כחיות הנוהמות ביער
-
יפה מאוד.
אגב מה זה השיר הזה? -
תנסה את @Y-A-M-music אהבתי מצד אחד את הסגנון, אך רצת היה קשה לי להבין.
למה כן היית כוונתך בשיר ?? -
@מויישה-הבכיר אמר בכחיות הנוהמות ביער:
אחה''צ טוב! אם אפשר ביקורת. אבל ברצינות, מה אתם או' כללית על האווירה והצבע וכן מי שיש לו איזה הכוונה למיקסינג פה , אל תתנו יחס לווקאל זה טייק בסיסי רק בשביל הבנת הענין, (יודגש , הפרוייקט לפני מיקס כמובן). תודה.
e89f6fca-9bd4-4d9f-80b5-be756a8a8f7c-רציתי שתהיו +ווקאל פרהמיקסינג - - Output - Stereo Out-01.mp3ואווו!
לייק אדיר. על אף האיכות הנמוכה בשמע- היה שווה לשמוע.@shin אמר בכחיות הנוהמות ביער:
למה כן היית כוונתך בשיר ??
אני גם לא הבנתי, בעיקר כי לא הצלחתי להתמקד במילים- כך שלא היה לי רצף.
מה שחשבתי שזה יהיה סוג של שיר ברסלב שהזכיר לי. גם שם יש משפט שאומר "כחיות הנוהמות ביער ליבי ליבי משתוקק..." -
זה שיר ישן נושן של ישראל דגן (למי שלא מכיר, מי שאחראי על כל הפליליסט הברסלבאי, כמו אשרינו אשרינו ועוד) אני מעלה פה את השיר המקורי, לדעתי, שווה לשמוע רק כדי לדעת מה זה המוזיקה האותנטית של ברסלב, לאפוקי מכל הטראקים שאנחנו שומעים היום
@shin אמר בכחיות הנוהמות ביער:
תנסה את @Y-A-M-music אהבתי מצד אחד את הסגנון, אך רצת היה קשה לי להבין.
למה כן היית כוונתך בשיר ??מה הכוונה ''תנסה את''?
אגב נדמה לי שהמילים הם של ר' נחמן עצמו אבל אני לא יודע,
המילים הם
''נכון אתם אנשים כשרים אך לא לזאת היתה כוונתי, רציתי שתהיו כחיות הנוהמות ביער לילות שלמים'', לכאו' הביאור הוא שלא מספיק להיות רק יהודי טוב בלי לדרוש את אלוקים בכל לב (כחיה הנוהמת ביער...) או שזה קשור להתבודדות. -
@מויישה-כן. כך שיערתי. אני פחות מתמצה בשירי ברסלב. לכן לא הבנתי מה הכוונה בשיר..
בכל אופן התכוונתי לגבי מיקס מאסטרינג אפשר להתייעץ עם @Y-A-M-music -
@shin ומה עלי לעשות כדי שזה יקרה ?(חוץ מלתייג אותו, שאת זה כבר עשית...)
-
@מויישה-הבכיר לבקש מצוות הפיקוח. מקווה שהוא יכנס לתיוג. אני יעדכן אותו במייל..
-
@מויישה-הבכיר אני כאן... תוכל להגיד לי בקצרה על מה היה הוויכוח?
-
@Y-A-M-music לא וויכוח.. פשוט רצתיי ייעוץ וביקורת על הפרוייקט והוא הפנה אותי אליך, זה הזמן באמת להגיד'ך שאתה גדול, ושאתה בטוח עובד על פרוטילופס , אז תן בראש!
-
@מויישה-הבכיר התכוונית ויכוח מבחינה מטפורית.... אתה מתכוון לפרוייקט שבראש הנושא? עכשיו אשמע...
שמעתי וקודם כל אתה כתבת הקלטת והפקת? הלחן נשמע עם המוןן פוטנציאל לדעתי. ממש אהבתי אותו!!
לגבי העיבוד לטעמי ולדעתי הייתי מנמיך את הווקאל, מגביהה את הפלייבק, וטיפה מוריד/מעדן את האפקטים בווקאל...
כלומר קשה קצת לשמוע את הפלייבק כי הווקאל ממש חזק. זה הדבר היחיד שהייתי משפר בעיקר - מיקס, וכמה תדרים.
שזה לא הרבה לתקן, אבל זה יכול מאוד לשפר לך את איך שזה נשמע(:
(הכל כאן לדעתי )