קאברים של המשתמשים
-
@נוי אני לא חושב ש @Y-A-M-music ירצה לשיר כאן כי באחד השיים שהוא שר שם ושם ביוטיוב אז הוא התחרט על זה מליון פעם
@שיר-נולד אבל לא צריך אולפן!!
-
@מוכשרת-על אמר בקאברים של המשתמשים:
@שיר-נולד אמר בקאברים של המשתמשים:
מה דעתכם שאנחנו נסגור על קאבר יפה ושכל הגברים שבפורום שמעוניינים להעלות לכאן
ישירו את הקאבר המסויים הזה כולם את אותו קאבר ולאחר מכן נוסיף עוד קאבר וכן הלאה..עדיף גיוונים לדעתי.
לכן נוסיף עוד קאברים
-
@שמעון-2
( שים לב לפוסטים הרצופים שכתבת..)
הוא (@Y-A-M-music ) יכול להביא את חבר שלו (נחמן?)
ו @טיטו רלוונטי?
@יואלי-יורוביץ ???
@מויישה-הבכיר ???
@א-ה-2 ??? -
מה דעתכם שאנחנו נסגור על קאבר יפה ושכל הגברים שבפורום שמעוניינים להעלות לכאן
ישירו את הקאבר המסויים הזה כולם את אותו קאבר ולאחר מכן נוסיף עוד קאבר וכן הלאה..
זאת תהייה תוכנית מגניבה לדעתי! -
-
@Y-A-M-music
@שמעון-2 אהמממ מה אומר?
(ידעתי שאני לא אתאכזב כשתייגתי את @Y-A-M-music ) -
אם אני יכולה להתערב אז אני גם אשמח לקאבר של רונן קסלמן "משהו טוב באוויר"
זה שיר מהמם שלא מספיק מכירים אותו ,אז אולי ניתן לו במה כאן.. -
@נוי אמר בקאברים של המשתמשים:
@margalit @Y-A-M-music
איפה אתם בכל הסיפור?אמממ
מה את מצפה שאני אעשה?
אשיר?
גם בכללי אני לא שרה
וגם... שירת נשיםאו שלא הבנתי מה התכוונת
-
אני חושב שזה יכול להיות אחלה קונספט במיוחד אם הפלייבקים יהיו מקוריים,
בכללי הייתי מעדיף וגם ממליץ שזה יהיה דווקא שירים ישנים ולאו דווקא מוכרים אלא יפים ומי שחושב שהשיר מתאים לקול שלו יוכל לשיר את זה ולהעלות (ואולי אפילו לפתוח סוג של קטגוריה של קאברים או משו בסגנון @צוות-פיקוח אני מאמין שזה כבר הנישה שלכם בעיניין) ואם זה שירים שאני מתחבר אז אולי גם אני אעלה בעזרת השם בלי נדר.אגב תודה על התיוג @נוי
-
אפשר אולי לבחור שיר מוכר, שכל משתמש שרוצה ומעוניין ישיר ויעלה את ההקלטה לאנשהו (לא בהכרח לפורום, אולי לאיזה מייל) ואז מישהו מוכשר ומקצועי יאחד את הכל לשירת המונים ווקאלית. (@margalit או @Y-A-M-music או שמא יש פה עוד מוזיקאים טובים....)
-
חבר'ה קצת...קצת גלשתם...
לא אמורה להיות כאן משפחולוגיה. מי שירצה שאחים שלו ישירו יעשה זאת מבלי לפרט מי הם ומה המספר שלו/ה במשפה....דבר שני.
הקונספט יהיה כזה:אנו נעלה מידי שבוע סקר עם בחירה של כמה שירים. השיר עם הכי הרבה הצבעות יבחר.
אח"כ האתגר יעלה לאוויר בצורה כזו:
אני אפרסם את שם השיר. לא יהיו עליו דיונים, אלא כל מי שחושב שהוא יכול להעלות קאבר לשיר בצורה טובה- יעלה הקלטה. כמובן שזה רק גברים- אין מקום לנשים בשירה!
בסוף השבוע השיר עם הכי הרבה הצבעות יזכה את הזוכה לבחור את הסקר של השירים לשבוע הבא. וכן הלאה....--
לא בטוח שזה יצא לפועל. אני קודם רוצה לראות אם יש לזה ביקוש.
אני לא רוצה שיתקיימו בנושא זה דיונים על השיר שיבחר- אלא אם זה רלוונטי ותו לא.
-
@ב-ב אני לא חושב שאני מוזיקאי טוב... אבל ממש משמח לחשוב שיש כאלה שחושבים ההפך
@אייצ-ית לגבי הרעיון שהעלו כאן, אני ממש אשמח לקחת בו חלק (אם זה יוכל לעזור למשוך עניין לפורום,)
ולגבי ההתפתחות שלו, אם יש סקר כלשהו על בחירת השיר לדעתי כדאי לעשות רק שלושה או ארבעה שירים שכל אחד מהם שונה לגמרי בז'אנר והסגנון, ככה יהיה (במיוחד לי ) מבט מלמעלה כדי לדעת מה הז'אנר שהרוב שומעים כאן בפורום, ובכללי. -
אני חושבת שכדאי לפתוח אשכול נפרד לקאברים שיצאו וזה יהיה כאילו הנספח