ג'אם סשן
-
@קפוצ-ונית נכון. אבל זה לא.זה נסיוני וראשוני. וכשאין מדויק מס' אנשים ומיקום והכל ערטילאי כי תלוי בביקוש והיצע.
זה כבר מציאות מחשישה שמדי מתקשרת לי לביטוי : עפתם רחוק... -
@קפוצ-ונית שוב. כזה אירוע עושים אחרי שסוגרים מראש עם אמנים שמנסים ליצור משהו יחד. לא כשלא יודעים אם יבואו אמנים לאירוע וא"כ אם איזה כלי נגינה..
ושוב אין כאן מטרות רווח...אז.. -
@קפוצ-ונית כבר אפשר יותר מפוסט אחד ברצף.
ולא אמרתי זמרים מבחוץ.. יש כאן באמת אחלה במה שמכילה הרבה אמנים. ואני גם מבינה שאין מטרה בזמרים חיצונים.
אבל דווקא בגלל זה אין באמת דרך לדעת מי באמת מוכשר, האם הוא יבוא ואיך זה ילך. לכן סה"כ אמרתי להתחיל בקטן.
כי אפחד לא ישלם כסף על משהו לא מבושל כזה. (וזה הגיוני. זה רק הפעם הראשונה. מאמינה שזה עוד יכול לנחול הצלחה מסחררת. אבל בהמשך) -
105 משתמשים! -
טוב,
אז לאחר דין ודברים.
הגענו להחלטה-כרגע השרשור ינעל, אך לא ימחק.
וזאת משום- שראינו את התגובות שלכם פה ורמת ההיענות, ועל פי זה יערך בעז"ה שיתוף פעולה של כמה מחברי הפורום גברים בלבד! ומהמקצוענים בלבד!
שיתוף הפעולה יהיה כרגע הפתעה, אך יחשף למשתמשי מקצב עם המון הפתעות ותגליות...
כל העניין בסמכות @טיטו - עדכונים תקבלו ממנו בהמשך.
תודה לכל משתפי הפעולה בנידון!
-
-
-
אומנם הנושא היה נעול תקופה ארוכה עקב כך שאחר התייעצות עם הרב שלי החלטתי שלא לעשות ג'אם סשן כהופעה עקב בעיות צניעות שיכולות להיווצר ולא לקחתי בחשבון.
עברה שנה ושמתי לב שפרוייקטים שמצריכים כמה אנשים כל פעם נתקעים ולוקח הרבה זמן עם התקדמות ממש אישית.לכן, החלטתי לעשות ג'אם סשן!!!
אבללל, יש כמה דברים לפני שאתם מתלהבים.- זה יהיה רק לגברים עקב צניעות.
- זה יהיה אך ורק לנגנים ללא השתתפות קהל.
- ההרשמה להשתתפות דרך מייל שאני אתן.
- זה יהיה כהתחלה כולל בתוכו עד 7 נגנים שבתוכם נמצא מתופף אחד ונגן בס אחד מה שאומר שאם אתם לא זה ולא זה עדיף לכם למהר.
נ.ב. אם למישהו יש אפשרות להביא הגברה או משהו כזה זה ממש יעזור. ללא זה לא נוכל לעשות כלום... (כמובן שגם מי שההגברה שלו יוכל להנות מהג'אם).
מי שלא יודע מה זה ג'אם סשן, אז נחסוך לכם את הגלילה עד למעלה ונפרט בקצרה.
בג'אם סשן נפגשים נגנים ויוצרים ומנגנים יחד ללא הכנה מראש אלא כמפגש אימונים וחזרות. בתוך הזמן הזה יוצרים יחד קאברים, שירים מקוריים, אתניקות וניגונים כאשר כל אחד מבטא את הכלי שלו בקטעי סולו מידי פעם.
יש פעמים שבג'אמים יוצרים שירים מקוריים מכתיבה ועד נגינה סופית ופשוט מוציאים את זה כקליפ עם השיר בסרטה איכותית מהג'אם סשן.נכון לפעם הראשונה אני עושה את זה קטן וממש מצומצם כדי לראות שזה יצליח בכלל, אני לא רוצה לקפוץ גבוהה מידי ולגלות שאין מה לעשות עם זה.
תשלחו לי למייל music.drive365@gmail.com מי שרוצה להשתתף באיזה כלי הוא מנגן, איזה רמה, איזור מגורים ועד כמה יש ניידות, גיל, סגנון מוזיקה עיקרי.
אני כבר עכשיו אומר, סליחה מראש למי שאני לא אוכל לשתף בפעם הראשונה, תשתדלו להזדרז כי אם יהיו 7 אני אעשה את הראשון, לחילופין אם אני אראה שיש פניות של יותר מ10 אני אנסה לארגן 2 ג'אמים בנפרד אבל זה אומר שצריך הגברה פעמיים...
-
ראיתי שיש הרבה קלידנים שרוצים, אני אומר עכשיו כדי שלא יוותרו אי נעימויות, אי אפשר לקחת יותר מקךידן אחד לדבר כזה עקב כך שזה לא משתלב טכנית שתי קלידנים, גיטריסטים,בסיסטים, כלי מיתר, כלי נשיפה שרוצים להשתתף שישלחו למייל ואני אשמח להוסיף
-
הגאם זה רק לנגנים או גם למי שעוסק במוזיקה שר כותב ומלחין ?
ואם כן לאיזה גאנר הסאם מיועד? -
@חכם_בלילה כרגע אין בסיסט ויש רק גיטרה אחת, מתופף ועוד כמה קלידנים שמילאה יהיה רק אחד או שתיים במקסימום, אם יש פה כלי נשיפה או מיתר אחרים נשמח שישלחו למייל music.drive365@gmail.com
@BINYAMIN-OFFICIAL זה כרגע רק לנגנים, ברגע שזה ילך אולי נעשה כמה יותר גדולים עם כל סוגי המוזיקאים.
לגבי ז'אנר, זה תלוי איזה נגנים יהיו, אם יבואו לי עם עוד וקאנון ועוד כלים מזרחיים זה יהיה מזרחי ואם ירצו חסידי אז חסידי, ואם יהיו גם וגם אז נעשה גם וגם השתיים נפרדים... -
@רוחלה-כהן תקראי למעלה בפוסט הראשון @טיטו הסביר מצוין !
-
@חכם_בלילה נראה לי שהיא שואלת אם אפשר לעשות ישיבה כזאת רק לבנות ללא בנים
וזה די בסדר עם הצניעות לא....