נותי ליברמן
-
-
@לבנת-צבי יש בהעברת קבצים הזה בעיה
https://send.magicode.me/send-file/file/f72225e59c0b1680fcc38f946bc3788cc8389b61/view
-
לפעמים אני לא מבין את הראש של אנשים... מה ההתלהבות על נותי לברמן? שום עומק שום תוכן הדבר שיש לו בשפע זה רדידות.
אני אדם פתוח וליברלי לא מפריע לי הפתיחות שלו, מפריע לי המסרים הילדותיים שלו ומה שהוא מביא לציבור החרדי זה מוזיקה מזעזעת, מקצועית ובעיקר ערכית.
זה שהוא היה במצעד בגלגלצ זו אמירה זולה, כי מי שמכיר יודע שהלך הרוח אצל הצעירים החילונים זו מוזיקת גן ילדותית חסרת תוכן שהמילים החכמות ביותר בשיר זה 'לא בא לי' 'כן באלי' ואין צורך להרחיב, ע''ע כל הזוכים לאחרונה... לעיתים נדירות זוכה שם שיר באמת מיוחד. -
@אלי-פקרביץ כנראה שיש אנשים שרוצים לשמוע את השירים האלה, אבל תחת מעטה 'חרדי'...
עצוב מאד המצב של המוזיקה... -
@אלי-פקרביץ אמר בנותי ליברמן:
לפעמים אני לא מבין את הראש של אנשים... מה ההתלהבות על נותי לברמן? שום עומק שום תוכן הדבר שיש לו בשפע זה רדידות.
אני אדם פתוח וליברלי לא מפריע לי הפתיחות שלו, מפריע לי המסרים הילדותיים שלו ומה שהוא מביא לציבור החרדי זה מוזיקה מזעזעת, מקצועית ובעיקר ערכית.
זה שהוא היה במצעד בגלגלצ זו אמירה זולה, כי מי שמכיר יודע שהלך הרוח אצל הצעירים החילונים זו מוזיקת גן ילדותית חסרת תוכן שהמילים החכמות ביותר בשיר זה 'לא בא לי' 'כן באלי' ואין צורך להרחיב, ע''ע כל הזוכים לאחרונה... לעיתים נדירות זוכה שם שיר באמת מיוחד.@rivka-0 אמר בנותי ליברמן:
@אלי-פקרביץ כנראה שיש אנשים שרוצים לשמוע את השירים האלה, אבל תחת מעטה 'חרדי'...
עצוב מאד המצב של המוזיקה...אתם ממש ממש טועים,
קודם הוא ממש לא תחת מעטה 'חרדי' אלא חרדי אמיתי ואם מישהו רוצה הוכחה יכול לדפדף כאן ולראות את הראיון שלו,שבו הוא אמר שהוא גמר את הש"ס לפני החתונה וגם אפשר לראות את החתונה שלו ולהבין שזה פשוט לא נכון!
וחוץ מזה שהשירים שלו ממש יפים ועם מסר חזק:
ים של דמעות- שיר עם מסר עוצמתי על ההורים, כמה הם חוטפים ממנו, ודוקא אלו שעושים הכי הרבה למעננו.
מילים- מי שלא מבין תמילים ולא חווה את ההרגשה הזו, הוא לעולם לא יבין על מה הוא מדבר בשיר ועל התחושות.
לונה פארק- מדבר על העליות והירידות בחיים שלו, (וזה השיר היחיד שאני יכולה לומר שהיה קצת ילדות)
אני חושבת שהשירים שלו חזקים עם מסר יפה וטוב. -
@rivka-0 הייתי מציעה לעדן את הניסוח.... שלא יגיע לספאם מיותר.
@לבנת-צבי אמר בנותי ליברמן:
קודם הוא ממש לא תחת מעטה 'חרדי' אלא חרדי אמיתי ואם מישהו רוצה הוכחה יכול לדפדף כאן ולראות את הראיון שלו,שבו הוא אמר שהוא גמר את הש"ס לפני החתונה וגם אפשר לראות את החתונה שלו ולהבין שזה פשוט לא נכון!
נו נו...... הרבה אנשים לומדים ש"ס. גם מזרוחניקים שמים על זה דגש היום, מחילה על הדוגמה הגזענית.
מה שכן, אני חושבת שרוב השירים בעברית של היום, הם פחות או יותר חיקויים לחנן או לדברים גרועים מזה.......
-
פוסט זה נמחק!