סקר | הידרדרות במוזיקה
-
-
הצבעתי שהיא עדיין קיימת במלוא עוצמתה למרות שזה לא היה מנוסח כמו שצריך כי יש הבדל בין מוזיקה חסידית לחסידית יש את שטיינמץ זאנוויל סאמעט וכו' לעומתם יש את הרצליך קמפה וכו' ששרים ישיבתי! שאת זה יש היום פחות אבל את המוזיקה החסידית האוטנטית להפך!! היא רק עולה ומתפרצת! אם לפני 10-15 שנים המוזיקה החסידית האוטנטית הייתה רק בטישים ובמקהלת וויז'ניץ' היום היא נחלת הכלל והיא זו השולטת...
-
@חסידייה-אוטנטית ממש ככה
פעם מבד פריד שוואקי שרו את המוזיקה שנקראת היום ישיבתית
והיום החסידי הרבה יותר שולט
אבל גם הישיבתי התחיל לעלות חזרה בזכות קמפה עד שהוא בא מי שנשאר שם זה היה אוהד והרצליך והיום יש אותו שנחשב ממש מהגדולים -
אני די התלבטתי מה להצביע, ובסוף הצבעתי שהמוזיקה החסידית עדיין קיימת במלוא עוצמתה.
וזה נכון שהמוזיקה הטובה של פעם נעלמה, פריד ושוואקי הם כבר לא מה שהיו פעם, מונה ומשה לאופר כבר לא בשיא תפארתם, אבל יש הרבה חבר'ה צעירים וטובים שממלאים את מקומם, אם זה שמילי אונגר, בערי וובר, לוי פאלקאוויטש, יונגערליך, אידיש נחת, וכד'
וכפי שכתבו פה, זה מוזיקה חסידית באמת, ולא מה שהוגדר פעם כחסידי. -
אני דווקא הצבעתי שמה שהיה לא יחזור.
כי נכון שיש היום מוזיקה חסידית אבל הכיוון שלה די ברור....
ואני לא חושבת שהיום אם יצא שיר בסגנון של פעם הוא יהיה להיט
בטח שלו כמו שהיה ליפני 20, 10 שנה הדור השתנה וכל הזמן מחפשים חידושים אז אולי המבוגרים יהנו אבל זה כבר לא זה... -
@מערכת-הפורום זה דווקא מוזיקה חסידית?
-
הצבעתי שהיא עדיין קיימת
אבל פתאום אני אוחז לא שמעתי מעודי שהמוזיקה החסידית נעלמה מאיפה הקריצו את הסקר הזה
(אולי בגלל תשעת הימים)........... -
אגב אפשרות 2 ו 3 זה אותו דבר היא לא נעלמה וקיימת במלוא העוצמה....
-
@אפוש-פאר אמר בסקר | הידרדרות במוזיקה:
המוזיקה החסידית היא אולי 5% מהמוזיקה החרדית היום..
האחוזים הרבה הרבה יותר גדולים.
קח גם בחשבון שהרבה זמרים לא חרדים נכנסים בתוך הקטגוריה של מוזיקה 'חרדית'.
ואז אם אתה מוציא אותם זה משהו באיזור ה 50 אחוז ויותר. -
בעצם הרוב טוענים שהמוזיקה החסידית עדיין כאן, כי תשובה 2 ו 3 הן אותו רעיון...
מעניין רק על מה מבכים כל הזמן... -
@קוקה-קולה אמר בסקר | הידרדרות במוזיקה:
@שרת-הרוק ה'הידרדרות' לדעתי זה הכוונה שמה שהיום ניקרא ''חסידי'' זה לא באמת חסידי ולאו דווקא שהמוזיקה לא טובה
אבל זה בדיוק להיפך.
מה שפעם נקרא חסידי היום נקרא ישיבתי.
המוזיקה החסידית כיום הרבה יותר חסידית מפעם.