יחצ"ון 2022
-
האם לדעתכם שכל זמר מתחבר ליחצן והורס את הזמר פשוטו כמשמעו טוב או לא
דעתי זה שזה הזוי שבגלל יחץ זמר מוציא שיר פעם בשנה במקום כל כמה חודשים
היום זמר זה ככה
קודם כל יוצא שיר הזה
ואז תמונה שלו באולפן
ואז סרטון קצר ואז קטע פיצי מהשיר
ואחרי כמה חודשים מפרסם שעובד על חומרים טובים באולפן וז אחרי זה שהוא הולך לצלם קליפ ואז תיעוד קטן מהקליפ
ואז בקרוב שיר חדש ואחרי כמה חודשים נדחה לאחרי החגים ואז העטיפה של השיר ואז בקרוב מוצש חי חשיפה ואז עולה ליוטיב
ואז מגלים שזה שיר לא הכי הכי בלשון המעטה.....
קיצר תכתבו מה דעתכם -
אני ממש מסכימה עם הדברים, לדעתי כדאי שיפסיקו עם הדבר הזה ויאמרו שיש להם שיר חדש רק כשהוא מוכן ליציאה.
נ.ב. היה כבר סקר על הדבר הזה ורוב ההצבעות היו שזה מעצבן אותם. -
כן אבל ככה הם עושים את הכסף שלהם
ולנו נותנים לסבול
עיצה טובה:כל פעם שאומרים לכם בקרוב
תדעו שיש זמן עד שהבקרוב האמיתי יגיע....:) -
@דודו-בלוקה נראה לי שזה כבר יחצ"ון 2023 או 2024
-
ועוד בדור כמו שלנו שהכל הולך
(או אמור ללכת) ב"איזי" -
@דודו-בלוקה זה לגמרי נכון, ומעצבן אפילו.
אבל בואו נחלק את הדברים לשניים:
זה שזמרים מוציאים שירים פעם ב..
וזה שהם משקיעים הרבה כסף על יחץ שמורט עצבים
אבל זה בעצם 2 דברים שמושפעים אחד מהשני והם מתבקשים היום.
תחשבו על הזמרים, זו הדרך הכי טובה שיש להם. הם הרי משקיעים היום כל כך הרבה כסף סביב השירים, אם זה עיבודים, סאונדים, כלים נדירים, קליפים שלא היה פעם, וכן, הם משלמים גם על היחץ, לכן הם לא מוציאים כל יומיים שיר.
וגם לגבי היחץ, מכיוון שיש היום אינסוף זמרים וכל ילד שפעם החמיאו לו שהוא יודע לשיר נהיה זמר, אז זמר שרוצה בכל זאת שמישהו ישים לב אליו חייב המון המון יחץ ולעשות כמה שיותר רעש סביבו.מה גם שהקהל צמא לזה, אולי זה מעצבן אתכם אבל הרבה אנשים נהנים להיות מעודכנים בכל השלבים של השיר עד שהוא יוצא, וזה גם מחבר לזמר.
הרשת היום היא הכלי החזק ביותר, והאמנים משתמשים בו בצורה המקסימלית.מה שבטוח שהמצב רק הולך וגורע, אז תנצלו את מה שעכשיו, מחר יהיה יותר נורא🤭
-
@ב-ב מסכים איתך בכל מילה
אבל לדעתי זה מוגזם
כי פעם זה לא היה וזה מה שאמרתי יחצ"ון 2022
העולם השתנתה הרשת גדלה ובענק!!!!!!
ובזה איבדנו את העולם ששקוע ברשת ולכן זמר עושה את זה[טוב זה כבר נושא אחר]
ולא חוזר בי שיחץ הורס את הזמר לדוגמא\ אם רוצה להוציא שיר עוד חודש והיחצן אומר לו עוד חצי שנה
תכלס זה מצב הדור של היום!!וזה גרוע אבדנו.......
