוע, זה נשמע הקלטה... -
@אין-על-הקב-ה נכון...
השמע גרועע, זה נשמע שהוא שר בתוך ים...
אבל השיר עצמו די נכון, אבל קצת מוכר בסגנון... -
@שוהם
הנה מה טוב
גם כשטוב
ומה נעים גם כשלא נעים
שבת אחים אחים אחים גם יחדהנה מה טוב
גם כשטוב
ומה נעים גם כשלא נעים
שבת אחים אחים אחים גם יחדאתה אח, גם אתה קצת שונה
אוהב אותך, גם אם אתה לא דומה
הנה מה טוב שבת אחיםאתה אח, גם אתה קצת שונה
אוהב אותך, גם אם אתה לא דומה
הנה מה טוב שבת אחיםאחים אחים אחים
כל הצבעים השיטות פרצופים ודעות
אחים אחים אחים
כל הצבעים השיטות פרצופים ודעות
אחים אחים אחים -
@אין-על-הקב-ה
אחלה שיר
נשמע הרבה יותר טוב מהעקרב הזה....
-
@אין-על-הקב-ה כתב בנותי ליברמן:
שיר נחמד, קצת בנאלי... אבל עדיין נכון..
אבל השמע גרוע, זה נשמע הקלטה...כמו שכתבת -שיר נחמד -אקטואלי ובאמת קצת ובאנאלי
וכל הכבוד שמוציא ככה שירים ברצף בתדירות גבוה
ויפה שהשכיל להסתפק הפעם בקליפ מילים פשוט וחביב בלי הצגות מיותרות שנויות במחלוקת
אבל אחרי הכל לדעתי --זה "עוד שיר "ממש לא -וואו -- כמו ים הדמעות -
@הדס-ט זה שהוא פעם אחת חשף מהחיים שלו לא אומר שעכשיו כל השירים שלו אמורים להיות כאלו...
אולי הוא רוצה לגוון קצת בסגנון, כאילו לא עוד פעם ים של דמעות אלא משהו קצת אחר, ואני מבינה את השכל מאחורי זה כי בנאדם רוצה לשיר עוד דברים...
כאילו זה נשמע שאנשים אוהבים אותו- כי הוא חשף מהחיים שלו, וזה נשמע לי ממש מוזר, אני לדוגמא אם אני שומעת שיר שאני אוהבת זה בגלל המסר, המנגינה, המילים, הקול של הזמר, לא רק בגלל שהוא חושף מעצמו דברים, נכון?
הרי כולנו שומעים קאברים, שזה שירים שלא אנשים כתבו אלא מישהו אחר, אז למה אצלו זה רק בגלל שהוא כותב מעצמו?
כל הקריירה שלו לא ממש ברורה לי -
@א-ה-2 אוווה חוזה שחורות...
-
הייתי מציע לכל המגיבים כאן לקרוא את זה אפילו שזה קצת ארוך
לאחרונה אני רואה כאן כל מיני תגובות שלא כל כך מחמיאות ואפילו קצת דורסות כמו : "בסדר הנה עוד שיר כמו כולם" , "הוא לא יצליח הרבה זמן ", "השירים האחרונים שלא לא משהו" ,"השיר הראשון היה הכי יפה ", "מנסה לחכות אנשים" וכו' .
נותי הוא פצצה של מוזיקה והוא נותן צבע שונה וחדש לז'אנר החרדי וכמו בכול דבר יש כאלו שאוהבים ויש כאלה שלא .
אני בכול אופן התחברתי מאד למוזיקה שלו ולא בגלל השיר הראשון שלו אלא,
כי אהבתי את הצבע קול ואת הסגנון המדהים שהוא הביא איתו ונראה לי שכך גם הקהל שבחר לשמוע אותו ושם אותו ברשימת המועדפים אמור לעשות. ולא לבחון אותו בגלל שיר כזה או אחר שהמסר שלהם פחות חזק !!
הרי לכל זמר יש שיר עם מסר ומשמעות ויש כאלה פחות ....וחוץ מזה שמאחורי כל שיר עומדת חתיכת הפקה של הקלטות , מחיקות , סקיצות , עיבוד , שינוי טקסט , גרפיקת סרטון , כלים , מיקס ומאסטר, צילומים , שיווק דיגיטלי , פעולות יח"צ , וכל דבר כזה דורש כסף ומאמץ ויגיעה אז בואו נרים ונעודד לזמר שמוציא שיר ובמיוחד ובמיוחד שהוא מהזרם שלנו החרדי .
ניתן מילה טובה או איזה פירגון ונפסיק לפסול שירים אחד אחרי השני בגלל איזה משהו שלא מסתדר לנו .
[בהודעה זו אין בכוונתי לפגוע חלילה בשום משתמש ואין לי משהו שמכוון אפילו ברמז לאחד מהמשתמשים . אוהב את כולם ואין עליכם . אבל הייתי חייב להוציא .]
-
@BINYAMIN-OFFICIAL מסתבר שההרגשה הכללית של כל מי שהוציא אי פעם שיר / קאבר היא כזו.... רק מי שהוציא שיר יכול להבין את ההשקעה שטמונה בכל הוצאת סינגל כלשהו.
@BINYAMIN-OFFICIAL כתב בנותי ליברמן:
נותי הוא פצצה של מוזיקה והוא נותן צבע שונה וחדש לז'אנר החרדי וכמו בכול דבר יש כאלו שאוהבים ויש כאלה שלא .
לעניות דעתי, אומרים את זה על כל זמר שני היום. יכול להיות שלנותי יש משהו קצת יותר שונה, 'חנן בן ארי החרדי' כמו שאוהבים לומר..... אני אישית בכל אופן, לא רואה הבדל לדוג', בין פודולינסקי לנותי.
זו כמובן דעתי האישית בלבד
-
@BINYAMIN-OFFICIAL אני לא ממש מסכימה עם זה.
הקהל אמור לאהוב את השירים לא רק בגלל הקול והסגנון אלא יחד עם כל המכלול של השיר
אני עצמי כתבתי הרבה הערות כאלו...
ואני חושבת שאי אפשר לומר שבגלל שכל שיר הוא השקעה אסור להביע דעה פחות נחמדה
אבל כדאי שלא נעיר הערות מדי דורסות כדי שלא ברגע אחד נהרוס לו את המוניטין שהוא השקיע עליו -
נותי הוא אחלה זמר שיר כייפי ממש אולי קצת פחות מובן אבל קליט וכייף
צרייך באיזשהו שלב להפסיק ליטחון עליו תמוח כי הוא גם בן אדם בסופו של דבר