נותי ליברמן
-
@לבנת-צבי אוקי
-
-
@רות-רפפורט
בהופעה חייה נשמע הרבה יותר נורמלי מהקליפ --מילים
בקליפ הוא הציג את עצמו כמו איזה אהבל מוגבל - שלא יודע לדבר
רעיון נחמד -- אבל טקטית לא נכון לדעתי --בשביל זמר שבונה את עצמו בשלבים ראשונים -
@חכם_בלילה למה לא מתאים לסגנון ?זה הוא בווללל!!!!
-
@אוהבת-מוזיקה-5 מילים??? זה מזרחי והוא אשכנזי.... (בלי גזענות חס וחלילה..)
-
@חכם_בלילה זה ממש לא מזרחיי
-
@חכם_בלילה הוא לא אשכנזי!!!!!!!!
-
@אוהבת-מוזיקה-5 אז מה הוא?
-
@רות-רפפורט בדקתי עכשיו וכתוב בשם משפחה שלו "חביב ליברמן" (אינלי מושג מה זה אומר)
חוץ מזה ההורים שלו מצרפת -
@רות-רפפורט המשפחה שלו חביב והוא ספרדי
-
@עופר-האיילים אמר בנותי ליברמן:
@רות-רפפורט בדקתי עכשיו וכתוב בשם משפחה שלו "חביב ליברמן" (אינלי מושג מה זה אומר)
חוץ מזה ההורים שלו מצרפתאיפה כתוב?
-
@אביגיל-אליאסוב יש כאלו שיצאו על השיר הזה שהוא מחקה אוטיסטים
-
מתוך כתבה בכיכר השבת (אני אישית לא מסכימה עם זה)
השבוע יצא גם הסינגל החדש של הזמר והיוצר נותי ליברמן ועורר סערה בקרב הגולשים בגלל הקליפ המצורף. ליברמן בחר לקרוא לשיר בצורה גימיקית - "םילימ", למרות שאין לכך כל משמעות מלבד גימיק חזותי בלבד. ביוטיוב לדוגמא, הוא נאלץ לקרוא לו ללא טעות הכתיב שכן הדבר יקשה במיוחד על חיפוש השיר בידי הגולשים.
השיר מדבר על התחושה של ליברמן ש"אין לו מילים" מספיקות כדי לדבר עם השם ולצורך ההמחשה הוא פותח את הקליפ כשהוא אזוק בחליפת כפייה ונתון בכלוב זכוכית כשאת "השירה" מעביר מתורגמן בשפת הסימנים, עד שהוא מצליח להשתחרר מהכבלים ולפרוץ את כלוב הזכוכית בו הוא נמצא. עד כאן הכל היה אמור להיות בסדר.
אלא שליברמן בחר בנוסף גם לעוות את פניו בצורה שמזכירה בעלי מוגבלויות והדבר עורר עליו זעם מוצדק. מדובר בקטע מיותר לחלוטין, שכן ניתן היה להעביר את אותו המסר עם סלוטייפ שמכסה את פיו או כל מחסום אחר, מבלי לחקות בעלי מוגבלויות. צעד מיותר על גבול המטומטם, שאני מאמין שנעשה מחוסר מחשבה בלבד. לא מכובד, חסר רגישות ולא מתאים בעליל.
השיר עצמו נחמד מאד ומשלב אלמנטים של רוק וסלסולים מזרחיים, שמזכירים לי מאד את סגנונו של קובי אוז, סולן להקת טיפקס. ההפקה המוזיקלית היא שוב של יענקי כהן המפתיע. ליברמן מסתמן כהבטחה מוזיקלית מעניינת, שיכולה גם להתממש. עכשיו נותר לו רק לתקן את הרושם הגרוע של הקליפ החדש שלו ולהיות מדויק יותר בפעם הבאה.