[לדעתי משה קלין תותח שמוציא שירים לעיתים מאוד קרובות ולא כדוגמת ישי ריבו אילסון וכו] -
@דודו-בלוקה אמר ביחצ"ון 2022:
[לדעתי משה קלין תותח שמוציא שירים לעיתים מאוד קרובות ולא כדוגמת ישי ריבו אילסון וכו]
תותח תותח
אבל מה יוצא לו מזה?
תשכח מזה שהאמנים חושבים עלינו - הקהל שלהם. הן חושבים על עצמם, על הכיס שלהם ועל הרווח שייצא להם מהמוזיקה שהם יוציאו.
אני עדיין חושבת (אם כל זה שזה מעצבן...) שישי ריבו ואילסון נוהגים בצורה הכי חכמה שיש, כמובן בהתאם לדור... -
@ב-ב יצא למשה קלין שהוא התקבל במגזר החרדי בשנה האחרונה יותר מכל זמר אחר!!!!!!!
הן בעקבות האלבום המטורף!!!!!! והן בעקבות הוצאת סינגלים לעיתים קרובות והן שיש לו שירים פצצות!!!!!!!
לעומת זאת אבי אילסון בשנה האחרונה ירד ופחות נשמע אתה יכול לבדוק בסופטיפי בעקבות זה שלא הוציא שירים שנה שלמה זה מציאות!!!!!!
[ומשה קלין חושב שהוצאת סינגלים לעיתים קרובות זה יותר שווה לו בכיס ].דוגמא לכך תראה בהופעות כמה יש לקלין וכמה לאילסון...... זה מצחיק -
לדעתי כמה שזה מרגיז זה גם נחמד לשמוע חשיפות ולדוש ולריב על זמר שאתה אוהב ובמקום שהזמר יוציא הון כסף על עוד סינגל שיבלע הוא משקיע אותו ביח''צ ומקבל פרסום מטורף ( נכון שלא צריך להגזים ולומר בשיא הדרמה שהכול מוכן ואוטוטו יוצא ולהוציא את זה אחריי שנה ביחד עם הנשמה ) תחשבו על קובי ברומר ששנה שעברה ( נראה לי על תתפשו אותי על המילה ) הוציא כמה סינגלים ואין... הכול נבלע! ועכשיו הוא מוציא לנו ת'נשמה עם מיליוני חשיפות ותתי חשיפות אבל הוא מרוויח המון דיבורים סביבו, לדעתי כל עוד זמר לא מגזים נפרגן לו...
וזהו עד כאן הנאום -
@דודו-בלוקה אמר ביחצ"ון 2022:
לעומת זאת אבי אילסון בשנה האחרונה ירד ופחות נשמע אתה יכול לבדוק בסופטיפי בעקבות זה שלא הוציא שירים שנה שלמה זה מציאות!!!!!!
[ומשה קלין חושב שהוצאת סינגלים לעיתים קרובות זה יותר שווה לו בכיס ].דוגמא לכך תראה בהופעות כמה יש לקלין וכמה לאילסון...... זה מצחיקנראלי לי שמשה קליין ואבי אילסון הם זמרים באותה רמה, ואז באמת אתה צודק שמי שלא מוציא שירים, הקהל שוכח ממנו ולכן קליין עכשיו עולה עח אילסון.
אבל מצד שני מי אמר שמההופעות שמשה קליין מפציץ עכשיו הוא מכסה את מה שהוציא על אלבום וסינגלים וקליפים שהוציא השנה?
כל זמר עושה את השיקול הכלכלי והרווחי שלו.
וכמובן שיש להם את היחצנים שלהם...תכל'ס העובדה שזמר מוציא הרבה שירים (שלטענתך זה טוב) היא זאת שגורמת לתופעת היחצון של שנת 2022 שאתה מדבר עליה. כי ככה יש המון שירים חדשים וזמר שרוצה שמישהו בכלל ישים לב אליו חייב לעשות המון רעש ובלגן סביבו.
מסכימים איתי? -
פוסט זה נמחק!
-