קאברים של המשתמשים
-
@יונמיוזיק אמר בקאברים של המשתמשים:
@shin כן אבל לא מתכונים לאולפן להשקיע
ולא לפתוח נגן פשוט להקליט ולעלותגם אני חושבת כך. רק שלא יהיו רעשי רקע או זיופים נוראים מידיי או צרידות וכדומה..
העיקר תביאו משהו מעניין לימים הללו -
@יונמיוזיק נכון. אבל שזה יהיה לפחות במחשב באיכות סבירה. להקליט בנגן או פלאפון סי 2 כמו שכתבו פה. זה לא מקצועי ואין טעם סתם לשמוע את הקולות של המשתמשים.... אין בזה עניין מוזיקלי. למי שיש יכולות קוליות והוא רוצה להוכיח את זה שיקליט את זה בצורה מקצועית. היו כבר מקרים בפורום שאנשים הקליטו את עצמם שרים וזה ממש לא לעניין. ולא לטעם הציבור. ולא לסגנון הפורום.
כאן זה כמה שיותר מקצועי. זה השאיפה....
(שום דבר אני לא אומר מעצמי כך טען לי @ntz ובצדק גמור.) -
@shin אמר בקאברים של המשתמשים:
אם זה אפשרי מקצועי. זה יהיה ואם לא. אין טעם.
בדיוק!!!
בעיקר כי גם לא יהיה לשיר הצבעות וחבל.אני אעלה הסבר מפורט לאתגר, וכן תנאים. חלק מהם זה רמה גבוהה.
אם נראה שהרמה יורדת זה יעבור לפורום המקצועי ושאר המשתמשים יאלצו רק להצביע... -
לדעתי זה לא רציני
מי שבכל זאת רציני
יש לי נגןMP3 שאני לא משתמש
באמת יש שם אחלה הקלטה
דברו איתי.......... -
@שמעון-2 אמר בקאברים של המשתמשים:
חברה תודה שאתם מסכימים לרעיון שלי
@אייצ-ית לקחת בחשבן שזה יהיה בלי פלייבק רק ווקאלי
ואחרי זה כשיצתרכו פלייבק אז זה יהיה פלייבק רציני או מאתר חנמי?כרגע זה עוד לא עלה לאוויר.
אני עדין שוקלת עם לחכות אחרי בין המצרים.
אחרי הכל זה תקופה שאנו לא אמורים להנות מהמוזיקה....וחוץ מזה, הרבה יותר איכותי ונעים לאוזן זה עם פלייבק. ליצור שיר ווקאלי זה קשה נורא, צריך להיות מקצוען בשביל זה.
-
@shin מסכימה איתך מאה אחוז
אבל @אייצ-ית אנחנו דווקא רצינו שזה יהיה לשלושת השבועות כשאין מה לשמוע,
ובואי שהשירים של המשתמשים לא יהיו ברמה של זמרים גדולים המוכרים לנו כך שזה ממש לא כמו מוזיקה, זה יהיה ברמה של ווקאלי למי שיודע יכול או רוצה לנסות, מקצועי לא מקצועי, יש הרבה שהם אינם מקצועים ותמיד יש פעם ראשונה,ואז לאחר שלושת השבועות שהם כבר יהיו יותר בשלים וישמעו טיפים אז הם יעשו עם פלייבק וכו'
נ.ב
בנתיים רק אחד ראיתי שהיה בכיוון לעלות -@יונמיוזיק
אז בנתיים איך אומרים, "נחייה ונראה" -
@shin אמר בקאברים של המשתמשים:
@שיר-נולד זה פשוט לא ייצא מקצועי. לדעתי זה בזבוז.
עדיף לחכות שיעברו שלושת השבועות ולעשות משהו רציני.
לעשות משהו מלכתחילה לא מקצועי אני יודע שלא יאשרו כאן.יש משהו, לא בניתי על מקצועי ממש...
אבל גם לא הקלטה שנשמעת משנת התרפ''פו
תסתכל על התגובות שהשארתי עם פתיחת הדיון ציפיתי שזה יהיה מקצועי
אבל אייצית גם די צודקת שלא יהיה אפשרות להיות מקצועיים בתקופה הזו, אין בעייה נמתין
עוד דקה נועלים כאן ת'דיון -
@נוי
נוי אמר בקאברים של המשתמשים:אני אשמח
@שמעון-2 אמר בקאברים של המשתמשים:
מי שחושב או יודע את עצמו יודע לשיר שיתן לנו קאבר שלו אייך הוא שר את השיר הנבחר
יש לי שתי רעיונות
||מנחם בורוכוב||
מה אומרים רעיון טוב?
-
@Bibi ואאוו אחי!! שמע יש לך פוטניצאל גדול לדעתי!! אתה שר יחסית למתחיל (כמו שאתה טוען) ממש מעולה! אם תלך להקליט איי פעם שיר מקצועי משלך אני כמעט בטוח שהמפיק יגיד לך ישר שיש עם מה לעבוד! (מכמה האולפנים שאני מכיר והייתי בהם לפעמים המקצועניים פוסלים מההתחלה ואומרים שפשוט אין את זה...) לא כ''כ סגור למה תייגת אותי אבל שמעתי ו-ואווו אולי מתישהו אקרא לך לשת''פ רציני....
-
@Y-A-M-music אמר בקאברים של המשתמשים:
ולי מתישהו אקרא לך לשת''פ רציני
תיגתי אותך בגלל זה
@Y-A-M-music אמר בקאברים של המשתמשים:
לגבי הרעיון שהעלו כאן, אני ממש אשמח לקחת בו חלק (אם זה יוכל לעזור למשוך עניין לפורום,)
ולגבי ההתפתחות שלו, אם יש סקר כלשהו על בחירת השיר לדעתי כדאי לעשות רק שלושה או ארבעה שירים שכל אחד מהם שונה לגמרי בז'אנר והסגנון, ככה יהיה (במיוחד לי ) מבט מלמעלה כדי לדעת מה הז'אנר שהרוב שומעים כאן בפורום, ובכללי.או שלא הבנתי למה התכוונת
-
@Bibi היית יכול פשוט לכתוב את שמות השירים במקום להשקיע בהקלטה שאגב כבר אמרתי שיש פוטנציאל?...חח
-
-
-
@Bibi אמר בקאברים של המשתמשים:
@שמעון-2
אולי השיר הזה?||מנחם בורוכוב||
לא ביקשתי להעלות ביצועים.
רק לראות אם יש ביקוש.
ראיתי את העניין ואבדוק זאת.אם זה יצא לפועל תראו על כך הודעה בנפרד.
-
-