נותי ליברמן
-
@הדרי כתב בנותי ליברמן:
מה זה אומר "הכי מוצלח"?
מבחינת מה?--
מבחינת הכמות צפיות?כן, הוא הכי מצליח מבחינת כמות הצפיות ביוטיוב. אמנם "שדה עקרב" עוקף אותו קצת, אבל הוא יצא הרבה זמן לפניו, וסביר להניח שבקרוב "חפר" יעקוף אותו.
זה עדיין לא אומר שאני אוהב את השיר, כמובן. -
אין להעלות או לדון על השיר החדש!
-
@פונץ-בננה לדעתי עדיף לא לרשום את האזהרות האלו
זה עלול לגרום לכל מיני צעירים סקרנים לחפש את השירים הללו לדעת מה הם (לא ) מפסידים -
@מיוזיקפון אם לא היו מזהירים, מישהו היה מעלה את השיר... וזה כמובן היה גורר דיונים...
בקיצור, בכל מקרה הצעירים היו הולכים לבדוק במה דברים אמורים. -
פוסט זה נמחק!
-
@אלעד-משה-גרון
בקשו שלא לדון עליו ולא להעלות אותו.
חבר'ה!
בואו נכבד את הבקשה,
ולא נדון על הנושא.....
שבת שלום! -
הזמר נותי ליברמן הודיע היום (שלישי) כי הוא לוקח פסק זמן מתעשיית המוזיקה. בפוסט חשוף שפרסם ברשתות החברתיות הוא כתב: "התקופה האחרונה עוברת עלי מאוד קשה מכל הבחינות, הכל קורס עלי, לא יכול להרשות לעצמי כלום, מוזיקה זה תחום שכסף עף בו בלי חשבון".
-
@יוסף-צאיג כתב בנותי ליברמן:
הזמר נותי ליברמן הודיע היום (שלישי) כי הוא לוקח פסק זמן מתעשיית המוזיקה. בפוסט חשוף שפרסם ברשתות החברתיות הוא כתב: "התקופה האחרונה עוברת עלי מאוד קשה מכל הבחינות, הכל קורס עלי, לא יכול להרשות לעצמי כלום, מוזיקה זה תחום שכסף עף בו בלי חשבון".
הוא רוצה תרומה אולי??
-
בקו המכלול הקריאו חלק מהפוסט שהוא כתב.
הוא כתב שיש לו חובות של מליון וחצי ש"ח -
@rivka-0 כתב בנותי ליברמן:
בקו המכלול הקריאו חלק מהפוסט שהוא כתב.
הוא כתב שיש לו חובות של מליון וחצי ש"חזו הבעיה של כל הזמרים האלטרנטייביים שלא זמרי חתונות
שאם אתה לא "ישי ריבו " כוכב על שמופיע קבוע בפריסה עולמית
אז אחרי כל הסחרור של ההצלחה הוירטואלית
באיזה שלב נקלעים לבעיה כספית של בור בלי תחתית -- באמת מצער -
@אילן-פ כתב בנותי ליברמן:
זו הבעיה של כל הזמרים האלטרנטייביים שלא זמרי חתונות
שאם אתה לא "ישי ריבו " כוכב על שמופיע קבוע בפריסה עולמית
אז אחרי כל הסחרור של ההצלחה הוירטואלית
באיזה שלב נקלעים לבעיה כספית של בור בלי תחתית -- באמת מצערבחיים לא הצלחתי להבין מאיפה הם שואבים את הכסף...
וכעת גיליתי... -
הזמר והיוצר נותי ליברמן, שנתפס כהבטחה גדולה במוזיקה החסידית והיהודית, הודיע ביממה האחרונה כי הוא לוקח פסק זמן מיצירת מוזיקה חדשה, וזאת בשל החובות הגדולים שהצטברו אצלו.
“התקופה האחרונה עוברת עליי מאוד קשה מכל הבחינות, הכל קורס עליי, לא יכול להרשות לעצמי כלום, מוזיקה זה תחום שכסף עף בו בלי חשבון. יש לי חובות של מיליון וחצי שקל שהצטברו עם הזמן, לא התחלתי אפילו לכסות את זה, אבל לאט מאוד ועכשיו החלטתי להעלות שלב, לקחת עוד כמה צעדים קדימה, איבדתי את עצמי בדרך, אני רוצה להיות פה בשבילכם והכי חשוב בשביל אישתי, וזה אחד האתגרים הקשים ביותר – גם לנהל זוגיות וגם לנהל קריירה, הקריירה מצליחה אבל אני לא מסוגל להיות בחובות, אני כל כך רוצה להיות אחרי”.
“היום היה יום גדול בשבילי, יום שבו לקחתי לעצמי החלטות גורליות – לי, לכם ולזוגיות ולכל מה שקורה בחיים שלי, החלטתי להקדיש את עצמי עד הסוף לאישתי ולבית וגם לכם, אבל אני לוקח הפסקה קצרה”.
“מוזיקה זה לא מקצוע, זה דרך חיים, את המוזיקה לא עוזבים אף פעם, אבל את ההתחייבות שהתחייבתי בפניכם על אלבום ועל עוד דברים מעניינים אני נאלץ להשהות מכמה סיבות – א: עזבתי את המשרד שמייצג אותי כרגע. ב: נאלץ לטוס בקרוב לארה”ב כי יש לי שם מספר אירועים שנסגרו. ג: הבית לפני הקריירה ואני מעוניין להשקיע שם את כל כולי כדי שביום שיהיו ילדים אוכל לעבוד רגוע לפרנסתם”.
רואים מה כתוב בתמונות?